Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δύο πολεμικά πλοία των ΗΠΑ κρατούνται από το Ιράν στον Κόλπο


To αμερικανικό Πεντάγωνο ανακοίνωσε την Τρίτη ότι στιγμιαία έχασε την επαφή με δύo επιχειρησιακά του πλοία στον Κόλπο.

Δύο πλοία του αμερικανικού στόλου κρατήθηκαν από το Ιράν στον Κόλπο καθώς έκαναν τη διαδρομή Κουβέιτ - Μπαχρέιν, μεταδίδουν ΜΜΕ επικαλούμενα ως πηγή της πληροφορίας το αμερικανικό Πεντάγωνο.

Σύμφωνα με το Πεντάγωνο η Τεχεράνη διαβεβαίωσε την Ουάσιγκτον ότι τα δύο πλοία και τα πληρώματά τους θα αποδοθούν στο εγγύς μέλλον στις αμερικανικές αρχές.Πηγή DimpeNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]