Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Ρώσοι αυτονομιστές κατέλαβαν το αεροδρόμιο του Λουγκάνσκ

Εικόνα χάους στην περιοχή

Εικόνα ολικής καταστροφής παρουσιάζει το αεροδρόμιο του Λουγκάνσκ στα περίχωρα της πόλης μετά τις μάχες ανάμεσα στους αποσχιστές και τον ουκρανικό στρατό.

Πριν εγκαταλείψουν τον αερολιμένα οι ουκρανικές δυνάμεις κατέστρεψαν τον διάδρομο προσγείωσης ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση του στρατού ήρθαν αντιμέτωπες και με ρωσικές μονάδες.
Στην πόλη οι αυτονομιστές πραγματοποίησαν παρέλαση πάνω στα στρατιωτικά οχήματα, που χρησιμοποιούν.

Αρκετοί κρατούσαν σημαίες της Ρωσίας, αλλά και της αυτόκλητης ομοσπονδιακής δημοκρατίας του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ ενώ θεωρούν ότι σύντομα η εκεχειρία θα τελειώσει και θα ξεκινήσουν εκ νέου μάχες.

«Πολλά πράγματα εδώ εξακολουθούν να είναι χαώδη. Αλλά πολεμάμε καλά, αυτό δεν μπορείτε να το αμφισβητήσετε. Μέχρι στιγμής κερδίζουμε και θα συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Διότι γνωρίζουμε για ποιόν λόγο πολεμάμε» ανέφερε ένας από τους αποσχιστές.

Στο Λουγκάνσκ κατέφθασε την Κυριακή και κονβόι με ρωσική ανθρωπιστική βοήθεια.
Άνδρες ντυμένοι με στρατιωτικά μοίραζαν είδη πρώτης ανάγκης σε κατοίκους, οι οποίοι σχημάτιζαν ουρές προκειμένου να προμηθευτούν τ' αγαθά.

Πηγή AlphaNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]