Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ελλάδα υποθηκεύτηκε

Μετά από 17 ώρες "σκληρής και επίπονης διαπραγμάτευσης" ήλθε συμφωνία για το σκληρότερο μνημόνιο από την εποχή που ξεκίνησε η λεγόμενη κρίση και το μνημόνιο αυτό το έφερε μία «αριστερή» κυβέρνηση που ήρθε στην εξουσία εκμεταλλευόμενη τον πόθο του ελληνικού λαού για μία καλύτερη και αξιοπρεπή ζωή και εθνική ανεξαρτησία.

Εκτός όμως από τους βαρείς οικονομικούς όρους περιέχεται και ένας ο οποίος είναι εξευτελιστικός για τους Έλληνες και την Ιστορία τους.
Είναι αυτός της μεταβίβασης των περιουσιακών στοιχείων του κράτους μέχρι του ποσού των 50 δισεκατομμυρίων ευρώ σε έναν οργανισμό που θα δημιουργηθεί με σκοπό την διαχείρισή τους και την ρευστοποίηση κάποιων κεφαλαίων όταν αδυνατούμε να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας.

Το ότι τελικά το ταμείο αυτό δεν θα εδρεύει στο Λουξεμβούργο αλλά στην χώρα μας ίσως είναι και το αποκορύφωμα της ξεφτίλας μας.
Ένας μηχανισμός κατοχής με έδρα την ίδια μας την πατρίδα.

Με καλύτερους όρους είχαμε απελευθερωθεί από τους Τούρκους, πήραν μία ελεύθερη και υπερήφανη Ελλάδα για την οποία οι πρόγονοί μας έδωσαν το αίμα τους και την έκαναν σκλάβα χωρίς μάλιστα να ρίξουν ούτε μία «τουφεκιά», έτσι για την τιμή των όπλων.

Υπάρχει μία πληροφορία ανεπιβεβαίωτη και γι’ αυτό το γράφουμε με επιφύλαξη, πολλών εταιρειών που σχετίζονται με το πρώην ΤΑΥΠΕΔ (Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων) αλλά και αυτού που θα δημιουργηθεί τώρα, αρκετά ομόλογα ανήκουν στον Σόιμπλε και είναι τα μόνα που δεν έχουν «κουρευτεί».

Μόνη κερδισμένη, ίσως, από αυτήν την υπόθεση είναι η Γαλλία σύμφωνα και με δηλώσεις του προέδρου της μετά την συμφωνία.

Όταν στις αρχές της κρίσης κάποιοι έλεγαν ότι θα μας πάρουν και τα «ασημικά» τους κοροϊδεύαμε από τώρα και στο εξής όμως θα ζούμε σε μία δανεική χώρα.
Το Δημοψήφισμα ήταν η παγίδα ώστε να κλείσουν οι τράπεζες να βρεθεί σε απόγνωση ο κόσμος και να δεχτεί την επαίσχυντη, κατάπτυστη και προδοτική συμφωνία.

«Πρώτη φορά αριστερά» σίγουρα αυτή είναι όντως η αριστερά.

Πηγή ElKosmos


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]