Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μελανσόν (Γαλλία): Η Γερμανία καταστρέφει για τρίτη φορά την Ευρώπη

Η γερμανική κυβέρνηση θέλει να ταπεινώσει την Ελλάδα, γράφει στο twitter o ηγέτης του Κόμματος της Αριστεράς στην Γαλλία, Ζαν Λυκ Μελανσόν.

Για τρίτη φορά στην Ιστορία μια γερμανική κυβέρνηση καταστρέφει την Ευρώπη, γράφει στον λογαριασμό του στο twitter ο Γάλλος ευρωβουλευτής και ιδρυτής του Κόμματος της Αριστεράς, Ζαν Λυκ Μελανσόν.

Σύμφωνα με τον Γάλλο πολιτικό, η γερμανική κυβέρνηση θέλει να ταπεινώσει την Ελλάδα. Ο ίδιος καλεί το Βερολίνο να σταματήσουν αυτήν την κωμωδία, χαρακτηρίζοντας αστεία την ιδέα του Grexit. Aν η Ελλάδα βγει από το ευρώ το χρέος θα αποτιμάται σε ευρώ και θα πολλαπλασιαστεί έξι με επτά φορές.

«Αφού ο κ. Τσίπρας παραδόθηκε, γιατί οι άλλοι συνεχίζουν να απορρίπτουν μια συμφωνία» γράφει ο κ. Μελανσόν.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι στην κυβέρνηση πέντε μήνες και του ζητούν να κάνει ότι δεν έκαναν οι άλλοι τα προηγούμενα πέντε χρόνια. Πρόκειται για μια απόπειρα πραξικοπήματος κατά του κ. Τσίπρα, μια απόπειρα που απέτυχε, υποστηρίζει.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. οχι και Μελανσον ρε παιδια ,,,,,ειπαμε καλη η πλάκα αλλα μη το χοντραινουμε ,,,,,το καρναβαλι ειναι τον μαρτη ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]