Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Γιώργος ανακοίνωσε την επιστροφή του...

Ο άνθρωπος που έδωσε τη χώρα στα χέρια των αρπακτικών, αυτός που έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι στην νεώτερη ιστορία κατά της χώρας, επιστρέφει.

Σε μια κακοστημένη φιέστα μίλησε με περίσσιο θράσος αγνοώντας τους Έλληνες πολίτες οι οποίοι στενάζουν υπό το βάρος των πιο σκληρών και άδικων μέτρων που έχουν επιβληθεί ποτέ στην χώρα και για τα οποία ο ίδιος φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη.

Ο λόγος για τον ΓΑΠ ο οποίος κατά την ομιλία του σήμερα στο Ηράκλειο ανακοίνωσε εμμέσως πλην σαφώς ότι επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος.

Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν που έφερε στην Ελλάδα τοκογλύφους, κερδοσκόπους και κάθε λογής λαμόγιο, αυτός που υποθήκευσε το μέλλον των Ελλήνων, και συνέβαλε τα μέγιστα στο ξεπούλημά της έχει το θράσος να υπερηφανεύεται για την προδοσία και να συνεχίζει στο ίδιο βιολί, προαναγγέλλοντας μάλιστα την επιστροφή του.

Διαβάστε τι είπε και προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας:

- «Αναζητάμε μια νέα αρχή. Θα υπηρετήσω αυτή την προσδοκία, όσο πιο σωστά και όσο πιο ενωτικά μπορώ έχοντας συναίσθηση της ευθύνης που μου αναλογεί.»

- Τί θα έκαναν το 2010 αυτοί που σήμερα πνίγονται σε μια κουταλιά νερό; Ούτε μια ώρα δεν θα άντεχαν». Συνεχίζοντας διερωτήθηκε «που είναι σήμερα αυτοί που έλεγαν ότι φουσκώσαμε το έλλειμμα, που είναι αυτοί που έλεγαν πως θα μας έδιναν δεκάδες δισ.».

- «Δεν μας δάνειζαν ούτε κάλπικη λίρα χωρίς ληστρικά επιτόκια. Τώρα αντιλαμβάνονται τί σήμαινε να παλεύουμε για τα αυτονόητα απέναντι σε μια συντηρητική Ευρώπη που ήθελε να μας τιμωρήσει. Ίσως αντιλαμβάνονταν που θα ήταν η Ελλάδα μετά από μια χρεοκοπία. Αυτοί που έσκιζαν το μνημόνιο στα λόγια, έμειναν σ΄ αυτά».

- «Με εθνική συναίνεση το 2011 και με το δημοψήφισμα που είχα προτείνει θα είχαμε περάσει σήμερα τον κάβο. όταν κάποια στιγμή διαβούμε το κάβο, αυτό θα οφείλεται στις θυσίες των Ελλήνων και σ΄ αυτό το κίνημα μας που δεν το έβαλε στα ποδιά λέγοντας πως έκανε το χρέος προς την πατρίδα αν και μερικοί στο κίνημα μας ντρέπονται και δυσκολεύονται να το αναγνωρίσουν, ντρέπονται να το υπερασπιστούν, να το αναγνωρίσουν»

- «Πράγματι ανησυχώ. Ελάχιστοι αποφασίζουν, ουδείς ενημερώνει. Το ζητούμενο είναι η στοιχειώδης εθνική συνεννόηση για να πάμε μπροστά. Ο δρόμος των αξιών μας, ο δρόμος των αρχών μας, μας καλεί και πάλι. Στο κάλεσμα αυτό, ξανά μαζί, πάμε»...

Τι μπορεί, άραγε, να σχολιάσει κανείς;
Ο άνθρωπος που θα έπρεπε να βρίσκεται ήδη στη φυλακή, επανέρχεται για να μας... σώσει!
Και, το ζητούμενο δεν βρίσκεται στην επάνοδο του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά στο πόσοι θα τρέξουν να σταθούν στο πλάι του για να τον στηρίξουν στο νέο του εγχείρημα - απόπειρα να κυβερνήσει την χώρα! 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Τρομακτικά δεν είναι αυτά που λέει, τρομακτικό είναι ότι υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που τον εμπιστεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλλον θα πεθανε καμια μα'ι'μου στο τσιρκο και βρεθηκε η αντικαταστατρια της.
    Αντωνακη για το πως μπηκαμε στο μνημονιο, υποσχεθηκες προκλογικα...Το θρασσος του σε εσενα οφειλεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τον υπουργο οικονομικων επι πρωθυπουργιας του γιατι δεν ανεφερε κατι? (Ηταν απο τις πρωτες του επιλογες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]