Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τζαμί στον Άρη, ανακάλυψαν οι Τούρκοι!!!

Η Τουρκία βυθίζεται στην παράνοια του ισλαμιστή Ερντογάν 

Η παράνοια φαίνεται πως γίνεται σύντροφος της Τουρκίας, η οποία βυθίζεται στην ύπαρξη και απόλυτη ύπαρξη του φανατικού Ισλάμ.

Έτσι, μετά την «αποκάλυψη» του σουλτάνου Ερντογάν (ο οποίος ξαναγράφει την παγκόσμια ιστορία σε μία απελπισμένη του προσπάθεια να αναδείξει το μεγαλείο του Ισλάμ και φυσικά της Τουρκίας, που κατά τον ίδιο ηγείται του μουσουλμανικού κόσμου) ότι η Αμερική ανακαλύφθηκε από μουσουλμάνους, πριν από τον Κολόμβο, έρχεται μία νέα συνταρακτική αποκάλυψη να ταράξει το ηλιακό σύστημα αυτή τη φορά.

Σύμφωνα με αποκάλυψη, οι δορυφόροι της NASA εντόπισαν κτήρια στον Άρη, φτιαγμένα από ανθρώπους. Μάλιστα, από τα υπολείμματα φαίνεται πώς οι πέτρες είναι θόλοι από τζαμί!
Ναι, αυτά... διαπραγματεύθηκε πρόσφατη εκπομπή της τουρκικής TV!
Αλήθεια είναι, δεν είναι τρολιά, ούτε hoax!!!

Η τουρκική τηλεόραση άρχισε να ασχολείται με την έκταση του Ισλάμ σε άλλους πλανήτες, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον μεγαλοϊδεατισμό του τούρκου Προέδρου, αλλά και εμφυσώντας ένα πλανητικό (πλέον) μεγαλείο στους τούρκους πολίτες (οι οποίοι είναι σχεδόν όλοι μουσουλμάνοι).
Το «εργαλείο» των ΜΜΕ, εμφανίζεται με αυτόν τον τρόπο και στην γείτονα χώρα, να λειτουργεί, αλλά και να ξεπερνά ακόμη και τα πλαίσια των ανακοινώσεων του Ερντογάν, χαράσσοντας νέους δρόμους στην Ιστορία του Ισλάμ, το οποίο το τοποθετεί με τεμένη ακόμη και στον πλανήτη Άρη!

Έτσι, οι τούρκοι πολίτες πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι που η χώρα τους βυθίζεται στο μεγαλείο του Ισλάμ και οφείλουν να στηρίξουν τον «σουλτάνο» Ερντογάν να επαναφέρει το χαμένο (στο διάστημα) μεγαλείο του Οθωμανισμού. Αν χρειαστεί, ακόμη και να πολεμήσουν, γιατί –ως γνωστόν- οι ειδικοί επιστήμονες που εμφανίζονται στις τηλεοράσεις όλου του κόσμου δεν είναι ούτε ψυχασθενείς, ούτε απατεώνες. Είναι (παρα)μορφωμένοι, που τρέχουν για την αλήθεια της δόξας και του… μεροκάματου…, όπως άλλωστε και ο Ερντογάν με τον ακαδημαϊκό "επιστήμονα" Νταβούτογλου...

Μετά από όλα αυτά, το ερώτημα που προκύπτει -κα φανταζόμαστε θα το διαπραγματευθεί επαρκώς η τουρκική τηλεόραση και το γραφείο του τούρκου προέδρου- είναι: Το Ισλάμ έφτασε στον Άρη ή από τον Άρη ήρθε το Ισλάμ στη Γη; Να δούμε να συζητιέται και το ότι εξωγήινοι  έφεραν το Ισλάμ στον πλανήτη και τι άλλο...!

ΥΓ: Πρώτον: Είναι ανησυχητικό ότι δεν ανακαλύφθηκε ακόμη στον πλανήτη Άρη παλάτι σαν του Ερντογάν.
Δεύτερον: Μήπως ο Νταβούτογλου και ο Ερντογάν πρέπει να ειδοποιήσουν τους τζιχαντιστές σε Συρία και Ιράκ, να κάνουν μία ομαδική θυσία με 500 αποκεφαλισμούς, για να γιορταστεί καταλλήλως η νέα ανακάλυψη του Ισλαμικού μεγαλείου; Και ας δώσουν στη θυσία κι ένα όνομα: Αριάν κουρμπέτ μπαϊράμ...
Τρίτον: Τελικά, η παροιμία που λέει ότι η "τρέλα πάει στα βουνά" καταρρίπτεται. Αποδεδειγμένα, πλέον, πάει και στον... Άρη!
Τέταρτον: Πέρα από το γελοίο του πράγματος, η ομαδική παράκρουση στην οποία οδηγείται η γειτονική Τουρκία, την καθιστά χώρα άκρως επικίνδυνη και λίαν απρόβλεπτη... Ας το έχουν στο μυαλό τους στην Ελλάδα εκείνοι που "συνομιλούν με τον Θεό"...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]