Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκόπια: Τα αλβανικά ΜΜΕ σε εκστρατεία προσηλυτισμού στο Ισλάμ!

Με τον τίτλο "Οι Σλάβοι Χριστιανοί ασπάζονται το Ισλάμ" το αλβανικό δημοσίευμα των Σκοπίων αναφέρει πως μια έφηβη από χριστιανική οικογένεια, η οποία είχε προσφύγει στην εκκλησία για τα προβλήματά της, τα οποία δεν επιλύθηκαν, κατέφυγε τελικά να ασπασθεί το Ισλάμ, ως λύση στα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Και τότε, ξαφνικά, μέσα από το Κοράνι που ανάγνωσε, λύθηκαν όλα τα (ψυχολογικά) προβλήματά της…

Μάλιστα φόρεσε και τη "Χιτζάπ" (μουσουλμανική μαντίλα) και πήγε στο σπίτι της με υπερηφάνεια.

Τώρα, γράφει το δημοσίευμα, θα αλλάξει το χριστιανικό όνομά της και θα λάβει ένα μουσουλμανικό.

Τέτοια κείμενα δημοσιεύονται κατά καιρούς στα μουσουλμανικά (αλβανικά) μέσα ενημέρωσης στη πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία των Σκοπίων, τα οποία σαφώς έχουν στοιχεία προσηλυτισμού και ανάδειξης ενός ανταγωνισμού σε πολιτικό και θρησκευτικό επίπεδο, στο πολυεθνικό αυτό κρατίδιο των κεντρικών Βαλκανίων.

Πηγή Εχέδωρος


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]