Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ για να έχει το παιδί σου «σεξουαλική διαπαιδαγώγηση» στο σχολείο…

Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος

Εκλογές έρχονται και καλό είναι να αρχίσουμε να αναφερόμαστε στις προγραμματικές – ιδεολογικές θέσεις των υποψηφίων, αφού τα συστημικά ΜΜΕ δεν ασχολούνται με την ουσία του πράγματος, δηλαδή με τις θέσεις των κομμάτων, όπως αυτές έχουν ήδη γίνει γνωστές.

Μία από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι και οι παρεμβάσεις στην Παιδεία. Δεν θα αναφερθούμε στην γελοιότητα (και παγκόσμια πρωτοτυπία) της φορολόγησης με 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση και στα φροντιστήρια, ούτε με την κατάργηση της αξιολόγησης, η οποία δεν εξηγείται με την κοινή λογική, αλλά μόνο με την «πρώτη φορά αριστερά» ιδεοληπτική ισοπεδωτική – μηδενιστική προσέγγιση της «ισότητας» των πολιτών και των εργαζομένων… Η αναφορά που θα τολμήσουμε έχει να κάνει με την Παιδεία και με τις προγραμματικές θέσεις όχι για την κατάργηση των εικόνων από τα σχολεία, αλλά με την εισαγωγή του μαθήματος της «σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης» των ανήλικων μαθητών.

Αν και κατανοούμε ότι στο συγκεκριμένο θέμα υπάρχει πρόβλημα στην εναρμόνιση της Ελλάδας με την υπόλοιπη Ευρώπη, αναρωτιόμαστε, ποιος και πως θα διαπαιδαγωγήσει σεξουαλικά ανήλικα παιδιά!!! Κάποιος που δεν έχει αξιολογηθεί και κριθεί επαρκώς (όπως θέλει να επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ) θα αναλάβει το βάρος της ευθύνης αυτής; Θα του έχουν γίνει ψυχομετρικά ή άλλα τεστ, τα οποία θα πιστοποιούν την δική του αντικειμενική σεξουαλική συμπεριφορά (π.χ. ποιος αποκλείει ότι ένας παιδεραστής δεν θα γίνει δάσκαλος στην σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ανηλίκων;) και θα εγγυώνται (πως;) ότι τα παιδιά δεν θα παρουσιάσουν «μη φυσιολογική συμπεριφορά» στο μέλλον;

Επειδή όμως το θέμα έχει να κάνει με την ευρωπαϊκή εναρμόνιση της χώρας, μήπως θα έπρεπε να γνωρίζουμε όλοι μας (και κυρίως οι ψηφοφόροι που είναι και γονείς) πως γίνεται το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης σε ευρωπαϊκά κράτη που ήδη το εφαρμόζουν; Μήπως πρέπει να γνωρίζουν, ιδιαίτερα οι γονείς ανηλίκων, ότι γίνονται μαθήματα για στάσεις του σεξ; Και πως τα μαθήματα αυτά δεν γίνονται θεωρητικά, ούτε με σκίτσα, αλλά έμπρακτα, με τον «δάσκαλο» να δείχνει στα παιδιά τη θέση του σώματος και πώς θα πρέπει να «λειτουργούν»;
Πόσο απέχει η «σεξουαλική διαπαιδαγώγηση» από τις «φάρμες κτηνοβατών» που λειτουργούν στην Γερμανία; Πόσο απέχει η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση από την στρέβλωση της πραγματικότητας, την φυσιολογική λειτουργία και, κυρίως, από την προσωπική επιλογή – σεξουαλικό προσανατολισμό και επιλογές του καθενός από τη στιγμή της ενηλικίωσής του και μετά; (Σχετικό βίντεο έχει ήδη κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, το οποίο δεν εμφανίζουμε για λόγους καθαρά ηθικής)

Αντί η Ελλάδα να αναζητήσει τις χαμένες αξίες, να επαναφέρει τα χαμένα πρότυπα και να απαλλαγεί από «ασθένειες» που αλλοίωσαν –έως καταστροφής- τα χαρακτηριστικά της ελληνικής κοινωνίας, στο όνομα του εκμοντερνισμού και, κυρίως, της ευρωπαϊκής ενοποίησης, επιχειρείται για μία ακόμη φορά και με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, ένα χτύπημα στα νέα παιδιά των οποίων η ψυχολογία θα διαταραχθεί σε άγνωστο βαθμό και με άγνωστες μελλοντικές συνέπειες.

Τρέξτε, λοιπόν, όλοι εσείς οι πρόθυμοι. Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ και καμαρώστε τα παιδιά σας να επιδεικνύουν στο σαλόνι του σπιτιού σας τι έμαθαν στο σχολείο στο μάθημα της «σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης». Ίσως να επιλέξουν για παρτενέρ και το σκυλί ή τη γάτα του σπιτιού σας… Ίσως να σας ζητήσουν και να συμμετέχετε στην «μελέτη του μαθήματος» όπως αυτό έγινε μέσα στην σχολική τάξη. Ψηφίστε, λοιπόν και νιώστε υπερήφανοι, συμμετέχοντας στην ισοπέδωση του τελευταίου ίχνους αξιοπρέπειας που σας υπόσχεται ότι θα επιχειρήσει να υλοποιήσει ο Αλέξης και η παρέα του… Ενδεχομένως, μετά από μερικούς μήνες, και αφού θα ζείτε σε πλήρη φτώχεια, να ανακαλύψετε ότι το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης ήταν ταυτόχρονα και μάθημα επαγγελματικού προσανατολισμού για τα ανήλικα παιδιά σας, τα οποία θα εργάζονται στο δρόμο ή σε κάποιο μπουρδέλο, για να σας φέρουν «τον καρπό της εργασίας τους» με τον οποίο εσείς θα τραφείτε.
Εξάλλου, αυτή η γνώση και δουλειά είναι πολύ πιο ξεκούραστη ασφαλής από το να είναι το παιδί σας πιλότος της πολεμικής αεροπορίας, γιατρός ή επιστήμονας…

Ψηφίστε, λοιπόν, τον Αλέξη και κάντε το σπίτι σας κανονικό μπουρδέλο.
Γιατί, θα σας αξίζει…

Σαν υστερόγραφο, παραθέτουμε τι σημείωσε ο Τάσος Κουράκης (πρώην υπουργός Παιδείας, στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα), κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της συλλογικότητας Homophonia – Thessaloniki Pride, στο πλαίσιο του 4ου Thessaloniki Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας:
«Πρέπει να μάθουν τα παιδιά στα σχολεία της χώρας ότι η διαφορετικότητα είναι πλούτος, και ότι δεν πρέπει να αισθάνονται συστολή και φόβο.
Έχουμε τη δυνατότητα να ορίσουμε θεσμικά ορισμένα πράγματα. Πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτό το εργαλείο για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ακόμα και τους ρόλους των φύλων. Πρέπει να αλλάξουμε όλα αυτά που προσλαμβάνουν τα παιδιά μέσα από τα υπάρχοντα προβλήματα. Πρέπει να απευθυνθούμε στην κοινωνία για να αλλάξει στάση και συμπεριφορές για τα δικαιώματα»
.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Όχι απλά Τάσος Κουράκης. Αλλά ο ποιητής Τάσος Κουράκης! Πολύ προχω όλοι σ' αυτό το κόμμα!!!Αλήθεια με τα παιδιά του τι έγινε; Αναρχικοί με τις πλάτες του μπαμπάκα τους...
    http://www.star.gr/Pages/Politiki.aspx?art=262224&artTitle=aidoia_falloi_kai_mpastounia_oi_poiitikes_sylloges_tou_neou_ypourgou_paideias

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]