Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τέλος τα Χριστούγεννα... Τώρα "γιορτή φωτός"!

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Τέρμα η γιορτή των Χριστουγέννων στα γερμανικά δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία, και παιδικούς σταθμούς. Όπως αναφέρουν γερμανικά ΜΜΕ, η γιορτή των Χριστουγέννων θα απαγορευτεί και θα την αντικαταστήσει η «γιορτή του Φώτος» (κατά τις επιταγές της Νέας Τάξης), με το πρόσχημα να μην θίξουμε τους μουσουλμάνους.
Όπως φαίνεται την ίδια ώρα που καταφτάνουν στην Ευρώπη εκατομμύρια μουσουλμάνοι, πολλοί από αυτούς Jihadists, τους πιάνει… «αλλεργία» με τους χριστιανούς και τις γιορτές τους.

Η διευθύντρια της γερμανικής σχολής Bosco-Montessori, κυρία Nanette Weidelt από το Düsseldorf, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι είναι η καλύτερη λύση για να μπορούν να προσαρμοστούν και τα ξένα μουσουλμανάκια στην γερμανική καθημερινότητα.

Μεγάλη χαρά από αυτή την εξέλιξη, όπως υπογραμμίζει ο Γερμανός αριστερός πολιτικός, Rüdiger Sagel. Όπως δήλωσε δεν πρέπει να επιβάλουμε στους άλλους τις δικές μας γιορτές (κάποιοι θα τον ρωτούσαν γιατί να μας επιβάλετε εσείς να αφήσουμε τις χριστιανικές μας γιορτές και να μας απαγορέψετε γιορτάζουμε τον Χριστό μας;)

Αλλά το πράγμα έχει προχωρήσει ακόμα πιο πολύ μέχρι το σημείο να γίνεται συλλογή υπογραφών για να απαγορευτεί και η μεγάλη γιορτή των Γερμανών, το Oktoberfest, επειδή προσβάλει τους μουσουλμάνους!
Όπως βλέπετε σιγά σιγά αφαιρούν όλες τις παραδοσιακές συνήθειες και επιβάλουν τους δικούς τους κανόνες.
Σε όλα αυτά οι πολιτικοί στην Ενωμένη Ευρώπη είναι απλοί ακροατές στην κατάλυση της ελευθερία της άσκησης των θρησκευτικών καθηκόντων, στην κατάργηση των εθίμων μας.

Μια προτεσταντική εκκλησία στο Oberhausen ανακοίνωσε επίσημα ότι θα αφαιρέσει όλα τα σύμβολα από τον ναό, από την ιερή τράπεζα, μέχρι και όλους τους σταυρούς ούτως ώστε όταν φτάσουν εκεί οι 50 μουσουλμάνοι να… μην ενοχληθούν.

Τον περασμένο μήνα η λεσβία επίσκοπος Eva Brunne, από την Στοκχόλμη, απαίτησε να αφαιρεθούν όλα τα χριστιανικά σύμβολα από τις εκκλησίες για να είναι πιο προσιτά τους μουσουλμάνους.
Φυσικά κανένας δεν ρωτάει τους εντόπιους πλέον.
Τις αποφάσεις τις παίρνουν οι ίδιοι.
Αλλά τι να περιμένει κανείς από ανώμαλους και διεστραμμένους;
Φυσικά μόνο καταστροφικές αποφάσεις υπαγορευμένες από την Νέα Τάξη!

Όπως λυπημένα αναφέρει ένας αστυνομικός, η μεσαία τάξη αρχίζει και επαναστατεί πλέον, αποτέλεσμα να τους φιμώνουν με φυλάκιση.
Αυτοί οι παράνομοι μουσουλμάνοι μετανάστες.
Έρχονται εδώ τα βρίσκουν όλα έτοιμα, δεν σέβονται τίποτα και κανέναν, φτύνουν τις γυναίκες στους δρόμους, γιατί θεωρούν την ευρωπαία γυναίκα πόρνη.

Το ξέρετε πως μια παντρεμένη μουσουλμάνα με 3 παιδιά παίρνει ένα μεγάλο ποσό επιχορήγηση για τα παιδιά της στην Γερμανία;
Σκεφτείτε τώρα έναν μουσουλμάνο που θα έχει 4 γυναίκες και 20 παιδιά τι χρήματα θα παίρνει από το κράτος.
Απλά θα κάθονται και θα τρώνε τα έτοιμα αδούλευτα χρήματα.

Ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Bauzen Spree Hotel, έδωσε 300.000 ευρώ για να το ανακαινίσουν.
Στη συνέχεια η κυβέρνηση το πήρε με ελάχιστο νοίκι για να εγκαταστήσει εκεί τους λαθρομετανάστες.

Συνταξιούχοι δούλευαν μια ολόκληρη ζωή κάνοντας πολλές οικονομίες και θυσίες, και σήμερα το κράτος αναγγέλλει σε μια ανακοίνωση στο Sankt Augustin, ότι από εδώ και πέρα οι συνταξιούχοι θα εξυπηρετούνται μόνο συγκεκριμένες ημέρες γιατί προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στους λαθρομετανάστες.

Δείτε το βίντεο είναι από μια κατασκήνωση λαθρομεταναστών “refugee center” στην Κοπεγχάγη.
Ένας μουσουλμάνος μετανάστης απειλεί ρεπόρτερ σε ζωντανή τηλεόραση, «τι στο δ*** κάνεις; βούλωσέ το».



Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο, είναι ένα ζωντανό ρεπορτάζ από ένα “κέντρο προσφύγων” στην Κοπεγχάγη, από μια εκπομπή στις 3.11.2015 σε εθνικό κανάλι.
Δείτε τι συμβαίνει στο τέλος του βίντεο. Αναγκάζονται να δείξουν αλλού.
Ολοένα και περισσότερο, δημοσιογράφοι γίνονται πρωταρχικοί και εύκολοι στόχοι.

Τότε ξαφνικά ο μετανάστης έρχεται κοντά στον ρεπόρτερ και του λέει σε πολύ άσχημη γλώσσα στα Δανέζικα “τι στο δ*** κάνεις; βούλωσέ το! και άλλες πολλές βρώμικες λέξεις.
Απειλεί τον ρεπόρτερ ο οποίος προσπαθεί να κινηθεί γρήγορα και να τελειώσει τη ζωντανή μετάδοση έτσι ώστε να μην δούμε περισσότερα από το τι συμβαίνει.
Σοκαριστικό για τους θεατές… και η TV2 Denmark (πανεθνική τηλεόραση) δεν θέλει να μιλήσει περαιτέρω για το τι συνέβη.

Μιλάνε για τους αριθμούς των μεταναστών που αυξάνονται τις τελευταίες μέρες και πως προσπαθούν να ασκήσουν πίεση στο κέντρο προσφύγων.
Τον Οκτώβριο ο αριθμός μεταναστών που ήρθε στη Δανία αυξήθηκε δραματικά.
Ο λόγος μπορεί να είναι ότι η Σουηδία είναι έτοιμη να καταρρεύσει και δεν μπορεί να προσφέρει άμεση στέγη για όλους τους ανθρώπους που έρχονται, γι αυτό τώρα πολλοί κάνουν στάση στη Δανία.

Ευτυχώς που κάποιοι νέοι στην Γερμανία και πολύ περισσότερο στην Γαλλία αντιδρούν στην επέλαση μέσω των παράνομων μεταναστών της Νέας Τάξης:

Multikulti: Eine Kriegserklärung von der französischen Jugend



Abendland – Widerstand




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η υπόθεση τής κατάργησης των Χριστουγέννων, ώστε να μην ενοχλούνται οι αλλόθρησκοι (κυρίως μουσουλμάνοι), δεν είναι καινούρια. Είχε προταθεί να μετονομασθούν σε Winterval.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]