Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρωσία: Σχεδιάζει ενίσχυση της στρατιωτικής παρουσίας στην Κριμαία

Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σόιγκου τόνισε την Τρίτη ότι η Ρωσία χρειάζεται να αυξήσει την στρατιωτική της παρουσία στην προσαρτημένη ουκρανική χερσόνησο της Κριμαίας, λόγω της κρίσιμης κατάστασης η οποία επικρατεί στην Ουκρανία.

«Η ανάπτυξη των αναγκαίων, ανεξάρτητων από εξωτερική ενίσχυση δυνάμεων στην κατεύθυνση της Κριμαίας είναι μία από τις βασικές μας προτεραιότητες», ανέφερε ο κ. Σόιγκου, σύμφωνα με το πρακτορείο Itar-Tass.

«Η κατάσταση στην Ουκρανία έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα και η παρουσία ξένων στρατευμάτων έχει αυξηθεί κοντά στα εθνικά μας σύνορα», πρόσθεσε ο Ρώσος υπουργός.

Σχόλιο ιστολογίου: Πιθανότατα η συγκεκριμένη απόφαση για μετακίνηση ρωσικών στρατευμάτων στην Κριμαία, είναι άμεσα συνδεδεμένη με την αύξηση της στρατιωτικής δραστηριότητας του ΝΑΤΟ μέσα στην Ουκρανία, όπου και έχουν αναπτυχθεί μερικές εκατοντάδες στρατιώτες ειδικών επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]