Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέα πρόκληση των Τούρκων στα Ίμια

Σε νέα πρόκληση προχώρησαν οι Τούρκοι λίγες μόλις ώρες μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του Αχμέτ Νταβούτογλου στην Αθήνα. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει τηλεγράφημα του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων DHA «ελληνικά αλιευτικά σκάφη «εντοπίστηκαν εντός των χωρικών υδάτων της Τουρκίας».

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Dogan και αναπαράγεται από όλο τον τουρκικό Τύπο, τα σκάφη του τουρκικού λιμενικού πλεύρισαν τα ελληνικά αλιευτικά που όπως επισημαίνει το πρακτορείο «ήθελαν να ρίξουν τα δίχτυα τους στα Ίμια«.

Σύμφωνα πάντα με το προκλητικό τηλεγράφημα του πρακτορείου Dogan «οι έλληνες ψαράδες έφυγαν για τα χωρικά ύδατα της Ελλάδας» λες και τα Ίμια είναι στα χωρικά ύδατα της Τουρκίας.

Τα τουρκικά δημοσιεύματα συνοδεύονται από τις παρακάτω φωτογραφίες.




Πηγή Tribune

Σχόλιο ιστολογίου: Η "καλή θέληση" και το πνεύμα της "ελληνοτουρκικής φιλίας" απλώνεται συνεχώς (από την τουρκική πλευρά) στο Αιγαίο. Και μην ξεχνάμε την "υποσημείωση" του τούρκου πρωθυπουργού προς τον Αντώνη Σαμαρά "από την ειρήνη δεν κινδυνεύει κανείς...". Με δεδομένες τις στοχεύσεις της Άγκυρας, το επόμενο εξάμηνο αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον στο Αιγαίο, την Θράκη και την Κύπρο... Ενδεχομένως, με τις πολύ καλές σχέσεις της Τουρκίας με τις ΗΠΑ, να βρεθούμε και με την περίπτωση κάποιου "δώρου αντιπαροχής" της αμερικανικής πλευράς προς την Άγκυρα. Εμείς σημειώνουμε πως ποτέ η Ουάσιγκτον δεν δίνει κάτι δικό της...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]