Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το εθνικό ολοκαύτωμα προ των πυλών μας

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Ο κυριότερος λόγος που η κυβέρνηση του Σύριζα έκανε πίσω στις διαπραγματεύσεις της με τους εταίρους την τελευταία στιγμή αφού είχε εγκαταλείψει όλες τις πιθανές εναλλακτικές λύσεις, και δέχτηκε τους όρους τους, ήταν για να «ηρεμήσει» η χώρα μέσα στο… νεκροταφείο που την έχωναν ζητωκραυγάζοντας οι δανειστές της!

Είναι καταπληκτικό να διαβάζει κανείς όλα τα μεγαλύτερα ξένα ειδησεογραφικά μπλογκς που ασχολούνται εδώ και καιρό με την Ελλάδα, για να διαπιστώσει ότι όλοι συμφωνούν πως ένας Δούρειος Ίππος, «Trojan Horse», κατάφερε να αλώσει κάθε αντίσταση στην πολιορκία, κάτι που κανένας άλλος δεν θα τα κατάφερνε τόσο καλά και τελικά να αφήσει τους εισβολείς να μπουν μέσα, να λεηλατήσουν και να κατακάψουν όλη την χώρα.

Δεν υπάρχει καμία λογική σε μια διαπραγμάτευση που παίζεται το μέλλον της χώρας σου, να πηγαίνεις ξυπόλητος στα αγκάθια και να κάνεις και τον νταή πιστεύοντας πως οι άλλοι θα σκύψουν το κεφάλι γιατί υποτίθεται ότι έχεις το δίκαιο με το μέρος σου. Είναι σαν να πηγαίνεις στο λάκκο των λεόντων με ένα απλό νυχοκόπτη, με την πεποίθηση ότι μόλις σε δουν τα άγρια θηρία θα… το βάλλουν στα πόδια!

Δεν υπάρχει καμία λογική να ξεσηκώνεις ένα ολόκληρο λαό να τρέχει με τόσα εμπόδια εναντίον του, με τις τράπεζες κλειστές, με τα δοσιλογικά ΜΜΕ να ουρλιάζουν καθημερινά προσπαθώντας να τον αναγκάσουν να σκύψει το κεφάλι στη λαιμητόμο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να σιγοντάρεις σε μια σκλήρυνση της στάσης του σε ένα ιστορικό ΟΧΙ που άφησε άναυδη όλη την ανθρωπότητα και στη συνέχεια να παραδίδεσαι άνευ όρων, γιατί, όπως δικαιολόγησες την στάση σου, δεν είχες σκεφτεί καμία εναλλακτική λύση με μεγάλο θύμα την ίδια σου την πατρίδα.

Είναι δύσκολο να πιστέψει κάνεις πως, ή οι κυβερνήτες ήταν ηλίθιοι, ή ότι ήταν ανεύθυνοι, ή ότι τέλος ήταν και αυτοί μέρος του σχεδίου για την υποδούλωση και το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου. Και όμως κάτι από τα τρία αυτά συνέβηκε!

Τώρα από εδώ και πέρα καθημερινά θα στήνονται τα εκτελεστικά αποσπάσματα για να εκτελούν τους χρεωμένους που δεν θα έχουν να πληρώσουν τα χρέη τους, τους ανασφαλίστους, τους άνεργους και τους βίαια ξεσπιτωμένους, ενώ στην Ακρόπολη θα κυματίζει η σημαία του τέταρτου Ράιχ.

Και μετά τι; Μετά ξυπνήσαμε και είδαμε από το παράθυρο ένα κόσμο να διαδηλώνει ξεσηκωμένος στις μεγάλες πλατειές γιατί του είχαν φέρει το μαχαίρι στο λαιμό, γιατί δεν είχε άλλη διέξοδο. Ένα κόσμο να ξεσηκώνεται παίρνοντας «μπάλα» όλο το διαφθαρμένο πολιτικό σύστημα ενώ όλη η διεθνή κοινότητα θα τον παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα!

Μην γελιέστε! Το ολοκαύτωμα είναι προ των πυλών μας!

Αυτός ο λαός θα αντισταθεί στο ολοκαύτωμά του;



Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Ησαν κι αυτοι μερος του σχεδιου κ.Χειλαδακη!

    Το προβλημα τους ηταν το ποτε θα γινει η καθοριστικη "κωλοτουμπα"!

    Απο τις 20 Φλεβαρη επεσαν και τυπικα οι μασκες τους.

    Τελειωσαν κι αυτοι...

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγνοούν το λαό,αποφασίζουν να τον αποτελειώσουν.Τόσο πολύ διαβρωμένο και διεστραμμένο πολιτικό προσωπικό σε αγαστή συνεργασιία με τοκογλύφους και ισχυρά οικονομικά συμφέροντα ένθεν κακείθεν δεν έχει ξαναδεί ο ελληνικός τόπος.οδεύουμε προς ολική καταστροφή και άδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά είχε δίκιο ο πρέσβης, αυτοί είναι επικίνδυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]