Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η πολιτική του "ναι σε όλους και όλα" απειλεί την χώρα

Ως πότε "yes men" και "Jawohl mein herr"; 

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Ζούμε σε μια από τις πιο κρίσιμες περιοχές του πλανήτη όπου παίζονται εδώ και καιρό τα μεγαλύτερα γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά παιχνίδια. Η στρατηγική σημασία της χώρας μας είναι ανεκτίμητη και όμως εμείς την ξεπουλάμε αδίστακτα για ένα πινάκιο φακής.

Μέχρι σήμερα βαδίσαμε μια πορεία λάθους και προδοσίας με πολιτικούς ψεύτες που μας έφεραν μια στυγνή κατοχή και την παράδοση τη εθνικής μας κυριαρχίας σε «σύμμαχους» και «φίλους», που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν και είναι πάντα το πως θα καταστρέψουν και θα αφανίσουν την εθνοθρησκευτική μας ταυτότητα.

Σήμερα ζούμε το αποκορύφωμα αυτής της πορείας και ενώ στην περιοχή μας εξελίσσονται σημαντικότατα γεγονότα με τεράστια σημασία για όλο τον πλανήτη, εμείς βουλιάζουμε όλο και πιο πολύ στην μνημονιακή μας μιζέρια και στην οικονομική ασφυξία που στραγγαλίζει καθημερινά την ίδια μας ζωή.

Η ιστορία δεν μας δίδαξε δυστυχώς τίποτα, παρά του ότι έχουμε γράψει στο παρελθόν λαμπρές σελίδες. Μέχρι σήμερα ορισμένα καταστροφικά ταμπού, όπως Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρώ, Βορειοατλαντική Συμμαχία, «Ανήκουμε εις την Δύση», έχουν καταστρέψει κάθε δυνατότητα επιβίωσης μας σαν έθνος, σαν φυλή, σαν ορθόδοξη θρησκεία.

Η ίδια η χώρα μας είναι στο επίκεντρο πολύ μεγάλων γεωπολιτικών παιχνιδιών. Ενώ θα μπορούσαμε να παίξουμε «παιχνίδι» με όλες τις πλευρές, εμείς σκύβουμε συνεχώς μονόπλευρα το κεφάλι για να μας το καρατομήσουν αυτοί που υποτίθεται πως είναι οι «σύμμαχοι» μας.

Αμερική, Ρωσία, Κίνα, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Γάλλια, όλοι αυτοί κόπτονται για την γεωγραφική θέση της πατρίδας μας.
Εμείς τι κάνουμε γι’ αυτό;

Κάποτε θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι δεν πάει άλλο, εκτός και αν ο ύψιστος εθνικός μας στόχος είναι η μαζική αυτοκτονία μας, ή η μαζική μετανάστευση μας αφήνοντας την ιστορική αυτή χώρα έρμαιο των διαφόρων Τζιχαντιστών και των εθνοκτόνων «συμμάχων» μας.

Η μονή ορθή επιλογή μας είναι να δούμε το πραγματικό μας συμφέρον και όχι το ιδεοληπτικό που μας κατέστρεψε. Με ποιους είμαστε περισσότερο συνδεδεμένοι, ιδιαίτερα στην σύγχρονη εποχή; Με τους Γερμανούς, που κατέστρεψαν την οικονομία μας, με τους Αγγλογάλλους, που το μόνο που επιδιώκουν είναι να μας πουλούν τα προϊόντα τους, ή με τους Αμερικανούς που μας ξεπούλησαν επανειλημμένα;

Αν επιτέλους πραγματικά θέλουμε να δούμε το που έχουμε ελπίδα επιβίωσης, θα πρέπει να κάνουμε την σωστή επιλογή και να ξεκαθαρίσουμε με ποιους συνδεόμαστε θρησκευτικά, ιδεολογικά και γεωπολιτικά, με ποιους έχουμε κοινά συμφέροντα και ποιοι θα μας υπερασπιστούν χωρίς καμία ιδεοληψία που στο παρελθόν την πληρώσαμε πολύ ακριβά;

Η «Αρκούδα» είναι ανερχόμενη υπερδύναμη, έχει ένα ηγέτη αναγνωρισμένο σαν τον πιο ισχυρό ηγέτη του πλανήτη ενώ έχει βάλει σταθερά πόδι στην περιοχή μας και αυτό δεν μπορούμε άλλο να το αγνοούμε χαμένοι στην κατοχή που μας επέβαλλαν αλλότρια συμφέροντα.

Ακόμα υπάρχει χρόνος να συνειδητοποιήσουμε και να αξιοποιήσουμε την άξια του ευλογημένου οικόπεδου που μας χάρισε ο Παντοδύναμος.

Ειδεμή, αυτή η χώρα θα παραμείνει στην ιστορία σαν το… παράδειγμα εθνικής αυτοχειρίας.

Το αξίζουμε αυτό;

Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]