Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρωσία: Οι αεροπορικές επιδρομές θα διαρκέσουν «3 ή 4» μήνες

Η Ρωσία διαμηνύει ότι οι αεροπορικές επιδρομές στη Συρία θα διαρκέσουν 3-4 μήνες και θα ενισχυθούν, ενώ η Τουρκία και οι συμμαχικές δυνάμεις καλούν τη Μόσχα να σταματήσει τις επιθέσεις κατά της αντιπολίτευσης της Συρίας.

Οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στη Συρία θα διαρκέσουν "τρεις ή τέσσερις μήνες" και θα ενισχυθούν, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της ρωσικής Δούμα, Αλεξέι Πουσκόφ.

"Υπάρχει πάντα κίνδυνος ολίσθησης και εγκλωβισμού, αλλά στη Μόσχα μιλάμε για επιχειρήσεις τριών ή τεσσάρων μηνών", δήλωσε στο γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο Europe 1 ο Πουσκόφ.

Ενώ, όταν ρωτήθηκε εάν πρέπει να αναμένεται κλιμάκωση της επιχείρησης, απάντησε: "Οπωσδήποτε".

Εν τω μεταξύ, η Τουρκία και οι σύμμαχοί της κάλεσαν σήμερα τη Ρωσία να σταματήσει τις επιθέσεις κατά της αντιπολίτευσης της Συρίας και να επικεντρωθεί στη μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους, εκφράζοντας "βαθύτατη ανησυχία" για τις αεροπορικές επιθέσεις που πραγματοποιεί η Μόσχα.

Σε κοινή ανακοίνωση με τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και τις συμμαχικές αραβικές χώρες, η Τουρκία αναφέρει πως οι ενέργειες της Ρωσίας συμβάλλουν στην "περαιτέρω κλιμάκωση" των συγκρούσεων και το μόνο που θα κάνουν είναι να ενισχύσουν τον εξτρεμισμό.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]