Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το σύστημα GIS της ΕΥΠ και η τύχη του...


Μπορούν να "σφραγίσουν" τα σύνορα της χώρας και δεν το κάνουν...!
Υπάρχει λύση για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης
Δεν είναι βέβαιο αν υπάρχει και πολιτική βούληση 
Μήπως κάποιοι θέλουν να υπάρχει το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης λαθραίας εισόδου στην Ελλάδα;

Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής

Και να που το θέμα των λαθρομεταναστών και της διαχείρισής τους εντός της ελληνικής επικράτειας, επέστρεψε και, μάλιστα, με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Μέσω της χωρίς όρους και χωρίς καμία προετοιμασία απελευθέρωσης των μέχρι προ ολίγων ημερών κρατουμένων στα κέντρα κράτησης.

Κι ενώ όλοι ασχολούνται με την «διαχείριση» - αντιμετώπιση του προβλήματος, κανείς δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για το μείζον, δηλαδή για την πρόληψη του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης και για την επί της ουσίας αντιμετώπισή του, αφού αποτελεί υπαρκτή απειλή τόσο για την δημογραφική αλλοίωση όσο και για την ασφάλεια της χώρας. Προφανώς, κανείς αρμόδιος πολιτικός δεν ενδιαφέρεται να εξαλείψει – διαγράψει το υφιστάμενο πρόβλημα της αθρόας εισόδου λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, ούτε ακόμη και εάν αυτή η είσοδος δημιουργεί πλείστα όσα προβλήματα για την εσωτερική ειρήνη και ασφάλεια των πολιτών της χώρας. Ειρήνη και ασφάλεια που απειλούνται ευθέως από την είσοδο οργανωμένων και εκπαιδευμένων τρομοκρατικών ομάδων ριζοσπαστών ισλαμιστών ή και… τζιχαντιστών (σύμφωνα με ήδη υπάρχουσες πληροφορίες από μουσουλμάνους που κατοικούν στην Αθήνα, τζιχαντιστές έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους και οργανώνονται για να «παρεμβληθούν στην πολιτική της Ελλάδας»).

Πώς θα μπορούσαμε, άραγε, να αντιμετωπίσουμε την είσοδο εκατοντάδων (σε καθημερινή βάση) λαθρομεταναστών (ή εποίκων;) στην Ελλάδα; Η απάντηση είναι αυθόρμητη: Με την αύξηση της φρούρησης των Ελληνικών συνόρων, η οποία μέχρι στιγμής (λόγω πολιτικών αποφάσεων) κάθε άλλο παρά επαρκής είναι, προκειμένου να μειωθεί –έστω- η λαθραία είσοδος στην χώρα, είτε από θαλάσσιες οδούς είτε από χερσαία εδάφη. Και είναι αναγκαία αυτή η αύξηση και αποτελεσματικότητα στην επιτήρηση των συνόρων, επειδή η Τουρκία δεν συνεργάζεται με τις αρμόδιες Ελληνικές και τις Ευρωπαϊκές αρχές, παρά το ότι επιχορηγείται από την Ευρώπη με πολύ περισσότερα χρήματα από την Ελλάδα, προκειμένου να μειωθεί η μετακίνηση ταλαίπωρων πληθυσμών προσφύγγων προς την Ευρώπη.

Στα πλαίσια αυτής της αντιμετώπισης υπάρχουν δύο γενικές προτεινόμενες κατηγορίες - λύσεις, οι οποίες δεν εκθέτουν σε κίνδυνο τους λαθρομετανάστες.

Η πρώτη κατηγορία για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης αφορά την χρήση φυσικών προσώπων, εντός της Τουρκίας, που θα «προσληφθούν» από τις ελληνικές υπηρεσίες προκειμένου να συμμετέχουν στη δημιουργία ενός αξιόπιστου δικτύου «συνεργατών» που θα μεταφέρει ταχύτατα και έγκαιρα κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με λαθρομεταναστευτικές ομάδες (μικρές ή μεγάλες) που με ή χωρίς την βοήθεια δουλεμπόρων μετακινούνται προς την Ελλάδα.
Φυσικά, το συγκεκριμένο εγχείρημα –τρόπος πρόσληψης πληροφοριών- κρίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνο (για τους συμμετέχοντες σ´ αυτό) και δαπανηρό, αλλά και μη αξιόπιστο, αφού κανείς δεν θα μπορεί να εγγυηθεί για την πιθανή εμπλοκή (διείσδυση για δημιουργία συνθηκών ασυγχρονισμού τόσο στην αξιοπιστία όσο και στην καθυστέρηση στην ταχύτητα μεταφοράς των πληροφοριών προς την Ελλάδα) των τουρκικών αρχών (Αστυνομίας, Λιμενικού, Ασφάλειας, μυστικών υπηρεσιών κ.α.).

Η δεύτερη «κατηγορία» έγκαιρης αντιμετώπισης – πρόληψης της εισόδου των λαθρομεταναστών, αφορά την χρήση ειδικών εποπτικών σύγχρονων ηλεκτρονικών μέσων. Συγκριτικά, σε σχέση με τη χρήση ανθρώπινου δυναμικού ξένης χώρας, η συγκεκριμένη μέθοδος κρίνεται πως είναι πολύ πιο οικονομική.

Πόσο κοστίζει, όμως, ένα σύγχρονο και ικανό σύστημα επιτήρησης και παρακολούθησης της συνοριογραμμής μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας; Η απάντηση είναι πως κοστίζει 1,5 έως 3 εκατομμύρια ευρώ και είναι σε θέση να καλύπτει το σύνολο των Ελληνικών χερσαίων ή θαλασσίων συνόρων.
Το αστείο είναι πως η Ελλάδα δεν χρειάζεται να προχωρήσει στην αγορά ενός τέτοιου συστήματος, επειδή το έχει ήδη αγοράσει (επί πρωθυπουργίας του Κ. Καραμανλή)!!! Μάλιστα, η αγορά του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού συστήματος έγινε μέσω σχετικών ευρωπαϊκών κονδυλίων και δεν επιβάρυνε σχεδόν καθόλου τον προϋπολογισμό της αρμόδιας ελληνικής υπηρεσίας, δηλαδή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Όμως, αν και το σύστημα αγοράστηκε επί διοικήσεως στην ΕΥΠ του Πρέσβη κ. Ι. Κοραντή, εγκαταστάθηκε και δοκιμάσθηκε εισπράττοντας άριστες κριτικές, ποτέ δεν έγινε κατορθωτή η λειτουργία του, αφού σύμφωνα με τις μετέπειτα πολιτικές ηγεσίες της Ελλάδας, είχε ένα «ελάττωμα»! Και το «ελάττωμά» του ήταν η χρήση ρωσικού λογισμικού, το οποίο λειτουργούσε θετικά για την ανεξαρτησία των ελληνικών υπηρεσιών, οι οποίες θα αποκτούσαν έτσι τη δυνατότητα να λειτουργούν χωρίς «κανένα άλλο μάτι» να αντιλαμβάνεται τους χώρους ενδιαφέροντος και έρευνας από την πλευρά της Ελλάδας.

Η εμπλοκή Ισραηλινών και αμερικανών ήταν σχεδόν άμεση και ενώ αρχικά κατάφεραν να «παγώσουν» την λειτουργία του συγκεκριμένου γεωγραφικού συστήματος επιτήρησης (GIS) της ΕΥΠ, στη συνέχεια, επί κυβερνήσεων του Γ. Παπανδρέου προχώρησαν και ένα βήμα παρά πέρα...
Έτσι, ο τότε Διοικητής της ΕΥΠ κ. Κ. Μπίκας (έχοντας την πολιτική προστασία του τότε πρωθυπουργου αλλά και του τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοΐδη) αποφάσισε να καταγγείλει την προμήθεια του συστήματος και να οδηγήσει στη Δικαιοσύνη (στέλνοντας σαφές μήνυμα "παραδειγματισμού", αλλά και "αφοσίωσης") έναν μεγάλο αριθμό εμπλεκόμενων υπαλλήλων και στελεχών της ΕΥΠ, εκθέτοντας έτσι όχι μόνο την αξιοπιστία περί αντικειμενικότητας λειτουργίας της ΕΥΠ, αλλά και τον θεσμικό ρόλο της συγκεκριμένης υπηρεσίας, η οποία σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μετατράπηκε σε υπηρεσία – σκιά των πραγματικών δυνατοτήτων της.
Άλλωστε, ο κ. Κ. Μπίκας (πρέσβης της Ελλάδας σήμερα στην Μεγάλη Βρετανία) ενεπλάκη, όπως αποκαλύπτεται πάλι τελευταία και με τη λίστα Λαγκάρντ, [με την μετακίνηση στις Βρυξέλλες πράκτορα της υπηρεσίας, ο οποίος είχε αναλάβει να… παρακολουθεί επαφές σχετικές με οικονομικά στοιχεία που αφορούσαν την Ελλάδα (βέβαια, η μετακίνηση του συγκεκριμένου πράκτορα έγινε επίσημα και το ελληνικό δημόσιο πλήρωσε για την μεταφορά της οικοσκευής του 9.000 ευρώ – άραγε πόσα έδωσε για την επιστροφή ή μήπως πούλησε τα έπιπλα εκεί;)].

Για το θέμα του GIS είχαν υποβληθεί σειρά ερωτήσεων από τον κ. Νικ. Νικολόπουλο (ο οποίος δικαιώθηκε στην προσπάθειά του να αναδείξει την αλήθεια), όπως άλλωστε και οι κ.κ. Τσούκαλης, Οικονόμου και Πανούσης (τότε βουλευτές της ΔΗΜΑΡ) που κατέθεσαν σχετικές ερωτήσεις (περίεργος ήταν ο ρόλος δημοσιευμάτων τότε, -ιδιαίτερα εκείνων του κ. Κ. Βαξεβάνη- που επιχειρούσαν να πείσουν –με τι πηγές πληροφόρησης άραγε;- για την μη χρηστικότητα και την μη αποδοτικότητα του –ήδη με απόλυτη επιτυχία δοκιμασμένου- συστήματος GIS της ΕΥΠ...

Στη συνέχεια της υπόθεσης, αν και δικαιώθηκαν στα Ελληνικά δικαστήρια τόσο η εταιρεία που προμήθευσε το σύστημα GIS (στα οποία προσέφυγε επειδή η ΕΥΠ του κ. Μπίκα αρνούνταν να πληρώσει το ποσό αγοράς του συστήματος), όσο και όλοι οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι και στελέχη της ΕΥΠ, κανένας δεν έκανε μέχρι σήμερα κάποια αναφορά για την επαναφορά σε λειτουργική κατάσταση (χρειάζεται άραγε συντήρηση εξαρτημάτων του) του συστήματος GIS, το οποίο μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα στην έγκαιρη προειδοποίηση των ελληνικών αρμοδίων υπηρεσιών (ΕΥΠ, ΕΛ.ΑΣ.,Λιμενικό, Συνοριοφυλακή κ.α.) προκειμένου να αναχαιτίζονται οι είσοδοι των λαθρομεταναστών, πριν οι τελευταίοι βρεθούν εντός της Ελληνικής Επικράτειας.

Εμείς, λοιπόν, διερωτόμαστε:

Μήπως, τελικά, οι κυβερνώντες δεν επιθυμούν να αντιμετωπίσουν τα φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης;
Και αν δεν επιθυμούν την μείωση της λαθραίας εισόδου ανθρωπίνων πληθυσμών εντός της Ελλάδας, δεν θα πρέπει η πολιτική ηγεσία της χώρας να ενημερώσει τους λόγους για τους οποίους ακολουθεί αυτή την πρακτική, εκθέτοντας έτσι σε σοβαρό κίνδυνο την ασφάλεια των γηγενών πολιτών από εισερχόμενα πιθανά εγκληματικά στοιχεία (αποδεικνύεται στατιστικά αλλά και με τους πραγματικούς αριθμούς αύξησης της εγκληματικότητας με εμπλοκή αλλοδαπών) ή με άτομα και ριζοσπαστικές ομάδες ισλαμιστών – τζιχαντιστών;

Δεν θα έπρεπε, κύριε Ρουμπάτη, να λειτουργεί ένα τέτοιο σύστημα GIS, του οποίου οι χρήσεις είναι πολυεπίπεδες και η αποτελεσματικότητά του καλύπτει πολλά περισσότερα θέματα (και εθνικές ανάγκες) από αυτά της λαθρομετανάστευσης;
Εκτός και εάν είναι προτιμότερο η Ελλάδα να μετατραπεί σε ένα κολαστήριο ανθρώπων και σε μία ανοιχτή φυλακή, στην οποία η είσοδος θα είναι ελεύθερη, αλλά η διαμονή και η έξοδος θα είναι αδύνατη…

Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

16 σχόλια :

  1. Κύριε Τερζή αυτό δεν είναι το σύστημα για το οποίο γράφτηκε πρόσφατα στον Τύπο ότι έκανε παρέμβαση ο περιβόητος Άλεξ Ρόντος υπέρ Ισραηλινών συμφερόντων λόγω του Ρώσικου λογισμικού του; Δεν ήταν και αυτό ένα από τα ζητήματα που "φόρτωσαν" στην κυβέρνηση Καραμανλή ότι κακωπς το παρέλαβε και το ενέταξαν και αυτό οι ξένοι παράγοντες στο λεγόμενο σχέδιο "Πυθία" προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν την κυβέρνησή του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν κανω λαθος αγαπητοι συνσχολιαστες και κ . Τερζη σε δημοσιευματα της εποχης αναφεροντουσαν σε εκβιασμους και απειλες απο τη διοικηση Μπικα , Παπαγεωργιου και Τσαντριζου και ειχαν γινει σχετικες αναφορες προς τουτο προς τον κατ" εξακολουθηση αδιαβαστο χρυσοχοειδη απο τον αειμνηστο Αθανασιο Νακο σε ερωτησεις του στη Βουλη δεν εγινε κατι αλλα απο οτι μαθαινουμε ολα συντασοντε στο γενικωτερο σχεδιο αποσταθεροποιησης της κυβερνησης ΚΚαραμανλη . Τωρα ερχονται στη σκεψη μας διαφορες περισπουδαστες καταγγελιες καποιου Σκατιωτη Σχασιωτη;;; Προεδρου τεως καποιας ομοσπονδιας;;; Υπαλληλων ευπ που μιλαγε για το γεωγραφικο συστημα. Απο πσο δε πληροφορηθηκαμε απο το διαδικτυον αυτος με καποια φιλη του κατηγορουντε απο τον ανακριτη για διαρροη απορρητων εγγραφων μαζι με καποιον δημοσιο υπαλληλο τωρα ονοματι καρχιμακη.
    Αν δε το δειτε απο ψηλα το παζλ σχηματιζεται με το κερασακι στη τουρτα τη λιστα λαγκαρντ που οπως εχει γραφτει στο τυπο ενας πιθανον υπαλληλος ονοματι απο οτι λενε δημοσιογραφηκες Λαδιαρης μαζι με καποιον Ζαρακια ( αν και αυτοι θυμιζουν μελη της συμμοριας βλαστου με αυτα τα ονοματα ) βαλανε χερι στη λιστα λαγκαρντ . Γιαυτο και η παρεουλα του σαμαροπαπασταυρου τον αφηνε σε θεση ευθυνης.
    Παντως πηγες λενε οτι οποια λαδια και αν σηκωσεις το λαδιαρη θα βρεις

    Συνεχιζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΑΝΤΗΣ;;; ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;;; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α μπα κι εδώ είχε βάλει το χεράκι του ο Βαξεβάνης; Α ξέχασα τότε ίσως έπαιρνε γραμμή από το χαλκείο κατασκευής σκανδάλων της Ιπποκράτους και παρασύρθηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοι συνσχολιαστες καλησπερα σας.
    ανατρεχοντας σε δημοσιευματα της αληστου μνημης εποχης τη ελεύση της καταστροφικης διακυβερνησης γαπανδρεου και του υπολοιπου συρφετου ενθυμουμαι τισ περιεργες επιθεσεις-καταγγελιες συνδικαλησταραδων της ευπ μαλιστα ενας ονοματι σκατιωττης νομιζω και του οποιου το ονομα εχει δημοσιευτεί πλειστακις εισ τον τυπο και απο οτι γραφεται διωκεται με απαγορευση εξοδου απο τη χωρα καθοτι ειναι απο τους μετεχοντες μαζι με καποιον δημοσιο υπαλληλο τωρα ονοματι καρχιμακη , στις διαρροες απορρητων δελτιων της ευπ προσ τον τοτε πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή. Αυτος ο τυπος με απολυτηριο λυκειου είχε και αποψη και κατιγγειλε ενωπιον συνελευσεων των εργαζομενων το γεωγραφικο συστημα . Ολα εχουν τις εξηγησεις τους. βεβαια.
    Θα σας θεσω μια ερωτηση: τι βαζουμε σε ολα τα φαγητά??????
    ΛΑΔΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ε λοιπον απο οτι εχει γραφτει στο τυπο υπαρχει ενα υπαλληλος ονοματι ΛΑΔΙΑΡΗΣ στην ευπ.
    Που θα τον βρεισ ????
    Παντου!!!
    Σε καθε λαμογια προμηθεια ψευδορκίες διωξεις.Παντου ο Λαδιαρης.
    Με εταιρεια δικη του στο ονομα της γυναικας του με απευθειας αναθεσειςμε με με ..
    Με καταγγελιες που εχουν γινει και κολλητος του σαμαρα Δραβιλας προσπαθουσε να θαψει.

    Γιατι όμως???
    ας γυρισουμε μερικα χρονια πισω
    Ερωτηση στη βουλη του αειμνηστου Βουλευτη ΝΔ Θαν.Νακου προς το αστερι το παπουτση.
    Για 1.500.000 ευρω και καταγγελιες για εκβιασμους και απειλες κατα υπαλληλων απο τη διοικηση μπικα-παπαγεωργιου-τσαντριζου.
    Τι γινεται μετα ????
    Λιστα λαγκαρντ!!!!!
    Μπικας ψευδομενος στην ανακριση της βουλης.
    Απο οτι γραφηκε στο τυπο χερι στη λιστα εβαλαν πιθανον ο ΛΑΔΙΑΡΗΣ και ο ΖΑΡΙΑΣ( τα ονοματα θυμιζουν μελη της συμμοριας βλαστου !!!!)
    και γιατι η ΝΔ δεν τους κυνηγησε οταν ηλθε???
    Μα γιατι στη λιστα ειχε παπασταυρου (αυτον με το κρεπαρισμενο μαλι) και αλλους!!!!!!!
    Τι εκανε ο δραβιλας???
    Καλυπτε το λαδιαρη και τα υπολοιπα κουμασια.
    αληθεια που πηγε ο λαδιαρης κατι σκληρους δισκους τη παραμονη των εκλογών????
    Ο σκατιωτης εχει σπιτακι γιαφκα κοντα στην ευπ και τι κουβαλαγε τις τελευταιες μερες πριν τισ εκλογες????
    Ο υπαλληλος που ειχε αναλαβει την εδε για το ΛΑΔΙΑΡΗ γιατι δεν εχει βγαλει πορισμα????

    Τα υπολοιπα συνεχιζονται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλήθεια λέτε τώρα 9.000 ευρώ για μεταφορά οικοσκευής one way μάλιστα; Μα τι μετέφερε οικοσκευή βίλας; Μήπως είναι πολύτεκνος; Μήπως είναι δίμετρος μπασκετμπολίστας και έχει ειδικά έπιπλα για ψηλούς κι έπιασαν πολύ χώρο στο κοντέινερ; Δεν το πιστεύω άκου 9.000 για μεταφορά οικοσκευής όταν το όριο της φτώχιας είναι... Αφήστε το καλύτερα ας μην το σκεφτόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που είναι ο εκπρόσωπος τύπου του Μπόμπολα ΓΜ


    Να μας πει την άποψη του.?


    ΔΝ εκδόθηκε το δελτίο τύπου ακόμα.???


    Χαχαχαχαχαχα


    Που είσαι ρε γιουσουφακι ΓΜ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΑ "ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ":
    "ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΒΙΛΛΑΣ; ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΠ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΑΠ;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μου λενε κατι πουλακια της ευπ οτι μεγαλος πραχτωρ (της μεγαλης των μπατσων σχολης) δε πηρε μεγαλα επιπλα αλλα τη κουνια τη παιδικη που ειχε καθοτι ειναι πιο ψηλος απο τα μαρουλια!!!!
    Εχουν πεσει ξεροι απο το γελιο με το ταπα να κυκλοφορει με καμπαρτινα και καβουρακι.
    Μιλαμε οτι ο τυπος ειναι ετοιμοδ για το δελφιναριο με το σεφερλη.
    Ο ναπολεων βοναπαρτης ( για οσους δε φανταζονται ειναι ο πανιβλακας του δημοτικου) που πηγαινε τα πραγματα του λαδιαρη;;;;

    Ακομη μια ερωτηση τι ηθελε ο λαδιαρης στο σουπερ κοριο μονος του απογευμα ;;;;
    Εσβηνες;;;;;
    Νομιζεις!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΤΑΠΑΣ...
      Ο Τάπας
      Του Τάπα
      Τω Τάπα
      Τον Τάπα
      Ω Τάπα

      Διαγραφή
    2. Ασ δει η νεα διοικηση τις εισοδου του λαδιαρη νυχτα!!!!!!!

      ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ για να μην ανησυχεις λαδιαρη σε δινουν οι δικοι σου .
      ο σωζων εαυτον σωθητω

      Λαδιαρη εχεισ παρε δωσε με την Ο-ΚΙΟΥ-ΤΕΧ ???? (H ΕΤΑΙΡΕΙΑ που εχεις ?? ειχες?? στο ονομα της γυναιακας σου??

      Ρε μπας και της εδωσες απευθειας αναθεση στην ΕΥΠ?? Λεω μήπως??

      και να δουμε οποιος έκανε την ΕΔΕ και σε εβγαλε λαδι.



      SAY ALEVRI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  10. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!! Avanti Maestro!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ορθά επισημαίνετε, κ.Τερζή, ότι η υπόθεση του συστήματος GIS της ΕΥΠ συνδέεται άρρηκτα με το πελώριο ζήτημα της αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης. Δεν γνωρίζω εαν από τυχόν δικαστική συνέχεια θα προέκυπταν οι λόγοι για τους οποίους δεν λειτουργεί, μέχρι σήμερα ακόμη, το εν λόγω σύστημα. Πλην όμως θεωρώ ότι, υπό το φως των καταλυτικών και τελεσίδικων επί του θέματος αποφάσεων της Δικαιοσύνης, τον λόγο πλέον έχει -πρέπει να έχει- η Βουλή των Ελλήνων. Αυτό μπορεί να γίνει με εστιασμένο κοινοβουλευτικό έλεγχο -και είμαι περίεργος να δω τι θα απαντούσε η σημερινή Κυβέρνηση- όσο, ακόμη περισσότερο, με συζήτηση ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας στην οποία "ανήκει ο κοινοβουλευτικός έλεγχος για τα ζητήματα που αφορούν τη δραστηριότητα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών" (άρθρο 43Α παράγραφος 2 εδάφιο α του Κανονισμού της Βουλής) όλων των πτυχών της υπόθεσης και με κλήση βεβαίως όλων των αρμοδίων. Θα πρέπει επιτέλους ο λαός μας να μάθει την αλήθεια και να αποδοθούν ευθύνες εκεί όπου ανήκουν, με ο'τι αυτό συνεπάγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΠΟΨΗ ΠΑΛΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΑ "ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ":
    Επειδή έχομε να κάνομε με μουσουλμανικά ασιατικά, αραβικά, αλβανικά, γεωργιανά κλπ κτήνη θα μπορούσε το κράτος - αν είχε τη βούληση - σε συνεργασία με τις στρατιωτικές υπηρεσίες, να τσιπάρει κατά εκατοντάδες χιλιάδες όλα αυτά τα λαθρο-ορκ καθώς εισέρχονται στη χώρα. Θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο σε όσους ήδη διαβιούν στη χώρα μας παράνομα και συλλαμβάνονται από την αστυνομία σε ελέγχους ρουρίνας... Η διαδικασία του τσιπαρίσματος θα ήταν δυνατόν να γίνει μαζικά και σε όσους υπανθρώπους και μελλοντικούς σφαγείς των Ευρωπαίων ήταν συγκεντρωμένοι στα κέντρα κράτησης τύπου Αμυγδαλέζας κλπ. Μετά θα μπορούσαν να τους αφήσουν ελέυθερους... Κατ' αυτόν τον τρόπο θα είχαμε πετύχει να συγκεντρώσουμε τα στοιχεία 2,3 ή και 4 εκατομμυρίων εχθρών της Πατρίδας των οποίων τα αφεντικά θα είχαν τη δυνατότητα να τους χρησιμοποιήσουν ως "πέμπτη φάλαγγα" γιά να δημιουργήσουν αναταραχές και να αποσταθεροποιήουν τη χώρα ή στην χειρότερη περίπτωση να προβούν σε ακραίες κακουργηματικές πράξεις (σφαγές ανύποπτων πολιτών, δολιοφθορές κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΩΝ/ΝΕ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω την εντύπωση πως ποτέ και κανείς δεν απάντησε σε ερωτήσεις για τα θέματα αυτά, που αποτελούν την "κορυφή του παγόβουνου"

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]