Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ευρώπη αποδεικνύεται εθνική καταστροφή

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Είναι πολλοί στην χώρα μας που θεωρούν την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ στην αρχή και στη συνέχεια στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μάλιστα στην Ευρωζώνη, ότι ήταν το μεγαλύτερο μεταπολεμικό επίτευγμα στην ελληνική ιστορία.

Σήμερα, που η Ελλάδα έφτασε στο πιο έσχατο σημείο με ένα λαό να αυτοκτονεί, με χιλιάδες παιδιά της να ξενιτεύονται απελπισμένα στο εξωτερικό, με μια οικονομία να έχει διαλυθεί και με μια κοινωνία να έχει καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό, οι απόψεις αυτές μάλλον θα πρέπει να ιδωθούν κάτω από ένα διαφορετικό και ρεαλιστικό πρίσμα.
Ο σκοπός δεν είναι να κάνουμε στείρα αντίευρωπαϊκή πολιτική, αλλά η Ευρώπη αυτή όπως εξελίχτηκε, αποδείχτηκε πως είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μας, σε σημείο να απειλεί ακόμα και την ίδια την ταυτότητας μας, την ύπαρξη του έθνους και της πατρίδας μας.

Και για να αναφερθούμε με πιο αναλυτικά στοιχεία. Από τότε που μπήκαμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση καταστράφηκε ολοσχερώς η ελληνική βιομηχανία καθώς οι Ευρωπαίοι εταίροι μας δεν ήθελαν με τίποτα ελληνικά βιομηχανικά προϊόντα να ανταγωνίζονται τα δικά τους. Να θυμηθούμε κάποιες γνωστές φίρμες όπως, Πίτσος, Ιζόλα, Πειραϊκή-Πατραϊκή, μόνο πολύ λίγα από τα αμέτρητα παραδείγματα που θα μπορούσε να αναφέρει κάνεις σε αυτό το μεγάλο κυριολεκτικά οικονομικό ολοκαύτωμα. Όλα στον βωμό της ένταξης μας!
Καταστράφηκε ολοσχερώς η μεταποιητική βιοτεχνία που ήταν ένας από τους μεγαλύτερους οικονομικούς κολοσσούς μας και τροφοδοτούσε πολλές χώρες με τα ελληνικά προϊόντα. Την δεκαετία του ογδόντα ακόμα στην Θεσσαλονίκη, όπου έχω προσωπική εμπειρία, υπήρχαν εκατοντάδες βιοτεχνίες και απασχολούσαν χιλιάδες εργαζόμενους. Σήμερα το μόνο που τις θυμίζει είναι τεράστιες άδειες και αραχνιασμένες αίθουσες στον «βωμό» της ευρωπαϊκής μας πορείας. Καταστράφηκε η αγροτική παράγωγη μας.
Ενώ στην αρχή παραπλάνησαν τους αγρότες με τις επιδοτήσεις, στη συνέχεια τους έστειλαν στον καιάδα και πολλά προϊόντα απαγορεύτηκαν να παράγονται στην Ελλάδα που θα έπρεπε να είναι ο παράδεισος της διατροφικής αγροτικής παραγωγής. Έτσι σήμερα τρώμε πατάτες Αιγύπτου, ντομάτες και λεμόνια Τουρκίας, φιστίκια Ινδίας και δεν… συμμαζεύεται. Τ
έλος καταστράφηκε το μικρό εμπόριο που ήταν ένας από τους πιο μαζικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πολυκαταστήματα, τελείως ανεξέλεγκτα και ασύδοτα λόγω Ευρωπαϊκής Ένωσης, σάρωσαν την ελληνική αγορά και έκλεισαν χιλιάδες μικροεπιχειρήσεις, το βασικό κύτταρο της ελληνικής οικονομίας, στέλνοντας χιλιάδες ανθρώπους στην ανεργία και στην απόγνωση.

Εκτός όμως από την οικονομία υπάρχει και η εθνική διάσταση. Στην μεγαλύτερη εθνική κρίση που πέρασε η χώρα μετά την ένταξη μας στην Ενωμένη Ευρώπη, στην κρίση των Ιμίων, οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ξεπούλησαν κυριολεκτικά.
Αδιαφόρησαν τελείως για την εθνική εξ ανατολών διαχρονική απειλή, ενώ «τρίβουν» τα χέρια τους όταν μας ξεπουλούν όλα τα άχρηστα οπλικά τους συστήματα. Αλλά να ήταν μόνο αυτό!
Εδώ και δεκαπέντε περίπου χρόνια μας έχουν υποχρεώσει να είμαστε η «αποθήκη» όλου αυτού του «χειμάρρου» των απελπισμένων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που έρχονται μαζικά εξ ανατολών και με την προδοτική συνθήκη του Δουβλίνου 2, που μας υποχρέωσαν να υπογράψουμε, όλοι αυτοί έχουν μπλοκαριστεί στο έδαφος μας σαν μια εκρηκτική πυριτιδαποθήκη που απειλεί να τινάξει στον αέρα την ίδια την εθνική μας ύπαρξη.
Τέλος να μην αναφερθούμε στα μνημόνια της προδοσίας και της ολοκληρωτικής καταστροφής της χώρας. Οι προδότες έχουν όνομα και κάποτε θα πρέπει να δώσουν λόγο για την «ευρωπαϊκή καταστροφή» και λεηλασία που επέφεραν σε αυτόν τον τόπο.

Μετά από όλα αυτά τα λίγα και όχι αναλυτικά που αναφέραμε, αναρωτιέται κάνεις σε τι μας ωφέλησε η ένταξη μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που κάποιοι την θεωρούν πανάκεια για όλες τις «ασθένειες» τους;
Αλήθεια σε τι μας ωφέλησε μια άθεη και αντιχριστιανική Ευρώπη;
Μια Ευρώπη που στην κυριολεξία μισεί κάθε τι το ελληνικό και το ελληνορθόδοξο;
Μια Ευρώπη που θεωρεί την επέκταση ενός βάρβαρου Ισλάμ σαν μεγάλη «πρόοδο»;
Μια Ευρώπη που «καίγεται» για την προώθηση της ομοφυλοφιλίας την ιδία ώρα που χιλιάδες άνεργοι αυτοκτονούν και σέρνονται χωρίς στέγη στους δρόμους των ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων;
Μια Ευρώπη που «λιβανίζει» τους τραπεζίτες και τα χρηματιστηριακά ληστρικά fund, αδιαφορώντας αν καταστρέφονται εθνικές οικονομίες και αν πτωχεύουν ολόκληρα κράτη;
Μια Ευρώπη που ο φασισμός όταν την εξυπηρετεί είναι καλός και «άγιος» και όταν δεν την εξυπηρετεί τότε τον καταδιώκει αμείλικτα ;

Αυτή η Ευρώπη δεν είναι η Ευρώπη που γεννήθηκε από ελληνικά ιδανικά. Αυτή η Ευρώπη είναι ο εχθρός μας και θα πρέπει να την καταδιώξουμε με όλα μας τα μέσα αν θέλουμε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε σαν έθνος κα σαν λαός!
Αλλιώς;



Πηγή NikosXeladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

16 σχόλια :

  1. Ολοκληρωμένη και σφαιρική τοποθέτηση στο άρθρο.
    Επί πλέον, τα "ίχνη" είναι πλέον πέραν πάσης αμφιβολίας αποικιοκρατικά, όταν ένας υπουργός μιας εταιρείας κρατών διατείνεται πως λυπάται τον άλλο λαό και τις πολιτικές επιλογές του, φθάνοντας στο σημείο να ζητηθεί και αντικατάσταση υπουργού επειδή δεν είναι της αρεσκείας του λόμπυ.
    Είναι αυταπόδεικτο πως δεν πρόκειται για στάση εταίρου, αλλά για επίδειξη εμφανούς αναγωγίας και ωμότητας που στο βάθος όμως δείχνει αφεντικά και υποτελείς.
    Υποτίθεται πως ο ισχυρότερος λόγος που μπήκαμε στην τότε ΕΟΚ, ήταν η κατοχύρωση και ο σεβασμός της δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η λαομάζα τους χειροκροτούσε .
      Εαν δεν ήταν μάζα και ήταν Ελληνες πολιτες- οπλίτες , οι 300+1 ελεηνοι απο το ´ 74 τουλάχιστον , για να μην πούμε απο την δολοφονία του Ελληνος Καποδίστρια , δεν θα επέτρεπαν στους αλλοφυλους Ελληνοφωνους να καταστρέψουν την Πατριδα .

      Μια συμμορία ειναι ολοι τους .
      Και αυτα που λένε τα μεσα μαζικής καταστροφης , περι Βαρουφακη και λοιπών αρλεκινων , δεν ειναι παρα ενα ακομη θέατρο .
      Τίποτα δεν γίνεται τυχαία . Ολα βάση προσχεδιασμενου σχεδιου .

      Οι εκλογες πχ , το μονο που έκαναν , μας έβγαλαν απο τον λάκο με τους κροκοδειλους και μας έριξαν στον διπλα με τα ΔΙΓΛΩΣΑ ΦΙΔΙΑ .

      Ο Θεός να βάλη το χέρι του .

      Διαγραφή
  3. ΝΑΙ ΤΟΤΕ που ελεγεσ στον κοσμο οτι δεν ειναι καλα εκει ειναι προβατοσχημη λυκοι και μασ θελουν για γκαρσονια και αποικια ελεγε ο κοσμος οτι αυτα ειναι βλακειες και οτι θα ειμασται ευρωπαιοι ασ τα λουστουν τα αποτελεσματα βρε ουστ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΟΚ/ΕΕ έδωσε περί τα € 100 δισ. στην Ελλάδα (πακέτα Ντελόρ, Σαντέρ), για να εκσυγχρονίσει τις παλιές βιομηχανικές, βιοτεχνικές, κτηνοτροφικές και αγροτικές της μονάδες και δημιουργήσει και νέες. Αν εμείς φάγαμε τα λεφτά αυτά και τα μετατρέψαμε σε πολυτελή σκάφη/αυτοκίνητα και εν γένει μεγάλη ζωή, δεν φταίει η Ευρώπη γι αυτό. Για να μην μιλήσω για τις απάτες με τα γνωστά «πανωγραψίματα», τις οποίες έκαναν οι αγρότες, εισπράττοντας πολλαπλάσιες των δικαιουμένων επιδοτήσεων, τις οποίες τώρα η ΕΕ –και δικαίως- ζητά πίσω.

    Είναι εντελώς αφελές να πιστεύει κανείς ότι η ΕΟΚ/ΕΕ ήθελε στους κόλπους της ένα κράτος-παρία, που να μην παράγει τίποτε και να αγοράζει τα δικά της προϊόντα, διότι γεννάται το ερώτημα με τι χρήματα θα τα αγόραζε. Με δανεικά, όπως τώρα; Για να χρεοκοπήσει, όπως τώρα; Ούτε λογικά δεν μπορεί να σταθούν τέτοια «επιχειρήματα».

    Οι ελληνικές βιομηχανίες έκλεισαν, διότι ήσαν κρατικοδίαιτες και βασίζονταν στους προστατευτικούς δασμούς. Όταν ήλθαν αντιμέτωπες με τον ισχυρό ανταγωνισμό, έβαλαν λουκέτο. Υπάρχουν βιομηχανίες στην χώρα, οι οποίες ούτε με την είσοδο στην ΕΟΚ έκλεισαν, ούτε με αυτήν στην ΟΝΕ, διότι απλούστατα ήσαν σοβαρές και βασίστηκαν στην πρωτοπορία, την έρευνα, την αντιμετώπιση οιουδήποτε ανταγωνισμού και όχι στο πώς να πλουτίσουν οι ιδιοκτήτες των.

    Η ένταξη στην ΕΕ δεν ήταν πανάκια. Δεν μπήκαμε για να θεραπευτούμε, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε αξιοποιήσει τις δυνατότητες που μάς δόθηκαν. Δεν το κάναμε δυστυχώς και τώρα κάθε άλλο παρά καλές υπηρεσίες προσφέρουν αυτοί που χαϊδεύουν αυτιά.

    Για τα εθνικά μας θέματα, όντως αδιαφόρησαν, αλλά μήπως εμείς ενδιαφερθήκαμε περισσότερο; Γιατί να έλθει η ΕΕ αρωγός στα Ίμια, όταν ο «κυρίαρχος» ελληνικός λαός ψήφισε τον Σεπτέμβριο του 1996 (δηλαδή οκτώ μόλις μήνες μετά την νίλα) πρωθυπουργό τον πρωταγωνιστή της ντροπής Σημίτη;

    Μάς υποχρέωσαν να είμαστε αποθήκη λαθρομεταναστών με την Συνθήκη (Κανονισμός λέγεται) «Δουβλίνο ΙΙ», η οποία, σημειωτέον, αφορά μόνο στους πρόσφυγες, δηλαδή τους αιτούντες άσυλο; Κι εμείς γιατί την υπογράψαμε; Μήπως μας είχαν το πιστόλι στον κρόταφο;

    Τέλος, από πού κι ως πού η Ευρώπη χαρακτηρίζεται «αντιχριστιανική και άθεη» (sic); Από πού τεκμαίρεται ότι … μισεί (ξανά sic) κάθε τι το ελληνικό και το ελληνορθόδοξο και γιατί άραγε; Μήπως ο ένας πυλώνας του ευρωπαϊκού πολιτισμού δεν είναι η ελληνική φιλοσοφία; Μήπως οι Ευρωπαίοι δεν ανακάλυψαν την Τροία, τις Μυκήνες και την Κνωσσό και δεν μελέτησαν τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό καλύτερα από εμάς; Μήπως οι αρχαιολόγοι μας δεν μετέβαιναν και μεταβαίνουν για μετεκπαίδευση στο Παρίσι και το Βερολίνο;

    Λίγη σοβαρότητα, κάποιο μέτρο (ελληνική αρετή θεωρείται) στον λαϊκισμό, δεν θα έβλαπταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε αδελφε ....εχεις μεσάνυχτα .
      Η Ευρώπη ΕΙΝΑΙ αντι χριστιανική . ( για να μην το ξέρεις , αν δεν το ξέρεις , σημαίνει οτι δεν εχεις ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με τον Ορθόδοξο χριστιανισμό ) .
      Η Ευρώπη απο ανέκαθεν μισούσε καθε τι ορθόδοξο και Ελληνικό . ( ΙΣΤΟΡΙΑ ) .
      Η Ευρώπη ειναι η παγίδα και το τυρι το ευρώ .
      Και μονο ενα σκοπο ειχε η σύσταση της , να διαλύσει τα κράτη Έθνη , οικονομικα , πολιτιστικά και κοινωνικά .
      Τα κατάφεραν οι ελεηνοι δυτικοι βάρβαροι και ολα αυτα που λες ειναι για προβατοποιημενους ραγιάδες πεσμένους στα τεςςερα .
      Πάνω απο 30 χρονια έζησα αναμεταξυ τους και τους σιχαίνομαι επειδη τους ξερω πολυ καλα .
      Το οτι υπήρξαν μερικοι , μετρημενοι στα δάκτυλα φιλέλληνες , απλα επιβεβαιώνει τον κανόνα .

      Το sic σε μαρανε ....

      Διαγραφή
    2. Ενταξει Μιχαηλ σε καποια θεματα εχεις δικιο αλλα καπου αυτο-αναιρεισαι.


      (χωριζω το σχολιο σε 2 επιμερους σχολια λογω ευρους)

      Αναφερεις οτι:

      " Αν εμείς φάγαμε τα λεφτά αυτά και τα μετατρέψαμε σε πολυτελή σκάφη/αυτοκίνητα και εν γένει μεγάλη ζωή, δεν φταίει η Ευρώπη γι αυτό"

      Τι εννοεις με το "εμεις";

      Η διαχειριση δανειων ,κονδυλιων ,επιδοτησεων γινεται απο την εκαστοτε κυβερνηση!

      Ποιοι φαγανε; Γιατι δεν συλλαμβανονται και συνεχιζουν μεχρι σημερα να τρωνε;

      Ποιοι ειναι υπευθυνοι περα απο τις τελευταιες κυβερνησεις των 40 ετων για την

      κακοδιαχειριση,σπαταλη και διαφθορα; Μονο ο Ακης και ο Παπαγεωργοπουλος;

      Οι ηγεσιες και τα κομματοσκυλα που ετρεχαν πισω απο τις εκαστοτε ηγεσιες!

      (Παπανδρεου,Μητσοτακη, Σημιτη, Καραμανλη).

      Προσεξε!! ΟΧΙ ΟΛΟΙ οι ψηφοφοροι!!

      Διοτι υπαρχουν αφελεις και αγαθοι ανθρωποι που πιστευαν σε αυτους οπως και

      ανθρωποι που δεν τους εμπιστευθηκαν καν, και ειναι τιμιοι βιοπαλαιστες που αποτελουν

      την πλειοψηφια !

      Μηπως εχεις την εντυπωση οτι ειδικα οι Γερμανοι δεν ηξεραν τα περι διαφθορας;

      Αυτοι δεν ησαν που λαδωναν για εργολαβιες;

      Ο Χριστοφορακος δεν το ομολογησε σε γερμανικο δικαστηριο οτι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

      παιρνανε τις μιζες τους; Ειδικα επι εποχης Σημιτη και Καραμανλη τζουνιορ;

      Και μη μου πεις οτι Σημιτης- Καραμανλης δεν ειχαν ιδεα για το τι ρευστοτητα

      διεκπεραιωνοταν στα ταμεια των κομματων τους!!!!

      Αναφερεις οτι:

      "Για τα εθνικά μας θέματα, όντως αδιαφόρησαν, αλλά μήπως εμείς ενδιαφερθήκαμε περισσότερο; Γιατί να έλθει η ΕΕ αρωγός στα Ίμια, όταν ο «κυρίαρχος» ελληνικός λαός ψήφισε τον Σεπτέμβριο του 1996 (δηλαδή οκτώ μόλις μήνες μετά την νίλα) πρωθυπουργό τον πρωταγωνιστή της ντροπής Σημίτη;"

      Ειτε λιγο ειτε πολυ ισχυριζεσαι οτι οι ευρωπαιοι δεν μας υποστηριζουν στα εθνικα

      θεματα επειδη γνωριζουν τι θα ψηφισουμε στο μελλον!! Δεν στεκει αυτο!

      Οι λογοι ειναι τελειως διαφορετικοι και εχουν να κανουν με γεωπολιτικα και

      γεωστρατηγικα συμφεροντα και οχι μονο!

      ΓΜ

      Διαγραφή
    3. (συνεχεια σχολιου)

      Αναφερεις επισης το ερωτημα:

      "Μάς υποχρέωσαν να είμαστε αποθήκη λαθρομεταναστών με την Συνθήκη (Κανονισμός λέγεται) «Δουβλίνο ΙΙ», η οποία, σημειωτέον, αφορά μόνο στους πρόσφυγες, δηλαδή τους αιτούντες άσυλο; Κι εμείς γιατί την υπογράψαμε; Μήπως μας είχαν το πιστόλι στον κρόταφο;"

      Ο λογος ειναι παρα πολυ απλος!

      Η ελληνικη κοινωνια πρεπει να αντικατασταθει απο μια πολυπολιτισμικη κοινωνια!

      Το ομαιμον,ομοθρησκον,ομογλωσσον πρεπει να αλλοιωθει, διοτι ετσι αποδυναμωνεται η

      συνεκτικοτητα ενος εθνους! Γινεσαι λιγοτερο αντιδραστικος κια περισσοτερο υπακουος!

      Σου αναφερω και δηλωσεις πολιτικαντηδων ως προς τις σκοπιμοτητες τους:

      Χρηστος Πρωτόπαπας ,υπουργός Τύπου στην ενημέρωση πολιτικών συντακτών στις 29/10/2001:
      «...θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι ζώντας σήμερα στην Ελλάδα, ζούμε και σε μιά πολυπολιτισμική κοινωνία που θα πρέπει να μάθει –και αυτό πρέπει να γίνει σε όλο τον κόσμο με την παγκοσμιοποίηση, πλέον,- να αποδέχεται τη διαφορετικότητα και να συμβιώνει με τις διαφορές των φύλων ,της θρησκείας,των φυλών, του χρώματος και οτιδήποτε άλλο.Έτσι πρέπει να ζήσουμε.
      Αυτού του είδους την παγκόσμια κοινωνία πρέπει να θέλουμε. Χάρηκα ιδιαίτερα,χθες το πρωί στην Ρόδο, όταν είδα,σε μια θαυμάσια πράγματι παρέλαση, να παρευλάνουν παιδιά που το χρώμα του δερματός τους δεν ήταν πάντα αυτό που συνηθίζεται στους Έλληνες.»

      Κωστας Σημίτης στη διημερίδα του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος,Ζάππειο Μέγαρο, 24/2/2001:
      «Η σοσιαλιστική παράταξη έδειξε ότι είναι ένας χώρος κοινωνικής δημιουργίας.Ο καινούργιος κόσμος μπορεί να είναι ο δικός μας κόσμος.Όλων εκείνων των δυνάμεων που επιθυμούν τον κοινωνικό και οικονομικό εκσυγχρονισμό, την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου όλων των πολιτών, μιά εξέλιξη δίχως αποκλεισμούς,χωρίς διακρίσεις σε μια βαθιά δημοκρατική ,πολυπολιτισμική και πλουραλιστική κοινωνία.Γιατί θέλουμε μια πολυπολιτισμική Ευρώπη, και αυτό δεν επιτυγχάνεται, αν εμείς απλώς παρακολουθούμε και δεν δημιουργούμε.»


      Προκόπης Παυλόπουλος , Υπουργός δημόσιας Δίοικησης και Αποκέντρωσης,στις 21/3 /2006 για την Παγκόσμια ημέρα κατά του Ρατσισμού:
      «Η Ελλάδα μετατρέπεται σταδιακά σε μιά ανοιχτή και πολυπολιτισμική κοινωνία.Η μετανάστευση είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό φαινόμενο,ευεργετικό για τις ίδιες τις κοινωνίες,φαινόμενο σήμερα...Και αυτό το φαινόμενο βοηθάει τις κοινωνίες και τους λαούς να προοδεύσουν και να αναπτύξουν τους πολιτισμούς τους, όταν ξέρουμε πόσο τα μεταναστευτικά ρεύματα μπολιάζουν τις κοινωνίες και τους πολιτισμούς για να πάνε μπροστά.Γονιμοποιούν,στην κυριολεξία τους πολιτισμούς. Γονιμοποιούν τις κοινωνίες.»
      Μάλιστα ο κ. Παυλόπουλος μιλώντας για τις ευκαιρίες εκ’των υστέρων νομιμοποιήσης που έχουν παρασχεθεί στους παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα υπογραμμίζει ότι:
      «η όλη προσπάθεια θα συνεχισθεί ως την πλήρη εξάλειψη του φαινομένου ύπαρξης παρανόμων μεταναστών στην χώρα μας»

      Ο κ.Παυλόπουλος ήταν ξεκάθαρος όταν στις 7/5/2007 δήλωνε:
      «Θα κάνουμε όσες προσπάθειες νομιμοποίησης χρειάζεται,ώστε να μην υπάρχει έστω και ένας παράνομος μετανάστης στη χώρα μας…....Κατά τα λοιπά, έχουμε πάρει τα μέτρα μας με τη νομοθεσία την οποία θεσπίσαμε,ώστε να μην υπάρχει εφεξής εκείνη η ανεξέλεγκτη κίνηση μεταναστών την οποία γνωρίσαμε στο παρελθόν.»

      (Λες και σημερα δεν υπαρχει-σημειωση δικη μου)!!!

      Πηγή: «Το τέλος μίας ουτοπίας» Συγγραφέας: Γιάννης Κολοβός

      Η τελευταια παραγραφος σου ειναι ατοπη για πολλους λογους!

      Ρωτα οποιον Ευρωπαιο θες για τους Τρωες!

      Πιο πιθανο ειναι να λαβεις ως απαντηση οτι ειναι προγονοι των Τουρκων παρα Ελληνες!

      Τον ΟΜΗΡΟ τον μεταφραζουν οι Γερμανοι ως Ομέρ!

      Αντιλαμβανεσαι την τουρκοποιηση ονοματων, ωστε να φαινεται πως οι Τουρκοι εχουν

      καποια σχεση με τον μακαριτη ;

      Και να δεχθω οτι οι Ευρωπαιοι " μελέτησαν τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό καλύτερα

      από εμάς"!

      Γι'αυτο εχουν αναγνωρισει το σλαβοβουλγαρικο εκτρωμα ως "Μακεδονια";

      Μηπως στο Παρισι και στο Βερολινο βλεπεις πολλα κλεμμενα εργα τεραστιας

      πολιτισμικης αξιας;


      ΓΜ

      Διαγραφή
    4. Διάβασε αυτό. Σχετικό είναι.

      Διαγραφή
    5. το 2015 κατάλαβε η "Καθημερινή" τι έγινε επί Σημίτη;!;!
      Δυστυχώς, επί Σημίτη ακόμα τα έγραφε η Κανέλλη στη Νέμεσι, αλλά όλοι ήταν στον κόσμο τους κι όσοι τη διάβαζαν ήταν γραφικοί!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμε 1 Μαρτίου 2015 - 10:38 μ.μ.,

      Πρωτον, αναφερω την πηγη που εχει παρει συγκεκριμενα κομματια απο περισσοτερες

      απο μια εφημεριδες!

      Δευτερον, αυτα ειναι γραμμενα ηδη απο το 2007!

      Και τριτον, ο ρολος της Κανελλη και του ΚΚΕ γενικοτερα ειναι πολυ χειροτερος!

      Ειδικα σ'αυτο το θεμα!


      ΓΜ

      Διαγραφή
  5. Mε την λέξη "εμείς" εννοώ ... εμάς, τους Έλληνες. Αν τα έφαγαν οι κυβερνώντες, ή οι δικαιούχοι, δεν αλλάζει το γεγονός ότι δεν μάς φταίει η Ευρώπη γι αυτό. Δεν υπάρχει αυτοαναίρεση στο σχόλιό μου. Άλλωστε, αν το διαβάσεις προσεκτικά, λέω ποιοι τα έφαγαν, αντί να εκσυγχρονίσουν τις μονάδες των και αντί να γίνουν και νέες.

    Οι Γερμανοί λάδωναν, για να κάνουν την δουλειά των. Οι πολιτικοί μας γιατί τα έπαιρναν;

    Έχω την αίσθηση ότι δεν αντελήφθης το νόημα του σχολίου μου, το οποίο απαντά στο άρθρο του κ. Χειλαδάκη, που ισχυρίζεται ότι για όλα φταίνε οι άλλοι, οι Ευρωπαίοι εν προκειμένω. Από αρχαιοτάτων χρόνων είχαμε το χούι να ρίχνουμε τα λάθη μας πάντα στους άλλους και συνεχίζουμε.

    Έτσι, και για τον Κανονισμό "Δουβλίνο ΙΙ" συμφωνείς ότι δεν μάς φταίνε οι κακοί Ευρωπαίοι, αλλά εμείς που τον υπογράψαμε, ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπαρχουν "μαριονετες" οπως και αυτοι που κινουν τα νηματα τους.

      Μαριονετες ειναι οι πολιτικαντηδες μας,που ειναι οι "υπαλληλοι" τους.

      Αυτοι που κινουν τα νηματα μπορεις να καταλαβεις ποιοι ειναι:

      (τραπεζιτες,λομπιστες, μασωνοι, πολυεθνικες,βιομηχανοι,εφοπλιστες ( Ελληνες και ξενοι) )

      Αλλοι τα εφαγαν και αλλοι καλουνται να πληρωσουν την "λυπητερη"!

      Αυτα ειναι ενας διαχρονικος φαυλος κυκλος!

      Αυτοι που εφαγαν δεν πληρωνουν φραγκο! Οι off-shore εταιρειες γι'αυτο δημιουργηθηκαν!

      Και γι'αυτο δεν ελεγχονται!

      Το ερωτημα σου γιατι οι πολιτικαντηδες τα επαιρναν ειναι λιγο αφελες!

      Παντως δεν τα επαιρνε ο λαος, που καλειται να πληρωσει τα "σπασμενα"!!

      Θες να μιλησουμε ιστορικα για τον ρολο των Ευρωπαιων οπως και των Αμερικανων για το

      πως υπονομευαν την πατριδα μας;

      Παραδειγματα μπορω να σου αναφερω απειρα!

      Ακομα και την Ελληνικη Επανασταση του '21 υπονομευαν! Οι δηθεν "προστατες" μας!

      Οσον αφορα τους "Κανονισμους" και τις "Συνθηκες", δυστυχως δεν καθοριζονται απο εμας

      για εμας αλλα απο τους "Ευρωπαιους", που ασχολουνται μονο με τα δικα τους

      συμφεροντα!

      Επειδη ειμαστε δεσμευμενοι στις "συμμαχιες" ΕΕ -ΝΑΤΟ κ.ο.κ, ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΜΑΣΤΕ να

      τις υπογραφουμε!! Αυτο ειναι το τιμημα των "Συμμαχιων"!!

      Διαφορετικα δεν υπαρχει λογος να εισαι στη "Συμμαχια"!

      Πιο πολλα "προβληματα" δημιουργεις παρα λυσεις!

      Αλλα ειδικα για το Κανονισμό "Δουβλίνο ΙΙ" υπαρχει ενα ευρυτερο σχεδιο διαλυσης εθνων

      μεσω νομιμοποιησης λαθρομεταναστων!

      Και αυτο καποιοι μας το ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ!

      Σαφως και οι πολιτικαντηδες που υπεγραψαν εχουν τις ευθυνες τους, αλλα ο λαος δεν τους

      εδωσε αυτο το δικαιωμα! Τηρουν τις "υποχρεωσεις" τους στη "Συμμαχια"!


      ΥΓ: μπορεις να μου δωσεις τη διευθυνση του λινκ;


      ΓΜ

      Διαγραφή
    2. Προσπάθησε να μείνεις στο θέμα. Σίγουρα η ΕΕ δεν ήταν καταστροφή για την Ελλάδα. Αυτό ισχυρίστηκα και τεκμηρίωσα, όσο μπορούσα και επ' αυτού δεν διάβασα σοβαρό αντίλογο.

      Αν αρχίσουμε να ανακατεύουμε και ... μασώνους, μάλλον παύουμε να είμαστε σοβαροί.

      "Ακομα και την Ελληνικη Επανασταση του '21 υπονομευαν! Οι δηθεν "προστατες" μας!"

      Να σού θυμίσω ότι κατά το δεύτερο έτος της Επαναστάσεως του '21, ξέσπασε εμφύλιος και σκοτωνόμασταν μεταξύ μας. Ο Ιμπραήμ επέλαυνε και δεν άφηνε πέτρα επί πέτρας. Η Επανάσταση έπνεε τα λοίσθια και θα είχε καταπνιγεί στο αίμα, αν δεν επενέβαιναν οι Μ. Δυνάμεις να την σώσουν (=> Ναυμαχία του Ναυαρίνου). Συνεπώς, μάλλον άδικο έχεις.

      "Επειδη ειμαστε δεσμευμενοι στις "συμμαχιες" ΕΕ -ΝΑΤΟ κ.ο.κ, ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΜΑΣΤΕ να τις υπογραφουμε!!"

      Από πού προκύπτει η εν λόγω δέσμευση; Ουδείς μάς υποχρεώνει να υπογράφουμε ο,τιδήποτε, όπως και να δεχόμαστε τις μίζες που μάς προσφέρουν, πράγμα που εσύ βρίσκεις αφελές.

      Ποιο λινκ θέλεις να σού δώσω;


      Διαγραφή
    3. Θα ξεκινησω απο το τελος!

      Μιζες υπαρχουν σε ολο τον κοσμο!! Διαφθορα υπαρχει σε ολον τον κοσμο!

      Και δεν τα παιρνουν μονο οι Ελληνες πολιτικοι!

      Η Γερμανια , π.χ ειναι το βασιλειο της διαφθορας! Οι μιζες μεταφραζονται ως "δωρεες"!!

      Το μεγαλυτερο ξεπλυμα μαυρου χρηματος το κανουν οι Γερμανοι,Ελβετοι και το

      Λουξεμβουργο!

      Και εκει υπαρχουν "μαριονετες"! Οπως σε ολον τον κοσμο!!

      Γι'αυτο χαρακτηρισα το ερωτημα σου ως 'αφελες". Τελειως φιλικα παντα!

      Θα θυμασαι προσφατα οτι ο Τσιπρας "αντιμιλησε" σε σχεση με τις κυρωσεις εις βαρος

      της Ρωσιας!

      Εφθασαν να μας απειλησουν οτι θα μας διωξουν απο το ΝΑΤΟ!!

      Το να μας εδιωχναν απο το ΝΑΤΟ προφανως ηταν μπλοφα, ομως να εισαι σιγουρος οτι

      θα εβρισκαν τροπο να μας εκβιαζουν οπως και τωρα με τις "διαπραγματευσεις"!!

      Βλεπεις πλεον και σε τι χρονικη συγκυρια οι Τουρκοι προκαλουν!!!

      Για τον Ιμπραημ εχεις απολυτο δικιο!!

      Ξεχνας ομως μια πολυ σημαντικη λεπτομερεια!!!

      Την 7η Αυγούστου 1824 στον αναχωρηθεντα αιγυπτιακο στολο από την Αλεξανδρεια

      προς βοηθεια στους Οθωμανους επέβαιναν στα καταστρωματα του Γαλλοι αξιωματικοι

      που ήσαν και οι εκπαιδευτές του αιγυπτιακού τακτικού στρατού πριν απο το 1820!!

      Επίσης τόσο οι Άγγλοι όσο και οι Γάλλοι συκοφαντούσαν στην Ευρώπη τους ναυτικούς

      της Κάσου ως πειρατές επειδή βοηθούσαν οικονομικώς στην Κρητική επανάσταση -η

      οποία κατεπνίχθη το 1824- με το να λυμαίνονται τα παράλια της Καραμανίας ,Συρίας και

      Αιγύπτου!

      Και όχι μόνο αυτό αλλά ο Αιγύπτιος ναύαρχος Χουσί μπέης τον Μάρτιο του 1824 αφού

      έσφαξε τον κρητικό πληθυσμό,προσέβαλλε αμέσως μετά,τον Μάιο του ιδίου έτους, την

      Κάσο με βοήθεια 3.000 Αλβανών υπό τον Ισμαήλ Γιβραλτάρ-επίσης Αιγυπτιο ναυαρχο!

      Είναι περιττο να ρωτησουμε που ήσαν τότε οι Δυτικοί!

      Παραδειγματα εχω πολλα ακομα να σου γραψω!

      Οσον αφορα την ναυμαχια του Ναυαρινου , εχεις ξεχασει παλι κατι σημαντικο:

      Μετά την ναυμαχία του Ναυαρίνου του 1827 υπεγράφη συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και

      Τουρκίας για την χορήγηση κορβετών,αμέσως μετά όταν ο συμμαχικός στόλος

      κατέστρεψε τον τουρκοαιγυπτιακό.

      Και η «συμφωνία» επιτεύχθηκε μετά την δουλοπρεπή φιέστα που έγινε πάνω στην

      αμερικανική ναυαρχίδα,καταμεσής του Αιγαίου ανάμεσα στον ναύαρχο Ρότζερς και τον

      Καπουδάν πασά.

      Και ιδού τι έγραψε μία αμερικανική εφημερίδα:

      «Κηλιδώθηκε η αμερικανική σημαία.Οι αξιωματικοί του ναυτικού θεώρησαν τιμητικό να τους υποδεχθεί στο κατάστρωμα ο βάρβαρος ναύαρχος μίας βάρβαρης χώρας,και κολακευτήκαμε,επειδή ήπιαμε καφέδες και καπνίσαμε τσιμπούκια με τους Μακελλάρηδες της Χίου ,των Ψαρών του Μεσολογγίου».

      οσο για τους μασωνους,υπαρχουν καταγεγραμμενα βιντεο στο youtube μαζι με τους

      πολιτικαντηδες που φορουν και τις ειδικες ενδυμασιες!

      Αυτα μπορει να τα δει ο καθενας!!

      Δεν θελω να επεκταθω σε λεσχη Bilderberg κτλ. αλλα αυτο που θελω να επισημανω

      ειναι οτι η ΕΕ τελικως αποδεικνυεται καταστροφη για την Ελλαδα!

      Και πολυ συντομα για ολη τη Ν.Ευρωπη!

      Ειμαστε δυστυχως ενα "πειραματοζωο" και τιποτα περισσοτερο!

      Παντα ημασταν!

      ΓΜ

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]