Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο εχθρός είναι εντός των τειχών και πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε

Γράφουμε συνεχώς επί 5 χρόνια τώρα, ταλαιπωρούμε τα πλήκτρα, χάνουμε ώρες από το χρόνο μας και κανένα αποτέλεσμα δεν βγάζουμε. Δεν έχουμε καταλήξει πουθενά μέχρι σήμερα. Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του και ποτέ δεν συμφωνούμε σε κάτι.

Στο μεταξύ, τα πάντα παραμένουν ως έχουν. Τα ίδια κόμματα συνεχίζουν να υπάρχουν, απλά αυξομειούμενα με τη μέθοδο των συγκοινωνούντων δοχείων, δικαιολογώντας μια ψευδοδημοκρατία, για να υπάρχει λαϊκή εκτόνωση και τίποτα πέραν τούτου. Εμείς, η πραγματική κοινωνία, είμαστε μονίμως στην απέξω, σαν κάποια αόρατη δύναμη να μας κρατά ασύνδετους μεταξύ μας και αδρανοποιημένους.

Πρέπει όμως κι εμείς, κάποτε και κάπου να συμφωνήσουμε σε κάτι. Πρέπει κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσουμε και να συμφωνήσουμε ότι υπάρχει «εσωτερικός εχθρός», γι’ αυτό και είναι αόρατος. Γι’ αυτό και δεν ξέρουμε ποιος μας πολεμάει. Και αυτός δεν είναι άλλος από την ελληνική ολιγαρχία, η οποία έχει συμμαχήσει (όπως έκανε πάντα) με τους δυνάστες της χώρας, λειτουργώντας ως «πέμπτη φάλαγγα», για να διατηρήσει τη θέση της.

Όπως είχε πει ο Μακρυγιάννης, οι Έλληνες ελευθερώθηκαν από τους τούρκους, αλλά σκλαβώθηκαν αμέσως σε μια νέα τάξη, αποτελούμενη από τα χειρότερα σκουπίδια της Ευρώπης. Αυτή η κλειστή κάστα, αναπαραγόμενη έκτοτε συνεχώς, συνεχίζει μέχρι τις μέρες μας.

Υπάρχει λοιπόν εχθρός, από τον οποίο πρέπει κάποια στιγμή να απελευθερωθούμε, αν θέλουμε να έχουμε μέλλον. Κι αυτός ο εχθρός είναι μεταξύ μας, εντός των τειχών. Οι ξένοι είναι κακοί για μας, γιατί κοιτάζουν τα συμφέροντά τους. Οι δικοί μας όμως τι έκαναν και τι κάνουν για μας;

Πέτρος Χασάπης


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Αυτό το άρθρο είναι πραγματικά όχι μόνον σωστό αλλά θα πρέπει να κυκλοφορίσει σ' όλα τα site εάν βέβαια το επιτρέψουν οι εκδότες του έτσι ώστε όλοι οι έλληνες να καταλάβουν τι ακριβώς παίζεται πίσω από την πλάτη τους. Αλλά θα πω και κάτι ακόμα , δεν είναι πλέον αόρατοι όλοι αυτοί που αποτελούν έτσι όπως την έχω ονομάσει εδώ και πολύ καιρό εγώ προσωπικά "ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ" και όπου το λέω με λένε υπερβολικό, αλλά δεν πειράζει ας λένε.
    Η εμπροσθοφυλακή λοιπόν της εσωτερικής τρόικας δεν είναι άλλοι απο τον Σαμαρά - Βενιζέλο - Θεοδωράκη , βέβαια αυτές οι τριακόσιες - τετρακόσιες οικογένειες μαζί με τα παρακλάδια τους αμύνονται λυσαλέα και γι' αυτό τον λόγο γίνονται αυτά που γίνονται τον τελευταίο διάστημα στο εσωτερικό της χώρας. Ας ελπίσουμε οτι δεν θα τους περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφέ συν Ελλην Χαιρε !

      Αυτα που διαβάσες , τα έγραψαν αλλοι πριν χρονια .
      Ο χασάπης έρχεται τελευταίος και καταϊδρωμένος και ακομη την μιση αλήθεια λέει . Τι κρύβει ;

      Ολοι οι κυνοβουλευτικοι βοηθούν στην Εθνοκτονια Γενοκτονια μας .

      Εμείς θα σώσουμε το Εθνος , ή , ας χαθούμε ντροπιασμένοι .
      Δεν υπάρχουν σε αυτήν την μάχη σωτήρες .
      Εαν δεν ελευθερωθεί η ΠΑΤΡΙΣ , εγω θα φταίω .

      Αντίσταση πάσα δυναμη , κόβοντας την οποιαδήποτε εξάρτηση μας για επιβίωση απο το κατοχικο καθεστώς .
      Ευτυχώς που μερικοι Ελληνες ετοιμαζοντουσαν ολα αυτα τα χρονια και δεν θα χαθει η φυλή μας .
      Τον νου μας στο ρεμπελο .

      ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ .

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]