Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το 2015 οι (λαθρο)μετανάστες στην Ελλάδα θα ξεπεράσουν τα 4.200.000!

Αισθανόμαστε πλέον ξένοι στη γειτονιά μας, λένε οι κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα

Άλλη μία έκκληση, ανεξαρτήτως κόμματος, για «να παλέψουμε πριν να είναι αργά» απευθύνουν οι κάτοικοι της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα. Όπως λένε: «Διεκδικούμε το αυτονόητο και αναφαίρετο δικαίωμα για αξιοπρεπή ζωή και όχι για την επιβίωση. Από το τέλος του πολέμου και μετά, οι παππούδες μας, οι γονείς μας και τώρα εμείς πάλεψαν και παλεύουμε για να χτίσουμε, να καλυτερεύσουμε τη ζωή μας, να πάμε ως λαός και ως χώρα ένα βήμα πιο μπροστά. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν πολιτικό, σε κανέναν αλήτη, σε καν έναν που επιβουλεύεται τη χώρα μας, να καταστρέφει ό,τι με τόσο κόπο, αγώνα, στέρηση, πάθος και αγάπη χτίσαμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε να χτίσουμε».

Όπως είναι γνωστό, πρόκειται για μία περιοχή της Αθήνας που οι Έλληνες κάτοικοι φοβούνται να βγουν έξω από τα σπίτια τους, ειδικά το βράδυ, από την… πλημμυρίδα κάθε λογής «ξένοι στοιχείου» καθώς η Αστυνομία αδυνατεί να εγγυηθεί την ασφάλειά τους.

Οργισμένοι οι κάτοικοι –έχουν γίνει και διάφορα επεισόδια- δεν ξέρουν τι να κάνουν και προς ποιόν να προτρέξουν για λύση του προβλήματός τους και γι αυτό τονίζουν: «Καμία πολιτική δύναμη, συμπολιτευόμενη, αντιπολιτευόμενη ή περιθωριακή δεν δικαιούται να επιβάλει ερήμην μας και ενάντια στη θέλησή μας τον εποικισμό της χώρας από στίφη λαθρομεταναστών» και αναρωτιούνται:
«Ποια σκοπιμότητα εξυπηρετείται από την τεράστια είσοδο μεταναστών;
Είναι σε θέση αυτή η χώρα να συντηρήσει τις καινούργιες στρατιές ανέργων που θα βγουν στην αγορά και ταυτόχρονα και όλους αυτούς τους μετανάστες;
Γιατί μερίδα της αριστεράς συντάσσεται με διάφορες οργανώσεις και, τρομοκρατώντας, θέλουν να επιβάλουν τους μετανάστες;
Γιατί κυβέρνηση και αντιπολίτευση δεν παίρνουν ξεκάθαρες θέσεις για το μεταναστευτικό και, μάλιστα, για τους λαθρομετανάστες;
Πώς πιστεύουν ότι οι μετανάστες θα ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία όταν δεν την σέβονται και την προσβάλουν, ενώ εγκληματούν συστηματικά;
Τους ρωτήσατε αν θέλουν; Εμάς μας ρωτήσατε αν θέλουμε;»

Η αλήθεια είναι ότι η οργή γεννάει και την υπερβολή γι αυτό και η Πολιτεία θα πρέπει να δει ένα υπαρκτό πρόβλημα αρμονικής συμβίωσης, που υφίσταται στην περιοχή και να το αντιμετωπίσει με τον καλύτερο τρόπο προς κάθε πλευρά πριν να είναι πολύ αργά…

Τέλος, υπενθυμίζουν οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα ότι κατά τη συντηρητική εκτίμηση του ΟΗΕ, οι λαθρομετανάστες στη χώρα μας, το 2015, θα είναι πάνω από 4,2 εκατομμύρια και καταλήγουν, εκτιμώντας:
«Ένας τόσο μεγάλος αριθμός αλλοδαπών, που υπερβαίνει σημαντικά τον ενεργό πληθυσμό των Ελλήνων, είναι αδύνατον να ενσωματωθεί από την Ελληνική κοινωνία. Άρα μπορούμε να μιλάμε μόνο για πολιτισμικές ετερότητες, διαφορετικά έθνη και σημαίες με τα οποία καλούμαστε να μοιραστούμε την εθνική μας επικράτεια!
Οι ξένοι, εφόσον σε μερικά χρόνια αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα, όπως είναι επόμενο, δεν θα ανεχθούν οποιαδήποτε «προνόμια» των Ελλήνων!
Το τελευταίο διακύβευμα σε αυτή την διαδρομή θα είναι το ίδιο το όνομα της χώρας, που ως πολυπολιτισμικό, πλέον, μόρφωμα, δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να φέρει το όνομα «Ελλάδα»!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Νιγηριανη μαλλον (λεω μαλλον λογω χρωματος), καταθετει οτι λογω του οτι ειναι πολιτικη προσφυγας το Ελληνικο κρατος της προσφερει το ενοικιο του σπιτιου της και ζει αυτην και τα 3 παιδια της.....Και το καυχιεται κιολας οτι δεν δουλευει. Τα παιδια της πανε στους βρεφονηπιακους σταθμους και στο Δημοσιο σχολειο και καρπουνται ο,τι μπορει να δωσει το κρατος, δωρεαν κουπονια, νοσοκομειακη περιθαλψη, συγκοινωνιες κ. α.
    Κατα τα αλλα οι Ελληναραδες εξυπνοι ετοιμαζονται να φερουν "αριστεροστροφες" κυβερνησεις για να φερουν αυτοι και ολο τους το σοϊ....
    Δεν ξερω αν θα κανουμε πολεμο καποια στιγμη με τους Τουρκους, αλλα με τους λαθρο σιγουρα θα κανουμε, οταν θα αποφασισουν οτι ειναι καιρος να διεκδικησουν τα ......δικαιωματα τους!!!!σε μια ξενη χωρα που θελουν να την κανουν σαν τα μουτρα τους.
    ΥΓ Ας θυμηθουμε οτι το προβλημα στο ασφαλιστικο ξεκινησε οταν ο Αντρεας εδωσε το συνθημα να μπουν στη χωρα ολοι οι ανατολικοι που ειχαν φυγει με τον εμφυλιο και να τους χορηγηθουν συνταξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην έρευνά του ο Laszlo F. Thomay “THE NATURAL LAW OF RACE RELATIONS” “ Ο Φυσικός Νόμος των Φυλετικών Σχέσεων” (Ούγγρος μετανάστης του Β' παγκ. Πολέμου στο Καναδά) που σίγουρα είναι άγνωστη σε πολλούς, λέει ότι το ποσοστό των αλλοδαπών σε μια χώρα ή πόλη δεν πρέπει να ξεπερνάει το 1 με 5% του πληθυσμού ώστε να μπορεί να αφομοιωθεί από την πλειοψηφία, αλλιώς οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες και χωρίς τέλος.
    Μας λένε τώρα ότι το 2015 το 50% του πληθυσμού στην Ελλάδα θα είναι αλλοδαπή μετανάστες! Σύμφωνα με την αυξανόμενοι μείωση του πληθυσμού (γεννήσεων και μετανάστευσης) και αύξηση των αλλοδαπών μεταναστών σε μια πενταετία θα αποτελούμε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την χώρα.
    www.thesocialcontract.com/artman2/publish/tsc0402/article_303.shtml

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4.000.000 ήταν πρόπερσι .
    Αντικατάσταση κάνουν του πληθυσμού και εμείς σχολιάζουμε .
    Αλλα υπομονη , σε λιγο θα ¨ κυβερνησουν¨ και επισήμως τα αριστερα Καθηκια και νομιζουν οτι θα τελειώσουν την δουλεια που ξεκίνησαν το 1830 οι εκλεκτοι μουλοι της ερήμου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]