Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στο έλεος των κατ' επανάληψιν δολοφόνων...

"Οι τελευταίοι εκλεκτοί του Θεού βάδισαν στην έρημο..."
Μετάφραση: Οι πιστοί υπάκουοι υπήκοοι του Θεού αυτοκράτορα επικυρίαρχου της Ευρώπης βάδισαν στην έρημο που άφησαν οι σοφές επιλογές των σοφών οικονομολόγων της Αυτοκρατορίας.

Οι σοφοί οικονομολόγοι που δεν προέβλεψαν τον πρόβλημα που θα εισήγαγε το κοινό νόμισμα στις χώρες του νότου.

Οι σοφοί οικονομολόγοι που ως αθώες παρθένες ανακάλυψαν το 2009 ότι υπήρχε πρόβλημα με το χρέος της Ελλάδας ενώ τα προηγούμενα χρόνια έδιναν επανηλειμμένα τα εύσημα στους κυβερνώντες μας για την πετυχημένη σύγκλιση.

Οι σοφοί οικονομολόγοι που τάισαν φτηνό χρήμα τις χώρες του νότου βγάζοντας κέρδος από τα επιτόκια ενώ ταυτόχρονα είχαν ήδη διασφαλίσει ότι η ροή αυτού του χρήματος θα είναι προς επιχειρήσεις δικών τους συμφερόντων.

Το χρέος του νότου πλεόνασμα της αυτοκρατορίας λοιπόν.

Οι σοφοί οικονομολόγοι που ενώ το πρόβλημα ήταν το χρέος, οδήγησαν συνειδητά σε ύφεση και με αποτέλεσμα να συρρικνωθεί το ΑΕΠ και να χειροτερέψει ο λόγος χρέους/ΑΕΠ.

Οι σοφοί οικονομολόγοι οι οποίοι έκαναν λάθος στους συντελεστές και έφτασαν την ανεργία στο 28% και την οικονομία να φυτοζωεί μόνο με δανεικό χρήμα (ή ΕΣΠΑ) και να (ψευτο)επιβιώνει το σύστημα μόνο χάρη στη μαύρη οικονομία.

Οι σοφοί της αυτοκρατορίας που δεν μπόρεσαν να δουν ότι οι επαρχίες στα σύνορα δέχονται τρομερές πιέσεις και ορδές ταλαίπωρων ανθρώπων που πρέπει να διαχειριστούν με ότι κόστος αυτό συνεπάγεται.

Ορδές ανθρώπων που έρχονται για το ευρώ. Ας κάνουμε έναν απλοϊκό υπολογισμό. Έστω 1 ευρώ την ημέρα από 1.000.000 μετανάστες να φεύγει προς τρίτες χώρες, αμέσως έχουμε 365.000.000 ευρώ το χρόνο που βγαίνουν από το σύστημα και πάνε σε τρίτες χώρες. Και το νούμερο είμαι σίγουρος ότι είναι συντηρητικό. Και αυτοί έρχονται εδώ κυρίως λόγω ευρώ.

Οι σοφοί οικονομολόγοι της Γερμανικής αυτοκρατορίας που έχει δημόσιο χρέος 2 τρις (τρις όχι πενταροδεκάρες), 80% περίπου του Γερμανικού ΑΕΠ, με οριακό πλεόνασμα και οριακή αύξηση του ΑΕΠ παρά τη στυγνή κμετάλλευση του νότου.

Οι σοφοί οικονομολόγοι των Γερμανικών τραπεζών που κρατιούνται με τα μανταλάκια λόγω των ανοιγμάτων τους.

Προφανώς το νόμισμα είναι εργαλείο και προφανώς από μόνο του δε λύνει προβλήματα. Όπως και να έχει, μόνο ηλίθιος πρέπει να είσαι για να μην έχεις στη ζωή σου σε όλα τα θέματα ένα Plan B, C, D.

Οπότε να αφήσουμε τα κείμενα για βρυκόλακες και καταστροφές και να δούμε πιθανές εναλλακτικές επιλογές (δια παν ενδεχόμενο). Υπάρχει ανάγκη για έναλλακτικά σχέδια. Ναι στις αλλαγές, ναι στις μεταρρυθμίσεις, αλλά όχι με δεμένα χέρια και πόδια.

Είμαστε στο ρημαδιασμένο πλανήτη πιο πολλά χρόνια από όλους αυτούς τους ουγκ, και σε "δύσκολο" συνοριακό οικόπεδο, δε χρειαζόμαστε αυτόκλητους πουλημένους σωτήρες και πολύ περισσότερο μπαμπούλες. Με τα δικά μας χέρια και τους δικούς μας κόπους μπορούμε να φροντίσουμε να επιβιώσουμε όπως κάναμε τόσες χιλιάδες χρόνια.

Ως πότε θα μας κουνάει το δάχτυλο και θα μας πουλάει ηθική, ένα έθνος κομπλεξικών φοβικών βαρβάρων, που αιματοκύλισαν 2 φορές τον πλανήτη;


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]