Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Γερμανία άρχισε να καταλαβαίνει τι σημαίνει λαθρομετανάστευση


Μετά την Πρωτοχρονιά της φρίκης, η Γερμανία φαίνεται να σκέφτεται πολύ σοβαρά το αν είναι σημαντικότερη η ασφάλεια των γερμανών πολιτών, από την βιτρίνα του γερμανικού ανθρωπισμού που επιχείρησε να διαφημίσει διεθνώς η γερμανίδα καγκελάριος κ. Μέρκελ.
Σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν από την γερμανική αστυνομία περίπου 2.500 πρόσφυγες φθάνουν στην Γερμανία καθημερινά από την αρχή του χρόνου.

Συγκεκριμένα, μέχρι χθες είχαν περάσει τα σύνορα 27.358 άνθρωποι, ωστόσο πρόκειται για αριθμό σαφώς μικρότερο από τους αντίστοιχους του καλοκαιριού, όταν έφθαναν στην Γερμανία περί τους 8.000 πρόσφυγες ημερησίως. Αν πάντως αυτός ο ρυθμός συνεχιστεί, επισήμαναν οι αρχές, ο συνολικός αριθμός των προσφύγων θα ξεπεράσει και για το 2016 το ένα εκατομμύριο.

Το 2015, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης, η Γερμανία υποδέχτηκε 1,1 εκατομμύριο πρόσφυγες. Και, αυτή είναι μόνο η αρχή, αφού η Γερμανία χαρακτηρίζεται ως "παράδεισος" για τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες, εξαιτίας των κοινωνικών επιδομάτων που χορηγεί η κυβέρνηση του Βερολίνου.

Η γερμανική κυβέρνηση αποφάσισε ταχύτερη διαδικασία απέλασης αλλοδαπών κακοποιών

Σημαντικά ταχύτερες διαδικασίες απέλασης αλλοδαπών κακοποιών αποφάσισε σήμερα η γερμανική κυβέρνηση, υπό την πίεση των επιθέσεων την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Κολονία και σε άλλες πόλεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των υπουργών Εσωτερικών Τόμας Ντε Μεζιέρ και Δικαιοσύνης Χάικο Μάας, στο εξής θα απελαύνεται όποιος καταδικάζεται σε ποινή φυλάκισης -ανεξαρτήτως του ύψους της ποινής ή του εάν η ποινή έχει ανασταλτικό χαρακτήρα ή όχι.

«Είναι μια σκληρή αλλά δίκαιη απάντηση του κράτους σε όποιον πιστεύει ότι παρά το γεγονός ότι αναζητεί εδώ προστασία, μπορεί να διαπράττει εγκλήματα χωρίς αυτό να έχει συνέπειες στην παρουσία του εδώ στη Γερμανία», δήλωσε ο κ. Ντε Μεζιέρ και ανέφερε τις σεξουαλικές επιθέσεις σε γυναίκες στην Κολονία ως αιτία για την αυστηροποίηση της νομοθεσίας. «Οι εγκληματίες πρέπει να αντιμετωπίζουν τις συνέπειες του νόμου. Και για τους αλλοδαπούς είναι και η απέλαση μια από αυτές τις συνέπειες», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Μάας.

Η νέα νομοθεσία αφορά κυρίως επιθέσεις κατά της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας, της σεξουαλικής αυτοδιάθεσης και της περιουσίας, καθώς και τις επιθέσεις εναντίον αστυνομικών.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]