Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κατρούγκαλος στη Bild: Η Γερμανία δεν θα πάρει τίποτα σε περίπτωση Grexit

«Η Γερμανία δεν θα πάρει τίποτα αν η Ελλάδα βγει από την ευρωζώνη», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδας, Γιώργος Κατρούγκαλος, σε συνέντευξή του στη γερμανική Bild, όπως επισημαίνει το πρακτορείο ΜΝΙ.

Ο Έλληνας υπουργός προειδοποίησε τους Γερμανούς φορολογούμενους ότι δεν θα πάρουν τίποτα αν η Ελλάδα φύγει από την ευρωζώνη.

«Κανένας, συμπεριλαμβανομένων των Γερμανών, δεν θα πάρει τίποτα αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει», τόνισε στη γερμανική εφημερίδα. Ζήτησε ακόμη την ανακατανομή του χρέους αλλά αρνήθηκε ότι οι Γερμανοί φορολογούμενοι θα πρέπει να επωμιστούν βάρος για την Ελλάδα.

«Η ΕΚΤ θα πρέπει να ξεκινήσει την αναδιανομή και να αρχίσει να τυπώνει χρήμα», τόνισε ο Έλληνας υπουργός στην συνέντευξή του.

Πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]