Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ισλαμιστές κατεδαφίζουν αρχαίους ναούς στο Ιράκ


Σε μια ακόμη ακραία πράξη σεχταριστικού μίσους, οι τζιχαντιστές του ΙΚΙΛ που ίδρυσαν χαλιφάτο σε περιοχές του Ιράκ, κατεδαφίζουν εκ θεμελίων αρχαία και ιστορικής αξίας θρησκευτικά κτίρια επειδή θεωρούνται σιιτικά.

Ιστοσελίδα που συχνά μεταδίδει εξαγγελίες του ΙΚΙΛ ανήρτησε τις παρακάτω φωτογραφίες που δείχνουν τουλάχιστον 10 αρχαία τζαμιά να γκρεμίζονται.

Οι σουνίτες μουσουλμάνοι θεωρούν τους σιίτες αιρετικούς και αποστάτες. Τα δυο δόγματα τρέφουν βαθύτατο μίσος μεταξύ τους.

Κάτοικοι της Μοσούλης και της πόλης Ταλ Αφάρ επιβεβαίωσαν στο πρακτορείο Associated Press την είδηση.

Μέσω του Twitter, οι τζιχαντιστές αποκάλεσαν τα κτίρια αυτά "παγανιστικούς ναούς.










Πηγή: News.gr

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ένα νέο Μεσαίωνα ζούμε, σε εκατονταπλάσια ένταση και παγκόσμια. Περιμένετε σεβασμό στον πολιτισμό, όταν ο Ομπάμα τιμάται με το Νόμπελ Ειρήνης; Παγκόσμιο τσίρκουλο, λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]