Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ψηφοφόροι δεν μασάνε άλλο ταραμά

Tην πολιτική υπό τις υποδείξεις της φράου Μερκελ ακολουθώντας τα χνάρια αλλά και την τακτική του Μπένι αποφάσισε να συνεχίσει ο Σαμαράς! 
Μια πολιτική που δεν ψήφισαν ούτε υποστήριξαν οι Έλληνες σε καμιά εκλογική αναμέτρηση και η οποία τελικά αποδεικνύεται και εντελώς καταστροφική συμφώνα μάλιστα και με κορυφαία στελέχη του ΔΝΤ.

Ο λόγος για το πρώην κορυφαίο στέλεχος του ΔΝΤ, Σούζαν Σάντλερ, η οποία μας λέει στα μούτρα - για τους δικούς της λόγους - ότι υπήρχαν περιθώρια για διαγραφή του ελληνικού χρέους...
από το 2010, αλλά αυτό δεν έγινε!
Κάπως έτσι μετά από κάποια χρόνια θα μας πούνε τα ίδια και για τις επιλογές Σαμαρά… 
Την ώρα που χιλιάδες συνάνθρωποί μας έχουν αυτοκτονήσει (οι αυτοκτονίες πλησίασαν τις 5.500), περί τα 6 εκατομμύρια άνθρωποι πεινάνε -κυριολεκτικά, όχι μεταφορικά - και εκατομμύρια είναι άνεργοι.
Και σαν να μην φτάνουν αυτά μας ζητά και τα ρέστα… βγαίνει και μιλάει για Grexit  και για άδεια ΑΤΜ! Προσπαθεί να δημιουργήσει χάος και να πανικοβάλλει τους ψηφοφόρους αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στα κοράκια των αγορών. 
Γνώριμη επικοινωνιακή τακτική, η οποία όμως δεν πιάνε πια διότι ο κόσμος δεν φαίνεται να τσιμπάει! 
Το μόνο που σκέφτονται πλέον είναι το καταστροφικό αποτέλεσμα της πολιτικής του, η οποία αποτυπώνεται καθαρά στους μισθούς, στις δαπάνες για υγεία, την ψυχολογική πίεση που νιώθουν όλοι στην καθημερινότητά τους αλλά και τα παιδάκια που λιποθυμάνε στα σχολεία!
Μιχαλού από το Ποντίκι


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Και όμως ....τρώνε ταραμα τσιπραιϊκο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφιέρωσε λίγο χρόνο καί δες αυτό
      https://www.youtube.com/watch?v=wpJZM-2LroE
      Ο ταραμάς είτε σαμαροβενιζελικός είναι, είτε τσιπραίικος, είναι ταραμάς καί έχει καί κουκούτσια...
      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]