Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο μπουρδολόγος και ανιστόρητος Νίκος Φίλης

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Τελικά, προφανώς, είναι η μοίρα αυτού του τόπου να κυβερνιέται από μικρόψυχους και ανίκανους πολιτικούς. Γιατί, πως αλλιώς θα μπορούσε να εξηγηθεί το γεγονός ότι κάθε 25-35 χρόνια έχουμε και μια Εθνική καταστροφή. Μετά τη Γενοκτονία των Ποντίων και την Μικρασιατική καταστροφή, είχαμε το 1955 τα Σεπτεμβριανά στην Πόλη. Το 1974 είχαμε νέα Εθνική καταστροφή στην Μαρτυρική Μεγαλόνησο. Το 1996 την τραγωδία των Ιμίων, που έκτοτε καθιστούν γκρίζα ζώνη την περιοχή των βραχονησίδων. Στις ημέρες μας αμφισβητούνται ευθέως τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Καστελόριζο, στο Αγαθονήσι και στο Φαρμακονήσι από τους Τούρκους. Οι Αλβανοί εγείρουν εδαφικές διεκδικήσεις στην Ελληνική 'Ήπειρο, αμφισβητείται η Ελληνικότητα της Θράκης με περίεργες κινητοποιήσεις διπλωματών και πολιτικών της γείτονας χώρας, και είναι προ των πυλών η απώλεια του ονόματος της Μακεδονίας μας. Έτσι, η Πατρίδα χάνεται, βυθισμένη σε βαθειά πολύπλευρη κρίση, ημείς άδομεν και ο Φίλης βαυκαλίζεται!

Ναι, ο Φίλης, αυτό το πολιτικό χοντροβούβαλο του ΣΥΡΙΖΑ που τόλμησε να αμφισβητήσει τη γενοκτονία των Ποντίων συντασσόμενος απόλυτα με την επίσημη θέση της Τουρκίας. Αυτό το πολιτικό απολειφάδι που ως “γκρίζος λύκος” “χτύπησε” με τις προχθεσινές δηλώσεις του, μέσω του τηλεοπτικού σταθμού Star. Και ξεσήκωσε εναντίον του τον απανταχού Ελληνισμό, αλλά κυρίως έσπειρε την οργή στον Ποντιακό στοιχείο. Αυτός λοιπόν, ο αγύρτης και ανιστόρητος πολιτικός, είναι σήμερα Υπουργός Παιδείας, σε μια εποχή που τα παιδιά μας υποσιτίζονται και λιποθυμούν στις αίθουσες διδασκαλίας, που υπάρχουν χιλιάδες κενές αίθουσες από δασκάλους και καθηγητές, που δεν υπάρχει σε πολλά σχολεία θέρμανση και που σε αρκετά από αυτά η υγρασία “τρυπάει” τα κορμιά των Ελληνόπουλων. Έτσι, αφού έλυσε όλα τα προβλήματα της σχολικής κοινωνίας, θεώρησε σκόπιμο να ασχοληθεί και με την μη ύπαρξη της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, ξεπερνώντας σε μισαλλοδοξία τους υμνητές του Κεμαλισμού και της Τούρκικης προπαγάνδας!!

Έτσι, αυτό το πολιτικό ανδράποδο που περιφέρεται στον κόσμο μας με προβιά ανθρώπου, είναι “άξιος” συνεχιστής προκατόχων του στο συγκεκριμένο υπουργείο, όπως της Μαριέττας Γιαννάκου της ΝΔ, η οποία με τις μεταρρυθμίσεις της προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στην εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά ταυτόχρονα ξεσήκωσε και όλη την ελληνική κοινωνία με τη συγγραφή του βιβλίου Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού, όταν μετέτρεψε τη σφαγή των Ελλήνων στο λιμάνι της Σμύρνης, σε “συνωστισμό ανθρώπων”. Ή όπως, της Άννας Διαμαντοπούλου του ΠΑΣΟΚ, που με τις παρεμβάσεις της, στα βιβλία, σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, έγινε το μαύρο πρόβατο της Κοινωνίας μας, προεξέχουσας της απαράδεκτης αναφοράς του βιβλίου Ιστορίας της Γ΄ Λυκείου, όπου υπάρχει χάρτης που αναφέρει το ψευδοκράτος των Σκοπίων με το όνομα «Μακεδονία».

Ωστόσο, δεν μπορεί να είναι τυχαίες αυτές οι παρεμβάσεις. Παρεμβάσεις που αποδεικνύουν τις ιδεοληψίες και την απέχθειά τους σε ότι Ελληνικό. Είναι εξακριβωμένο πως μισούν τον ελληνισμό και μετατρέπονται σε απόλυτοι “σύμμαχοι” των επιθετικών γειτόνων μας. Στη διπλωματική γλώσσα, τέτοιες συμπεριφορές, καταγράφονται ως “πρακτορικές τακτικές” υπέρ των συμφερόντων του εχθρού!!

Άλλωστε, στον δημοσιογράφο Φίλη, της αριστερής φυλλάδας “Αυγή” η οποία καθημερινά δεν ξεπερνά τα 1000-1600 φύλλα, που κατά τον ισχυρισμό του συμμερίστηκε απόψεις πολλών ιστορικών, προκειμένου να εκστομίσει τις μπουρδολογίες του, να του θυμίσουμε πως επί Πρωθυπουργίας Ανδρέα Παπανδρέου, η Βουλή των Ελλήνων το 1994 αναγνώρισε τη γενοκτονία των Ποντίων και ψήφισε ανακηρύσσοντας την 19η Μαίου ως “Ημέρα Μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων στο Μικρασιατικό Πόντο”!!

Όμως, ενώ στην Πατρίδα μας συνεχίζεται η προδοτική πολιτική από μέλη της κυβέρνησης “πρώτη φορά αριστερά” – αλήθεια και αυτή την αήθη στάση Υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα την καταπιεί αμάσητη ο μεγάλος “Πατριώτης” Πάνος Καμμένος; - στην γείτονα χώρα της ΠΓΔΜ συνεχίζεται η Εθνική στρατηγική τους, για την υποκλοπή του ονόματος της Μακεδονίας μας, αλλά και της Ιστορίας και όλων των Συμβόλων της!!

Πιο συγκεκριμένα, το νέο αρχαιολογικό Μουσείο μετονομάστηκε σε Παλάτι “Αλέξανδρος ο Μακεδόνας”. Και όπως ενημερωνόμαστε από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο κτίριο του Μουσείου που βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας της ΠΓΔΜ, τοποθετήθηκαν πλακέτες στη γλώσσα της χώρας, αλλά και στα αγγλικά, στις οποίες αναγράφεται, μεταξύ των άλλων, ότι “ο Αλέξανδρος ο Μακεδόνας είναι ο μεγαλύτερος και γνωστότερος Μακεδόνας Βασιλιάς, ηγεμόνας του συνόλου του τότε παγκόσμιου πολιτισμού”!

Συμπερασματικά, ενώ όλοι οι γείτονές μας προσπαθούν με κάθε τρόπο, θεμιτό και αθέμιτο, εξαντλώντας όλα τα όπλα προπαγάνδας τους αλλά και διπλωματικής τακτικής τους, να παίρνουν πόντους στις διεκδικήσεις τους, η χώρα μας διά μέσω αλητήριων – ο κομψότερος όρος – πολιτικών, δυναμιτίζει καθημερινά αναγνωρισμένες Διεθνώς κατακτήσεις του Ελληνισμού!!

Κλείνοντας, να επισημάνω για άλλη μια φορά στον Πάνο Καμμένο!! Προς χάριν της μωροφιλοδοξίας του, ουδέποτε υπερασπίστηκε και προστάτεψε τις “κόκκινες γραμμές” του κόμματός του στα Εθνικά θέματα. Ψηφίστηκε, ως ο εγγυητής των Εθνικών ζητημάτων της Ελλάδος και δυστυχώς, έγινε ο πολιορκητικός κριός, απώλειας Εθνικής Κυριαρχίας. Η τιμωρία του από τους συνέλληνες, αλλά και από την Ιστορία, θα είναι βαριά και εξευτελιστική!!!

Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”
egerssi@otenet.gr



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Στόν Κεμαλιστή καί Μογγολοτουρκόφιλο Φίλη,
    ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]