Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καλώς ήλθες στο ΦΩΣ, κύριε Παπαγεωργίου…

Μεγάλο ενδιαφέρον αποκτά πλέον η σύγκρουση μεταξύ της εφημερίδας "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" και του πρώην υποδιοικητή της ΕΥΠ επί κυβερνήσεως ΓΑΠ Αστυνομικού Υποδιευθυντή ε.α. Φώτη Παπαγεωργίου, την εποχή δηλαδή που στην ΕΥΠ διαλύθηκαν τα πάντα...
Εμείς, θα περιμένουμε με μεγάλη αγωνία τις αποκαλύψεις της έγκυρης εφημερίδας που προαναγγέλει από τη στήλη του "πολιτικός καφές", στο ένθετο "Secret" και στο σημερινό φύλλο ο Εκδότης - Διευθυντής της εφημερίδας κ. Γιάννης Κουρτάκης...

Σας παραθέτουμε ολόκληρο το σχόλιο του κ. Κουρτάκη:

"Με ιδιαίτερη ανακούφιση πληροφορήθηκα από τις έγκριτες εφημερίδες «Espresso» και «Δημοκρατία» του Γιάννη Φιλιππάκη ότι ο πρώην υποδιοικητής της ΕΥΠ Φώτης Παπαγεωργίου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα κάνει νέα επαγγελματικά βήματα στο πλευρό αμφιλεγόμενων επιχειρηματιών, αποφάσισε να προσφύγει ενώπιον των δικαστικών Αρχών εναντίον της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Στη δήλωση του πληρεξούσιου δικηγόρου του, η οποία διακινήθηκε μέσω φιλικών ΜΜΕ, και όχι δια της επισήμου οδού, ο πρώην πρωτοκλασάτος πράκτορας της ΕΥΠ δεν δίνει την παραμικρή απάντηση για την ουσία του δημοσιεύματος των «Π» που αποκάλυπτες τον ρόλο του παρακράτους, που ξεδιάντροπα πλέον και χωρίς κανένα νομικό φραγμό καταστρατηγεί το Σύνταγμα, παρακολουθεί παράνομα τις συνομιλίες εκδοτών, δημοσιογράφων, υπουργών και επιχειρηματιών, και, όπως λένε ακόμη και επίσημα χείλη, «κατασκευάζει» ανώνυμες επιστολές, με στόχο την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου κ.ο.κ.
Προσωπικά κατανοώ και τον φόβο και τον πανικό του κ. Παπαγεωργίου. Εκείνο που δεν κατανοώ είναι η απάθεια με την οποία αντιμετωπίζουν οι αρχές τις επώνυμες καταγγελίες. Σε κάθε περίπτωση, υπενθυμίζω ότι είμαι στη διάθεση των δικαστικών και όλων των αρμοδίων Αρχών της χώρας, για να τους παραθέσω τα στοιχεία που διαθέτω για τον πρώην αρχιΚΥΠατζή.
Πάντως, το ευχάριστο είναι ότι πλέον ο κ. Φώτης Παπαγεωργίου αναγκάστηκε από το σκοτάδι και το παρασκήνιο όπου είχε συνηθίσει να κινείται, να βγει επιτέλους στο φως. Εκεί που λύνουν τους λογαριασμούς τους στις Δημοκρατίες οι κανονικοί άνθρωποι.

Ραντεβού, λοιπόν, στα δικαστήρια…
Εκεί έχουμε να πούμε πολλά…"

Πηγή εφημ. «Παραπολιτικά»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. Αυτή τη μάχη να δω στα δικαστήρια και τίποτα άλλο στον κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΖΟΟΟΧΑΑΑ!!!
      ΧΑΧΑΧΑ!!!

      Διαγραφή
    2. ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ... ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ... ΧΑΧΑΧΑ!!!

      Διαγραφή
  2. Ο ΓΑΠ και η χαζοχασικλοντιντιδοπαρέα του δεν διέλυσαν μόνο την ΕΥΠ, ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

      Διαγραφή
  3. "Εκεί που λύνουν τους λογαριασμούς τους στις Δημοκρατίες οι κανονικοί άνθρωποι."
    Σε ποιάς Δημοκρατίας τα δικαστήρια ελπίζεις; Ποιοί ακριβώς είναι οι "κανονικοί" άνθρωποι; Μάλλον οι δικαστές και ο προσφεύγων είναι 5 σκαλιά πάνω από τους κανονικούς ανθρώπους και κοιτάζουν τον κ. Κουρτάκη από ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΥΦΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ... ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΤΑΚΗ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΥ (ΠΑΡΑ)ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΟΣ ΠΑΣΟΚ...

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]