Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ολάντ στη G7: Η Ελλάδα αποτελεί κίνδυνο για την παγκόσμια οικονομία

Η Ελλάδα αποτελεί κίνδυνο για την παγκόσμια οικονομία, δήλωσε το μεσημέρι της Δευτέρας από την Βαρσοβία όπου βρίσκεται για τις εργασίες της Συνόδου των ηγετών της G7, o πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ. Τόνισε ότι το τέλος Ιουνίου είναι η τελευταία δυνατή διορία για την Ελλάδα.

Η Ελλάδα αποτελεί κίνδυνο, εφόσον η κατάσταση δεν ξεκαθαριστεί σύντομα, ήταν το σχόλιο του γάλλου προέδρου, όταν ρωτήθηκε σχετικά, όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων.

Ο Γάλλος πρόεδρος, αναφερόμενος γενικά στα θέματα που απασχόλησαν τη Σύνοδο (κυρίως την κατάσταση στην Ουκρανία και τις σχέσεις με τη Ρωσία), πρόσθεσε πως υπάρχουν γεωπολιτικοί παράγοντες που απειλούν την ανάπτυξη της Ευρώπης.

Πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Είναι σημαντική δήλωση / είδηση και δεν πρέπει να υποτιμηθεί:
    Υπονοεί σαφώς ότι η Ελλάδα αποτελεί απειλή για την ευημερία της Γαλλίας και την θέση της στην παγκόσμια σκηνή. Παροιμίες δηλώσεις έχουν γίνει για την Λιβύη από τον Σαρκοζί και από τον Ολάντ για την Συρία. Αυτές δεν αφορούσαν οικονομικά θέματα αλλά ήταν ακριβώς στο ίδιο πνεύμα, ενημέρωναν δηλαδή τον μέσο Γάλλο πολίτη ότι οι χώρες αυτές "αποτελούν απειλή για την ασφάλεια και την ευημερία του" και ότι το υπεύθυνο γαλλικό κράτος ετοιμάζεται να πάρει μέτρα.
    Είναι μια κήρυξη ανορθόδοξου πολέμου κατά της Ελλαδας, και θα ήθελα να υπενθυμίσω εδώ ότι στο παρελθόν η Γαλλία, σε χώρες που θεωρούσε σφαίρες επιρροής της, υπήρξε ανελέητη.
    Ξεχάστε τους έντιμους συμβιβασμούς, έχουν αποφασίσει να μας λιώσουν, και η έκβαση
    αυτής της περιπέτειας δεν θα καθοριστεί στους διαδρόμους της Καγκελαρίας και των Ιλισίων.
    Τσιπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]