Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ε.Ε. αποφάσισε να επιτίθεται στρατιωτικά στα κράτη - μέλη της, εάν...

Το Δ' Ράιχ αποκαλύπτεται και απειλεί...
Εθνική ακεραιότητα τέλος, με νόμο της Ε.Ε. 

Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος

Με απόφαση - νόμο των Βρυξελλών η Ε.Ε. έχει δικαίωμα εισβολής και καταστολής, σε περίπτωση που διαπιστώσει η ίδια (δηλαδή το "διευθυντήριο" των ανωνύμων συμφερόντων πολυεθνικών) πως απειλούνται τα συμφέροντά της.

Πού θα εισβάλει η Ε.Ε. στρατιωτικά και θα καταστέλλει κινητοποιήσεις πολιτών; Μα, στα κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των οποίων τη γνώμη δεν θα λαμβάνει υπόψιν, αφού θα έχει τη δυνατότητα εισβολής και επιβολής στρατιωτικών μέσων (δηλαδή πολέμου και θανάτου πολιτών) χωρίς να αιτηθεί κάτι τέτοιο η κυβέρνηση της χώρας που "αποσταθεροποιείται"...! (ενδεχομένως η συγκεκριμένη απόφαση να είναι και η κύρια αιτία ασκήσεων των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων για μάχες πόλεων και καταστολή εξεγέρσεων πολιτών...).

Η Δημοκρατία μέσα στην Ευρώπη έχασε και την έσχατη άμυνά της και το προσωπείο της ευρωχούντας με νόμο των Βρυξελλών αποφασίζει και διατάσσει...

Στο σημείο αυτό, ίσως θα πρέπει να αναρωτηθούμε πόσο συμπτωματική μπορεί να είναι η βούληση του Βερολίνου να λειτουργεί ο γερμανικός στρατός και πέραν των ορίων της Γερμανίας, αλλά και πέραν των ορίων δραστηριοτήτων του ΝΑΤΟ...

Με Ευρωπαϊκό νομοθέτημα, λοιπόν, οι Βρυξέλλες μπορούν από τώρα και στο εξής να δώσουν το δικαίωμα σε χώρες μέλη, εφόσον μια κυβέρνηση τρίτης χώρας οδηγεί σε αποσταθεροποίηση της Ευρώπης από τις 24.6.2014 και μετά...
Η οδηγία/νόμος δίνει πλέον και έμπρακτα το δικαίωμα σε χώρες της Ε.Ε. να καταστείλουν με δικές τους δυνάμεις αναταραχές στο εσωτερικό τρίτων χωρών, ακόμα και αν δεν το αιτηθεί η τοπική ηγεσία αν θεωρηθεί από Βρυξέλλες πως έχει χάσει τον έλεγχο και μπορεί να οδηγήσει σε πρόβλημα συνοχής της ΕΕ.

Οι αντιδράσεις, όπως ήταν φυσικά, είναι εντονότατες και δεκάδες βουλευτές όλων των κρατών μελών δηλώνουν πως δεν θα το αφήσουν να περάσει. Δυστυχώς, οι διαμαρτυρόμενοι ευρωβουλευτές ανήκουν σε "φατρίες" (ομάδες της ευρωβουλής) και ελέγχονται κατά πολύ στις αποφάσεις τους. 
Έτσι, δεν αναμένεται καμία ουσιαστική αντίδραση, όπως δεν αναμένεται να δοθεί καμία απολύτως έκταση στο συγκεκριμένο θέμα από τα μεγάλα ΜΜΕ της Ευρώπης (τα οποία ελέγχονται είτε άμεσα - ιδιοκτησιακά από μεγάλες πολυεθνικές, είτε οικονομικά από τράπεζες, λόγω των χρεών τους).

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι η απαρχή της διάλυσης κάθε δημοκρατικού ιδεώδους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην οποία -ως γνωστόν- κυριαρχεί η Γερμανία. Η "απομάκρυνση" αυτή από τις δημοκρατικές διαδικασίες και το δικαίωμα της ανεξαρτησίας των κρατών - μελών της ΕΕ (το οποίο προστατεύεται από το Διεθνές Δίκαιο), είναι η πρώτη επίσημη είσοδος του Δ' Ράιχ, το οποίο δεν διστάζει πλέον να απειλεί ευθέως με μέτρα τα οποία δεν θα είναι αποκλειστικά οικονομικά και φυσικά καμία απολύτως σχέση δεν θα έχουν με την αυτοπροστασία των κρατών - μελών της Ε.Ε. από αποφάσεις του ευρω-διευθυντηρίου.

Η απόφαση αυτή ενδεχομένως θα αποτελέσει την απαρχή διαδικασιών από κράτη - μέλη της Ε.Ε., που θα οδηγήσουν σε κρίση το οικονομικό οικοδόμημα που απειλεί να μετατραπεί σε φασιστικό - ναζιστικό έκτρωμα...
Μένει να αναρωτηθούμε τι θα συμβεί στην Ελλάδα εάν θελήσει να απαγκιστρωθεί από την ευρωπαϊκή αγχόνη; Προφανώς όχι πλέον. Το μόνο που αναρωτιόμαστε είναι πόσο σύντομα η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου θα εφαρμόσει (και επίσημα) αυτού του είδους την πρακτική στο εσωτερικό της Ελλάδας...

Πληροφορίες από Geopolitcs and Daily News

Το αρχείο είναι σε μορφή pdf εδώ (EU LAW FOR ARMED INTERVENTION)

Σχόλιο ιστολογίου: Επειδή κάποιοι επιμένουν πως η Ελλάδα δεν στοχοποιείται σε καμία περίπτωση, αφού είναι κράτος -μέλος της ΕΕ, άρα ο τίτλος παραπλανά, η απάντησή μας είναι πως η Ε.Ε. νομοθέτησε ουσιαστικά την στρατιωτική στοχοποίηση και επίθεση κατά και εκείνων των χωρών που θα αποχωρήσουν από την ΕΕ, και ως εκ τούτου θα απειλήσουν με αυτή τους την κίνηση τα συμφέροντα της Ε.Ε.... Με απλά λόγια, το νομοθέτημα αυτό απειλεί ευθέως την Ελλάδα, σε περίπτωση που εξαιτίας πολιτικών αναταράξεων / αναταραχών ή ακόμη και εξαιτίας εκλογής μίας κυβέρνησης με λαϊκή εντολή την έξοδο από την Ε.Ε., η Ελλάδα προχωρήσει σε αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μας λένε, δηλαδή, οι εταίροι, πως εάν φύγουμε θα μας επιτεθούνε στρατιωτικά, επειδή θα απειληθούν τα δικά τους (δήθεν ευρωπαϊκά) συμφέροντα...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

26 σχόλια :

  1. ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!! ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΕΤΕ,ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ! ΠΕΛΑΑΑΤΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδω μπαινει μαλλον και η ταφοπλακα μαλλον της ελευθεριας. κανουμε λοιπον προσθεσει τα εξης..3.00.000 ανεργοι, 2.000.000 λαθρο, ο μισος πληθυσμος χρεωμενος σε τραπεζες και εφορια, τι ευκολοτερο να υποταξης ενα λαο, και ποσο μαλλον που το παγκοσμιο καζανι βραζει και ειναι ετοιμο να εκραγει. αυτα και καποιος να βαλει το χερι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Afto pou eithele na kanei o Xitler tha to kanei I Merkel, alla oi Ellines tou 1940 ton stamatisane gia 30 meres kai oi symaxoi kanane regroup kai afto itan pou tou vooithise poli, aftoi itan oi Ellines kai den gonatisane sto trito raix, oi simerinoi gonatizoune, krima, kai oloi aftoi pou pethanane, ( gia na zitai elefteroi eseis pou tora gonatizete apo dilia ) dosane tin zooi tous gia to tipota, ntropis pou legosate Ellines.

      Διαγραφή
  3. Τελικά το έχουν καλοσχεδιάσει...Θέλω να δω πώς θα αντιδράσει ο ευρωπαϊκός νότος, μιας και τα δικά μας συμφέροντα θίγονται...Πάντως σήμερα Τοϋρκογλου και πιτσαδόρος δέχτηκαν συγχαρητήρια για την επιτυχημένη προεδία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλοι μου όλα ωραία στο ρεπορτάζ σας αλλά έχω δύο παρατηρήσεις. Πρώτον δεν δίνετε αρκετά στοιχεία για αυτόν τον ευρωνόμο και δεύτερον η Γερμανία δεν κάνει κουμάντο το διευθυντήριο του διεθνισμού-παγκοσμιοποίησης μέσω της Γερμανίας κάνει κουμάντο και ο Γερμανικός λαός βρίσκετε υπο ευρωκατοχή όπως και η πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά ρε ομορφάντρα, το λινκ που δίνουν κάτω δεν το είδες; ή απλά θέλεις να τους την πεις; Μάλλον το δεύτερο. Παίδες συνεχίστε ακάθεκτοι, καλά κάνετε και μας ξεστραβωνετε

      Διαγραφή
  5. Bρε καλώς τα τα παιδιά... Αθήνα, 10 Φεβρουαρίου 2014.

    Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

    Πάνε δυο χρόνια κιόλας που γράψαμε για την Eurogendfor, (τότε μας έλεγαν πως υπερβάλουμε). Την ευρωπαϊκή στρατοχωροφυλακή, που ήδη αριθμεί 3.000 μισθοφόρους, και εδρεύει στη Vicenza της Ιταλίας.

    Η πιθανολόγηση της άφιξής τους στην Ελλάδα, γίνεται ολοένα και πιο έντονη, δεδομένου ότι άρχισαν να "ξεμυτίζουν" άρθρα και στα διεθνή ΜΜΕ, για τη προοπτική αυτή. Ένα πρόσφατο μάλιστα, αναφέρει την Ελλάδα "φάτσα-φόρα", ως χώρο πρώτου πειραματισμού, των επιχειρήσεων των μισθοφόρων στρατοχωροφυλάκων.

    Γράφει μάλιστα επί λέξη ο αρθρογράφος: For the first time now, the EU's private army, making ready for departure to Greece, is prepared for deployment.

    Όλα δείχνουν πως μετά την έλευση Σόρος μετά των υποκαταστημάτων του, τη κλιμάκωση του εμφυλιοπολεμικού κλίματος που καλλιεργούν, Σαμαράς, Βενιζέλος, Τσίπρας, Κασιδιάρης, και φυσικά τον πόλεμο που έχουν όλοι τούτοι κηρύξει κατά της ελληνικής κοινωνίας, η έλευση των μισθοφόρων της ευρωπαϊκής στρατοχωροφυλακής, είναι θέμα "αφορμής", ή προβοκάτσιας αν θέλετε.

    Έχουμε πολλές φορές αναφερθεί στο ρόλο της στρατιωτικοαστυνομικής αυτής δύναμης της ΕΕ. Να προσθέσουμε σήμερα πως στο άρθρο 4 της ιδρυτικής διακήρυξης της Eurognedfor αναφέρει πως ο ρόλος των παραστρατιωτικών μισθοφόρων θα είναι "να προστατέψουν άτομα και ιδιοκτησίες, και να διατηρήσουν την τάξη σε περιπτώσεις αναταραχων". Ακόμη να υπενθυμίσουμε πως όλα τα εδάφη και τα κτίρια που θα χρησιμοποιήσουν οι στρατοχωροφύλακες, στην χώρα που θα επέμβουν, "έχουν άσυλο, και καμία αρχή της "φιλοξενούσας " χώρας, δεν μπορεί να τους ελέγξει".

    Η Μέρκελ, ήδη μας κουνάει απειλητικά το δάχτυλο. Από την άλλη, το ίδιο το "μότο" του σήματος των στρατοχωροφυλάκων, "Lex paciferat" , που μεταφράζεται "ο νόμος θα φέρει την ειρήνη", φωτογραφίζει τον ρόλο που θα παίξουν οι παραστρατιωτικοί αυτοί τύποι, στη χώρα μας.

    Αυτό που απομένει, είναι η έλευσή τους. Μια έλευση, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα "νομιμοποιήσει" και τις αντίστοιχες αντιδράσεις από την πλευρά των πλέον μαχητικών πρωτοποριών αυτού του τόπου. Επίσης κατά πάσα πιθανότητα ένοπλα και σε πολεμική διάταξη.

    Δεν θα κλείσω με το "ο Θεός να βάλει το χέρι του". Απλά θα πω αυτό για το οποίο είμαι τόσο σίγουρος, όσο σίγουρος είμαι για το ονοματεπώνυμό μου: Απέναντι στις ένοπλες - πια - κατοχικές δυνάμεις και την πολεμική διάταξή τους, δεν θα μου επιτραπεί από κανέναν Θεό, να μην είμαι παρών.

    Δεν θα' χουμε τότε να χάσουμε, ούτε τις αλυσίδες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πρεπει να ενωθουν ολοι οι ευρωπαικη λαοι κατα του συγχρονου δεσποτισμου της ηγεσιας της ΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο ενώθηκαν οι Έλληνες πολίτες να υπερασπιστούν τα θύματα της οικονομικής και εργασιακής επίθεσης των Σαλτιμπάγκων της Βουλής!
      Απομονώνουν και χτυπούν, η τακτική τους απέδωσε πλήρως...

      Διαγραφή
  7. Αρχηγέ το λινκ που βάζεις δεν βγάζει πουθενά. Αν υπάρχει τέτοιος νόμος βάλε το λινκ, γιατί αλλιώς θα αρχίζω να πιστεύω ότι γράφεις μούφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ρε γίγαντα δεν δουλεύει το λινκ; Εγώ πως το άνοιξα και είδα πως πρόκειται για έγγραφο pdf της ευρωπαϊκής ένωσης; Μήπως μας δουλεύεις εσύ; Μήπως θέλεις να δημιουργήσεις αρνητική εικόνα για το δημοσίευμα και για τον Κωνσταντίνο; Νόμος υπάρχει και ξεστραβώσου. Κι εσύ ρε Κωνσταντίνε, κόψτους τους ρημαδιασμένους που σου την πέφτουν επειδή ενοχλείς το καμμένο μυαλουδάκι τους. Πολύ δημοκρατία απέναντι στους βαλτούς βλάπτει

      Διαγραφή
    2. Τι έγινε ρε παίδες; Κι εγώ το άνοιξα το λινκ. Δουλεύει κανονικά. Μήπως ο τυπάκος πιό πάνω το έχει χαμένο; Ή μήπως είναι στημένος για να αφήσει την εντύπωση hoax της είδησης; Μπορεί να συμβαίνουν και τα δύο. Είναι και η ζέστη του καλοκαιριού

      Διαγραφή
    3. epic fail το άρθρο! ψάρωσα λίγο στην αρχή και είπα να το ψάξω, παρακάτω παραθέτω αυτούσιο το άρθρο...

      ΡΗΤΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

      Άρθρο 222

      1. Η Ένωση και τα κράτη μέλη της ενεργούν από κοινού, με πνεύμα αλληλεγγύης, εάν ένα κράτος μέλος δεχθεί τρομοκρατική επίθεση ή πληγεί από φυσική ή ανθρωπογενή καταστροφή. Η Ένωση κινητοποιεί όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή της, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών μέσων που θέτουν στη διάθεσή της τα κράτη μέλη, για:

      α)





      την πρόληψη τρομοκρατικής απειλής στο έδαφος των κρατών μελών,




      την προστασία των δημοκρατικών θεσμών και του άμαχου πληθυσμού από ενδεχόμενη τρομοκρατική επίθεση,




      την παροχή συνδρομής σε κράτος μέλος στο έδαφός του, μετά από αίτηση των πολιτικών του αρχών, σε περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης,

      β)


      την παροχή συνδρομής σε κράτος μέλος στο έδαφός του, μετά από αίτηση των πολιτικών του αρχών, σε περίπτωση φυσικής ή ανθρωπογενούς καταστροφής.

      2. Σε περίπτωση που κράτος μέλος δεχθεί τρομοκρατική επίθεση ή πληγεί από φυσική ή ανθρωπογενή καταστροφή, τα υπόλοιπα κράτη μέλη του παρέχουν βοήθεια κατόπιν αιτήματος των πολιτικών του αρχών. Προς τον σκοπό αυτό, τα κράτη μέλη συντονίζονται στο πλαίσιο του Συμβουλίου.

      3. Οι λεπτομερείς διατάξεις για την εφαρμογή από την Ένωση της παρούσας ρήτρας αλληλεγγύης καθορίζονται με απόφαση που εκδίδεται από το Συμβούλιο, μετά από κοινή πρόταση της Επιτροπής και του ύπατου εκπροσώπου της Ένωσης για θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφαλείας. Εάν η απόφαση αυτή έχει επιπτώσεις στον τομέα της άμυνας, το Συμβούλιο αποφασίζει σύμφωνα με το άρθρο 31, παράγραφος 1 της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τηρείται ενήμερο.

      Στο πλαίσιο της παρούσας παραγράφου και με την επιφύλαξη του άρθρου 240, το Συμβούλιο επικουρείται από την Επιτροπή Πολιτικής και Ασφάλειας, με τη στήριξη των δομών που έχουν αναπτυχθεί στο πλαίσιο της κοινής πολιτικής ασφάλειας και άμυνας, και από την επιτροπή του άρθρου 71, οι οποίες υποβάλλουν στο Συμβούλιο, ενδεχομένως, κοινές γνώμες.

      4. Προκειμένου η Ένωση και τα κράτη μέλη να είναι σε θέση να ενεργούν αποτελεσματικά, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πραγματοποιεί τακτική αξιολόγηση των απειλών τις οποίες αντιμετωπίζει η Ένωση.

      Διαγραφή
    4. Αφορά την ρήτρα αλληλεγύης και όχι το άρθρο έτσι όπως σήμερα τοποθετείται στο "ΔΙΚΑΙΩΜΑ" της ΕΕ. για την προστασία των συμφερόντων της. Οπότε το epic fail μάλλον είναι δικό σου. Αν είναι epic fail

      Διαγραφή
    5. Άλλο το δεν καταλαβαίνω και άλλο το κάνω ότι δεν καταλαβαίνω, επάνω παρέθεσα το άρθρο πάνω στο οποίο βασίστηκες για να γράψεις το δημοσίευμά σου, εκτός αν δεν κατάλαβες ότι το link που παρέθεσες προχειρότατα αναφέρεται στο άρθρο 222 της συνθήκης της Λισσαβόνας, από το οποίο δεν προκύπτει από πουθενά το φανταστικό σενάριο που επινόησες για να μας τραβήξεις την προσοχή! Απο κει και πέρα άσε με να το χαρακτηρίσω epic fail και να μην σκεφτώ και γω πονηρά, όπως έκανες και εσύ με το "Αν είναι epic fail" που έγραψες παραπάνω.

      Μας έχετε μπουκώσει στην άχρηστη πληροφορία και έχουμε χάσει την ουσία! Που να μας μείνει μυαλό μετά να σκεφτούμε ψύχραιμα ρε αφού παντού βλέπουμε τους δράκους σας... Δεν το ξέρετε ή δεν το έχετε καταλάβει ότι στην πραγματικότητα παίζετε το παιχνίδι τους...?!?!

      Διαγραφή
    6. Αναφέρεσαι σε εμένα, στον αρθρογράφο ή στον σχολιαστή; ΑΝ αναφέρεσαι σε εμένα, θα σου πω ότι ΔΕΝ υπάρχει ευρωπαϊκή αλληλεγγύη. Από αυτό το σημείο και μετά όλα είναι ανοιχτά. Και όταν γράφω όλα, εννοώ όλα. Εσύ μπορεί να γράφεις για epic fail και άλλα που νομίζεις ότι ισχύουν. Αλλά αυτό το νομίζεις εσύ. Δεν είναι διόλου απαραίτητο να το νομίζουν και άλλοι. Η πραγματικότητα, δυστυχώς, απογυμνώνει την Ε.Ε. και την παρουσιάζει ως έχει σήμερα (και έπονται μεγαλύτερες καταπτώσεις της και απομακρύνσεις της από την Δημοκρατία. Προσωπικά, έβαλα ένα σχόλιο, και μακάρι εγώ να βγω ψεύτης κι εσύ αληθινός. Το ζητούμενο είναι πως εάν εγώ (ως "κινδυνολόγος") βγω αληθινός, εσύ θα έχεις λειτουργήσει για να λειάνεις τις όποιες άμυνες προσωπικής λογικής υπάρχουν ακόμη. Και απαντώ εγώ, όχι ο αρθρογράφος, ούτε ο σχολιαστής, που τόσο εύκολα μας "ενοποιείς"

      Διαγραφή
    7. Εμείς βλέπουμε δράκους κι εσύ αγγέλους, τιτανοτεράστιε. Μέχρι τώρα, πάντως, οι άγγελοί σου θέλουν να μας ισοπεδώσουν και να μας φάνε ζωντανούς. Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη, πρέπει να είναι το συντομότερο ανέκδοτο του αιώνα

      Διαγραφή
    8. καλά ποιος είπε ότι υπάρχει αλληλεγγύη γενικότερα? Αναφέρομαι σε όποιον έγραψε, σχολίασε και υπερασπίζεται την γνώμη αυτού του άρθρου και του λέω ότι από το γράμμα του νόμου που παρέθεσα παραπάνω ευχερώς συμπεραίνει κάποιος με κοινή μέση αντίληψη ότι εάν ένα δημοκρατικό κόμμα εκλεγεί νόμιμα και κάνει δημοψήφισμα για να βγούμε από την ΕΕ τότε κανένας δεν θα έχει δικαίωμα να επέμβει γιατί δεν θα απειλείται κανένας δημοκρατικός θεσμός. και το σημαντικότερο? πως θα έρθουν αφού κανένας δεν θα τους καλέσει αφού οι αρμόδιες πολιτικές αρχές ήταν αυτές που έθεσαν το δημοψήφισμα?!

      Όταν θα γίνει αυτό που περιγράφεις, γιατί κάποτε θα γίνει, εκτός εάν τα κόμματα της ακροδεξιάς καταφέρουν να ανατρέψουν την κατάσταση (ρε λες γι' αυτούς να βγάλανε τον νόμο....?!?!) τότε θα μιλάμε πλέον για τις Ηνωμένες Ευρωπαϊκές Πολιτείες και το να φύγει μια πρώην χώρα-πολιτεία από το κράτος θα σημαίνει προσπάθεια απόσχισης εδαφών κλπ Ανώνυμε από πάνω μην υποβαθμίζεις την κουβέντα εάν έχεις να πεις κάτι ουσίας πεστο μην γράφεις γενικολογίες και χαρακτηρίζεις ανθρώπους με ιδιότητες, πιστεύω κλπ γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να παράγεις θόρυβο.

      Όσον αφορά Κωνσταντίνε Τερζή την λείανση της προσωπικής λογικής τέτοια άρθρα σαν το συγκεκριμένο την καταφέρουν και όχι κάτι σχόλια σαν τα δικά μου τα οποία είναι αποτέλεσμα ανόθευτης κριτικής σκέψης.

      Την επόμενη φορά που θα γράψετε άρθρο για νόμο κάντε τον κόπο να διαβάσετε το ίδιο το κείμενο του νόμου και μην αναπαράγετε άκριτα ειδήσεις τις οποίες ποιός ξέρει από που μαζεύετε.

      Το ίδιο το άρθρο 222 αποκαλύπτει την αλήθεια και όποιος το διαβάσει θα εντοπίσει τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ αποκλίσεις στα λεγόμενα του συντάκτη με την πραγματικότητα.

      Διαγραφή
  8. Λίγη ψυχραιμία θα έδινε την δυνατότητα να δει κανείς ότι απλά πρόκειται για προνόμιο "prerogative" στα πλαίσια της αλληλεγύης (solidarity clause) των κρατών μελών της Ε.Ε που μπορεί να επικαλεστεί (invoking) κάποιο κράτος μέλος (state member) και να ζητήσει την βοήθεια που θα παρασχεθεί σε συνεργασία (cooperation of all relevant actors at member state and EU level) με το κράτος μέλος που θα την έχει ζητήσει το ίδιο το κράτος μέλος προς όφελος του (to the benefit of the member state affected.) ΔΕΝ πρόκειται λοιπόν για επιβεβλημένη "Ευρωπαική εισβολή" αλλά για επέμβαση κατόπιν αιτήματος του ίδιου του κράτους μέλους. Μπορεί βεβαίως κι αυτό ακόμα να κινεί ανησυχίες και μεγάλους φόβους για το ποιοί πουλημένοι δικοί μας θα το "αιτηθούν αυτό" για την .... "αποκατάσταση της εσωτερικής τάξης", αλλά θα πρέπει να θυμόμαστε ότι ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΑΝΤΑ !!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς! Εμείς σαν πολίτες μπορούμε να ζητήσουμε τη συνδρομή των εταίρων ή ο κυρ-Αντώνης;
      Αν εξεγερθούμε ποιός θα αποφασίσει ότι δεν είμαστε τρομοκράτες που απειλούμε την έννομη τάξη; Εδώ τους ισλαμοφασίστες που σήμερα δρουν στο Ιράκ, όταν έσφαζαν στη Συρία τους αποκαλούσαν "μαχητές της ελευθερίας".

      Διαγραφή
  9. Ο συντάκτης του άρθρου ή βαλτός είναι ή καθυστερημένος. Εαν δεν είσαι σε θέση να αντιλαμβάνεσαι το σκοπό και νόημα μιας, πρακτικά διετούς, νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης τότε καλό θα ήταν να μη βγάζεις δικά σου συμπεράσματα και να μην αναμασάς ότι σου λένε.
    Για όσους δεν ξέρουν Αγγλικά ή βαριούνται να βρούν και να διαβάσουν το τι ακριβώς ψηφίστηκε, με χαρά να σας εξυπηρετήσω: Η νέα νομοθεσία δίνει στο δικαίωμα στο στρατό μιας Ευρωπαϊκής χώρας να σπεύσει σε βοήθεια μιας άλλης Ευρωπαϊκής χώρας σε περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης, φυσικής καταστροφής ή εισβολής της απο μη Ευρωπαϊκή χώρα ΧΩΡΙΣ όλη τη γραφειοκρατική διαδικασία που χρειαζόταν πριν για το ίδιο πράγμα. Ουσιαστικά σαν να λέτε το γείτονα σας "Ξέρεις κάτι μάγκα? Σου δίνω το οκ ότι αν πέσει το σπίτι και με πλακώσει/μπει κλέφτης, μπορείς να ρθεις να με βοηθήσεις."

    Αυτό και τίποτα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασες πως αυτό θα γίνεται και αν νιώσει η Ευρώπη πως διακυβεύονται τα δικά της συμφέροντα. Εδώ ανοίγει το κεφάλαιο που αναπτύσσει ο συντάκτης. αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για κάποιους που θέλουν να πιστεύουν(;) ή να πιστέψουμε εμείς πως οι ευρωπαίοι θέλουν να μας σώσουν...

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή, εσύ πιστεύεις πως θα έγραφαν στα ίσια την πρόθεσή τους για κάτι τέτοιο; Θα έβγαζαν απόφαση που θα ξεσκέπαζαν τις προθέσεις τους; δεν τους έχω για ηλίθιους

      Διαγραφή
    3. Να είμαστε ήσυχοι, δηλαδή, γιατί αν τολμήσουν να μας επιτεθούν οι Τούρκοι, θα σπεύσουν σε βοήθεια της ελλάδας άμεσα οι Ευρωπαίοι. Αλήθεια, το πιστεύεις αυτό;

      Διαγραφή
  10. ΣΕ ΠΟΙΟ 4ο ΡΑΪΧ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ? ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΩΣ 3ο ΡΑΪΧ ΚΑΤΕΝΙΚΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ Β’ Π.Π. ΚΑΙ OΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ε.Π.Ε? ΑΠΛΑ, ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΡΟΛΟ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΑ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΕΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
      ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ
      ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ROTHSCHILDS ΤΟΥ CITY OF LONDON.

      1) LORD JACOB ROTHSCHILD
      https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Rothschild,_4th_Baron_Rothschild
      http://www.thefullwiki.org/Waddesdon_Manor
      Coordinates: 51°50′32″N 0°56′16″W
      VILLA LORD JACOB ROTHSCHILD CORFU'.
      39,757129° N 19,946010° E

      2) SIR EVELYN DE ROTHSCHILD .
      https://en.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Robert_de_Rothschild
      http://www.thefullwiki.org/Ascott_House
      Coordinates: 51°53′43.62″N 0°42′22.23″W

      3) BENJAMIN DE ROTHSCHILD
      https://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_de_Rothschild
      http://www.panoramio.com/photo/77169200
      Coordonnées : 46°14'6"N 6°8'34"E

      4) ERIC DE ROTHSCHILD
      http://www.bxwinex.com/blog/item/97-baron-eric-de-rothschild-lafite-rothschild.html

      5) DAVID DE ROTHSCHILD
      http://www.rothschild.com/David_de_Rothschild/

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]