Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πως ο Καραμέρος με τον Ρούσσο απέτρεψαν το μακελειό με τους ΡΟΜΑ

securedownload

Με φωτιές, οδοφράγματα και κλειστή τη Λεωφόρο Μεσογείων κύλησε το πρωινό της Τρίτης μπροστά από τον καταυλισμό των ΡΟΜΑ στο Νομισματοκοπείο στο Χαλάνδρι.
Η κυνική πρόθεση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για αστυνομική επιχείρηση καταδάφισης του καταυλισμού σε στυλ “Χρυσής Αυγής” έφερε την κατάσταση εκτός ελέγχου και τον Δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο για ακόμα μια φορά στο στόχαστρο μετά την υπόθεση της αξιολιογησης.

Και ενώ ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλης Αγγέλακας παγιδευμένος στην απόφαση του προκατόχου του (Δημήτρη Καλογερόπουλου) εμφανίστηκε με τον εισαγγελέα και τις αστυνομικές δυνάμεις, έτοιμες για … σύγκρουση, η πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Καραμέρου για πολύμηνη αναστολή της μεταγκατάστασης στα Μέγαρα των ΡΟΜΑ με ταυτόχρονη συνεργασία τους για κατεδάφιση δυο τριών παραπηγμάτων που δεν κατοικούνται (σε άλλη ημερομηνία) προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση, βρήκε ανταπόκριση.
Μολονότι η υπόθεση δεν αφορά την Περιφέρεια Αττικής αλλά την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και τον Δήμο Χαλανδρίου η παρουσία Καραμέρου μπορεί να άναψε τα αίματα μπροστά στις κάμερες αλλά φαίνεται πως έδωσε τη λύση στις πολύωρες διαπραγματεύσεις.

Οι φωτιές έσβησαν, η Μεσογείων άνοιξε και δεν άνοιξε μύτη.

Το πρόβλημα πάντως παραμένει

nocomments.gr

 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. seligo thadimiourgisoun kai giftiki kyvernisi ivromogifti kai ahristi giftoapateones vromili ahristi tis kunonias kai eklekti ton anthropomorfon teraton vromokoumouniston ah re adolfo giati efiges toso grigora prin apoteliosis tin apostolisou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]