Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διλήμματα...

Μην γελιέσαι, η κατάληξη θα είναι ίδια και ας μην σε βομβαρδίζουν με κανονικές βόμβες...

Χθες το βράδυ δέχτηκα μία "επίθεση" λογικής και επιχειρημάτων από στενό φίλο, ως εξής:
"Εσύ που είσαι τόσο απόλυτος, για πες. Αν στον δήμο μας όλοι οι υποψήφιοι αντικυβερνητικοί και αντιμνημονιακοί είναι βόδια, ο ένας βοϊδότερος του άλλου, και ο μόνος που αξίζει είναι ο κυβερνομνημονιακός υποψήφιος, τί κάνουμε; Πάει το χέρι μας να ψηφίσουμε τα βόδια, καταδικάζοντας εν γνώσει μας τον δήμο, ή πάει το χέρι μας να ψηφίσουμε κυβερνητικό υποψήφιο, να πανηγυρίζει την άλλη μέρα ο Ψευταράς και να ισχυρίζεται ότι ο λαός εγκρίνει την πολιτική του;"
Τα έχασα και έχασα και μερικές ώρες απ' τον ύπνο του, να σκεφτεί. 
Στο τέλος η φώτιση ήρθε:
 
Πρώτον, το δίλημμα είναι πλαστό! 
Είναι σχεδόν αδύνατον να βρεθούν όλοι και μάλιστα οι αντιμνημονιακοί υποψήφιοι άχρηστοι!  Κατά τεκμήριο είναι σκεπτόμενοι άνθρωποι.
 
Δεύτερον, αν υποθέσουμε ότι το δίλημμα είναι αληθινό, τότε είναι πράγματι ισχυρό!
Με απαραίτητη λοιπόν προϋπόθεση ότι μιλάμε μόνον για τις τοπικές δημοτικές αρχές, ούτε καν για τις περιφερειακές (διότι ο περιφερειάρχης είναι καθαρά πολιτικό πρόσωπο κι εκφράζει πολιτικές απόψεις και πρακτικές) και εννοείται ούτε κατά διάνοια για τις ευρωεκλογές, τότε και μόνον τότε, μία ψήφος υπέρ κάποιου άξιου, έντιμου, αξιοπρεπούς υποψήφιου που υποστηρίζεται από κυβερνητικό κόμμα, θα ήταν οριακά ανεκτή, και μόνον αν το επιτρέπει η συνείδηση του κάθε ψηφοφόρου.

Τρίτο και σπουδαιότερο, εφ' όσον ψηφίσουμε σωστά (αντιμνημονιακά) στις ευρωεκλογές, δεν θα υπάρχει πιά πολιτικά ούτε Ψευταράς, ούτε η Αυτού Χυδαιότης για να πανηγυρίζουν ότι κέρδισαν τον τάδε ή τον δείνα δήμο.

Θά 'χουν άλλα, σπουδαιότερα ζητήματα για να λύσουν!...
Φερ' ειπείν, πώς θ' αποφύγουν το Ειδικό Δικαστήριο και την φυλακή!...
       
Άρα ας μην αγχωνόμαστε τόσο πολύ!
Ας ψηφίσουμε όποιον θεωρούμε αξιότερο για Δήμαρχο...
Κι ας ψηφίσουμε τιμωρητικά και αντιμνημονιακά στις Περιφερειακές... Και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στις Ευρωεκλογές!..Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]