Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ένοχοι εσχάτης προδοσίας

Εγκληματούν σε βάρος της χώρας όσοι αποσυνδέουν τη λαθρομετανάστευση από την τυφλή ισλαμική τρομοκρατία

Ο πρωθυπουργός και η πολιτική ηγεσία του τόπου, δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα – ούτε τυπικά ούτε ουσιαστικά – να παραδέρνουν στην περιδίνηση των ιδεολογημάτων τους, και να μετατρέπουν την κυβέρνηση ως θεσμό, σε νεοταξίτικη ΜΚΟ, στη διαχείριση των σοβαρών εθνικών προβλημάτων...

Του Κ. Κυριακόπουλου

Ο πολίτης μπορεί και να είναι μοιραίο να παραμυθιάζεται, από τη στιγμή που δε βρήκε τη δύναμη να αντισταθεί όταν του φύτευαν στο μυαλό εμμονές που σήμερα τις περιφέρει ως σημαίες και αξίες του, παριστάνοντας τον σπουδαίο…

Στην ουσία αυτό που δεν συνειδητοποιεί, είναι πως αποτελεί έναν ιδιότυπο ξενιστή ιδεολογημάτων, που ούτε τον κοινωνικό του χώρο υπηρετούν, ούτε φυσικά και το πολιτικό περιβάλλον μέσα στο οποίο ενέταξε συνειδητά την παρουσία του.

Αυτός ο πολίτης βεβαίως και είναι υπεύθυνος για τις πολιτικές του επιλογές, και ουσιαστικά αυτή η ευθύνη είναι η μέγιστη των ευθυνών, όσο και αν ο ίδιος δεν έχει επίγνωση του μεγέθους και της βαρύτητάς της.

Τυπικά ωστόσο, ο νόμος τον καθιστά υπεύθυνο μόνο για το κουφάρι του, και από αυτή την άποψη, το δικαίωμά του στο αυτοπαραμύθιασμα… δεν διώκεται ποινικά.

Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά για το πολιτικό προσωπικό το οποίο είναι διπλά ένοχο και με Συνταγματικά προβλεπόμενες συνέπειες, για τις όποιες ολέθριες επιλογές του.
  • Η πρώτη του ενοχή, πηγάζει από το γεγονός πως δεν κουβαλά στην πλάτη το κουφάρι του, αλλά τις τύχες μιας ολόκληρης χώρας.
  • Η δεύτερη ενοχή του, απορρέει από το γεγονός, πως επειδή ακριβώς ορίζεται ως θεματοφύλακας της τύχης της χώρας, ο ίδιος παραμένει πολλαπλά προστατευμένος από τις επιπτώσεις των επιλογών του, από τις οποίες ο πολίτης παραμένει παντελώς απροστάτευτος.
Ο πρωθυπουργός επομένως και το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας, ως μεμονωμένα πρόσωπα μπορεί να είχαν τυπικά κάθε δικαίωμα στη φαυλότητα και στην αμετροέπεια κάθε κουταμάρας την οποία τολμούσαν να εκστομίσουν.

Ως πολιτική ηγεσία ωστόσο, δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα – ούτε τυπικά ούτε ουσιαστικά – να παραδέρνουν στην περιδίνηση των ιδεολογημάτων τους, και να μετατρέπουν την κυβέρνηση ως θεσμό, σε νεοταξίτικη ΜΚΟ, στη διαχείριση των σοβαρών εθνικών προβλημάτων.

Τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν αυτές τις ώρες στη Γαλλία, αυτό που πυροδότησαν δεν είναι απλά μια συζήτηση περί τρομοκρατίας γενικά και αόριστα, που δεν οδηγεί πουθενά.

Αυτό που πρωτίστως τροφοδότησαν, είναι την όρεξη των διεστραμμένων φονιάδων του ισλαμοφασισμού, που ντοπάρονται από την εκατόμβη των νεκρών, και ορκίζονται με πάθος να την πολλαπλασιάσουν.

Αυτά που συμβαίνουν τούτες τις ώρες στη Γαλλία, δεν είναι η απάντηση στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που δέχονται οι χώρες προέλευσης των φονιάδων. Είναι η έκφραση στην πράξη της βουλιμίας των φανατισμένων τεράτων που μισούν τη ζωή, που μισούν τις αξίες, που λατρεύουν τον τρόμο και ερωτοτροπούν με το θάνατο, και που επειδη ακριβώς συμβαίνουν όλα αυτά, δεν καλοπιάνονται, δε συνετίζονται, δεν αφομοιώνονται, δεν ενσωματώνονται με όλα εκείνα τα οποία μισούν και ορκίζονται να καταστρέψουν.

Οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις διευκόλυναν την εκδήλωση αλλά δε δημιούργησαν τις διεστραμμένες ψυχές των φονιάδων. Αυτές τις δημιούργησε, τις ενθάρρυνε και τις καθοδηγεί η πολιτική θρησκεία του μίσους, και τα δολοφονικά τους σχέδια, μπορεί να τα επιτάχυναν οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, αποτελούν όμως στοιχείο ενσωματωμένο και αδιάρρηκτο με την πολιτική θρησκεία του μίσους που τους καθοδηγεί και τους εμπνέει.

Επομένως, σοβαρή κουβέντα για την τρομοκρατία, για την ισλαμική τρομοκρατία, για την τρομοκρατία των τυφλών κτυπημάτων, που πριν φτάσει στη Δύση εκπαιδεύεται σε παιδικά κορμιά ομόθρησκων και ομοεθνών τους, δεν μπορεί να γίνει αν δε συνδεθεί απόλυτα και ουσιαστικά, με την αντιμετώπιση του καρκίνου της λαθρομετανάστευσης, που κατατρώει τα σωθικά της Ελλάδας.
  • Η λαθρομετανάστευση, δεν είναι προσφυγιά, γιατί η προσφυγιά δεν έχει ανάγκη τη λαθραία διαδρομή για να περάσει σε μια άλλη χώρα.
  • Η λαθρομετανάστευση δεν είναι ανθρωπιστικό πρόβλημα, και δε μπορεί μια ολόκληρη κοινωνία να παραμυθιάζεται με επικίνδυνα ιδεολογήματα αυτού του τύπου.
  • Η λαθρομετανάστευση δεν συνέπεσε να επιλέξει μια συγκεκριμένη διαδρομή για να εποικίσει μαζικά την Ευρωπαϊκή Ήπειρο. 

Το κράτος οργανωτής, το κράτος διακινητής, το κράτος χορογράφος, το κράτος που επενδύει συγκεκριμένη στρατηγική στην οργανωμένη μπίζνα της λαθρομετανάστευσης, έχει ονοματεπώνυμο, λέγεται Τουρκιά, και επειδή η στρατηγική της είναι και διακηρυγμένη όσο και επικίνδυνη, δε μπορεί πλέον να αντιμετωπίζεται ως συνομιλητής, αλλά ως εισβολέας που απειλεί ευθέως τη γεωγραφία και τις πολιτισμικές παρακαταθήκες των Ευρωπαϊκών λαών.


Η λαθρομετανάστευση επομένως είναι οργανωμένη, κατευθυνόμενη και ανεξέλεγκτα κλιμακούμενη επιχείρηση εισβολής και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται… 

Και στο επίπεδο της συντονισμένης και οργανωμένης επιχείρησης απελάσεων των εισβολέων… 

Αλλά και στο επίπεδο της ουσιαστικής ανάκτησης του ελέγχου των συνόρων της χώρας, μακριά από φαρισαϊκούς «ανθρωπισμούς», στο όνομα των οποίων συντελείται ένα πρωτοφανές έγκλημα σε βάρος της πατρίδας.
  • Αν δεν πρυτανεύσουν οι φωνές της λογικής, κόντρα στον νεοταξίτικο παραλογισμό που επιχειρείται να εμφανιστεί ως η μοναδική λογική προσέγγιση…
  • Αν δεν εφαρμοστούν άμεσα πολιτικές αποθάρρυνσης και αποτροπής του λαθρομεταναστευτικού ρεύματος που εισβάλει ανεξέλεγκτα στη χώρα…
  • Αν δεν ανατραπεί συνολικά η κρατούσα αντίληψη για το λαθρομεταναστευτικό, και δεν αντιμετωπιστεί ως πρόβλημα εισβολής στη χώρα, στα πλαίσια ενός πολέμου που ήδη ξεκίνησε…
  • Αν δεν καταστεί άμεσα ιδιώνυμο αδίκημα ο φαρισαϊσμός της λαθρολαγνείας…
Τότε η χώρα μας θα βιώσει πρωτοφανείς εθνικές τραγωδίες, αφού πλέον ο εφιάλτης, δεν είναι προ των πυλών, αλλά πέρασε από τις πύλες σαν κύριος και φωλιάζει σαν απασφαλισμένη βόμβα στις γειτονιές μας.

Τότε ποιά τιμωρία θα πρέπει σε όλους εσάς; Αναρωτηθήκατε;

Πηγή "Ελληνικό Φόρουμ"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]