Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κουμπάρος στη Βουλγαρία ο Κώστας Καραμανλής

Ένας γάμος βγαλμένος μέσα από παραμύθι!!!

Πάντρεψε την γυναίκα που φρόντιζε τα παιδιά του 

Το Σάββατο 2 Μαΐου, σε ένα μαγευτικό περιβάλλον, μέσα στα δάση της οροσειράς της Ροδόπης και σε μία μικρή εκκλησία, ο Κώστας Καραμανλής με τη σύζυγό του Νατάσσα πάντρεψαν την Σλαβέγια Βάντσεβα, με τον άντρα που της έκλεψε την καρδιά, τον δικό της Βαλεντίνο, επιτυχημένο επιχειρηματία του Ζλάτογκραντ.

Αν και η πανέμορφη νύφη ήταν το κέντρο του ενδιαφέροντος, ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη εξέπληξαν τους παρευρισκόμενους με την απλότητά τους, τόσο στο ντύσιμο όσο και στην συμπεριφορά τους απέναντι στους άλλους παρευρισκόμενους στον γάμο.

Η Σλαβέγια είναι η γυναίκα που πρόσεχε στην Ραφήνα τα παιδιά του Κώστα Καραμανλή, όταν αυτά ήταν μικρά και ο Κώστας Καραμανλής πρωθυπουργός της Ελλάδας.
Άξια της εμπιστοσύνης τόσο του πρώην πρωθυπουργού, όσο και της Νατάσσας Παζαΐτη, η Σλαβέγια ζήτησε από το ζεύγος να την παντρέψει με τον δικό της Βαλεντίνο, τον άνδρα που γνώρισε πριν από 2 χρόνια και της έκλεψε την καρδιά.
Στην πρόταση αυτή ανταποκρίθηκε το πρώην πρωθυπουργικό ζεύγος και μαζί με τα παιδιά του επισκέφθηκε το Ζλάτογκραντ που βρίσκεται στη νότια Βουλγαρία, τρία μόλις χιλιόμετρα από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, για να ενώσει ενώπιον του Θεού και ανθρώπων, με τα ιερά δεσμά του γάμου την Σλαβέγια και τον Βαλεντίνο.

Η Σλαβέγια δεν αξιολογήθηκε μόνο από τον Κώστα Καραμανλή για την εργατικότητά της, αλλά και από τον γνωστό Βούλγαρο επιχειρηματία Alexander Mitoushef (δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα του τουρισμού εντός και εκτός Βουλγαρίας, και μαθαίνουμε πως ξεκινάει συνεργασία με διεθνή εταιρεία και ετοιμάζει μεγάλες και ευχάριστες εκπλήξεις –μαθαίνουμε πως μία από αυτές θα είναι ο σκοπευτικός τουρισμός με εκπαίδευση και σκοποβολή με ραβδωτά όπλα- που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον πολλών Ελλήνων), ο οποίος και την προσέλαβε ως υπεύθυνη για τις δημόσιες σχέσεις και τις επαφές του στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Το ζεύγος Καραμανλή παρέμεινε το Σαββατοκύριακο στο πανέμορφο Ζλάτογκραντ, όπου και απόλαυσε την ωραία φύση της περιοχής πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής αφού αποχαιρέτησε τους ευτυχισμένους νεόνυμφους.
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι ένα μικρό δείγμα της ευτυχίας του νέου ζευγαριού, αλλά και μικρό δείγμα της φυσικής ομορφιάς της περιοχής του Ζλάτογκραντ.

Τέλος, από την πλευρά μας ευχόμαστε στους νεόνυμφους να ζήσουν αγαπημένοι και ευτυχισμένοι και η ζωή τους να είναι γεμάτη επιτυχίες...





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Με τον Καραμανλή με χωρίζουν πολλά. Μπράβο του όμως που τίμησε την γυναίκα που του φρόντιζε τα παιδιά και δέχτηκε να την παντρέψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά τα παιδάκια έχουν νονό τον Ερντογάν και τα μεγάλωσε Βουλγάρα νταντά. Τι ελληνική παιδεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]