Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξεπουλάνε στρατόπεδα μέσω διαδικτύου

Η μνημονιακή κυβέρνηση ανέλαβε να ξεπουλήσει και τα στρατόπεδα. Συγκεκριμένα, αναρτήθηκε στη σελίδα του ΤΑΙΠΕΔ το πωλητήριο των στρατοπέδων Παπακυριαζή και Μ. Αλεξάνδρου.

Στο πωλητήριο αναφέρεται πως υπάρχουν μόνο στρατιωτικές εγκαταστάσεις και δεν γίνεται καμία αναφορά για τις αθλητικές εγκαταστάσεις (5 γήπεδα, 4 σχολεία, την εκκλησία και όλα τα υπόλοιπα που υπάρχουν στο ΑΚ 5749).

Το ΤΑΙΠΕΔ προτείνει ως πιθανές χρήσεις εμπορικό κέντρο, γραφεία, διαμερίσματα, αθλητικές δραστητιότητες…

Τελικά, δεν έχουν τον θεό τους εκεί στη μνημονιακή κυβέρνηση…
Μετά τις μαρίνες, το μόνο που απομένει είναι να πέσουν πρώην στρατόπεδα και στα χέρια των Τούρκων για λίγα ευρώ…

Πηγή «Ακρόπολη»


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. Επειδή μπήκα στο site του ΤΑΙΠΕΔ και δεν βρήκα τίποτα σχετικό, μπορείς να αναρτήσεις το link που θα μας παραμπέμψει εκεί και έτσι να επιβεβαιώσουμε όσα υποστηρίζεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι σουυ γράφει πως πηγή είναι η εφημερίδα Ακρόπολη, δεν σου κάνει; Δεν βλέπεις ότι δεν δίνει λινκ; Ή επιβεβαιώνονται μόνο οι πληροφορίες που έχουν λινκ;

      Διαγραφή
  2. Και ποια είναι η εφημερίδα Ακρόπολη?Στη Θεσσαλονίκη δεν κυκλοφορεί οπότε δεν μπορώ να το ψάξω.Αφού μεταφέρει το άρθρο της εφημερίδας ως άρτιο και αληθές πως το δικαιολογεί. Το άρθρο αναφέρει ότι στο site του ΤΑΙΠΕΔ αναφέρονται όλα αυτά αλλά δεν υπάρχει τίποτα εκί. Πρωτού λοιπόν αφεθούμε στην παραπληροφόρηση του internet όπου ο καθένας μπορεί να διαδίδει ότι θέλει χωρίς να είναι υποχρεωμένος να το αποδείξει ας ψάξουμε και μόνοι μας την αλήθεια. Όποιος νομίζει ότι όσα γράφονται στα blog του οποιοδήποτε είναι είδηση και κάνοντας share στο facebook θεωρεί ότι ενημερώνει και τους υπόλοιπους είναι γελασμένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή είναι προφανές πως σαν σχολιαστής δεν είσαι προσεκτικός, αλλά έχεις τάση να αμφισβητήσεις μία είδηση επειδή δεν έχεις πρόσβαση στην εφημερίδα, αναρωτιέμαι πως διαβάζεις (στο διαδίκτυο του οποίου τον ρόλο και την αντικειμενικότητα αποδέχεσαι αναλόγως της διάθεσής σου ή αναλόγως των προσωπικών σου γνώσεων και αντιλήψεων) μεταφράσεις ξένων δημοσιευμάτων από το διαδίκτυο (ή και από τις εφημερίδες, αφού δεν έχεις καμία πρόσβαση στα πρωτότυπα κείμενα...! Τέλος πάντων, επειδή προφανώς δεν πιστεύεις στην είδηση (αν και δεν αποτελεί πρωτοτυπία η "τάση" ξεπουλήματος των πάντων, ακόμη και των στρατοπέδων, τα οποία πριν από χρόνια έκλεισαν για διάφορους λόγους), αν νομίζεις ότι προσφέρουμε παραπληροφόρηση καλά κάνεις. Συνέχισε να πληροφορείσαι από διαδικτυακούς τόπους έγκυρων δημοσιογράφων ή εκδοτών. Κανείς δεν σε εμποδίζει να διαβάζεις ότι θέλεις, να νομίζεις και να πιστεύεις ότι θέλεις. Αλλά το να προσδίσεις σκοπιμότητα σε κάτι που δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις, τότε αυτό αποτελεί -αν μη τι άλλο- θρασύτατη απόπειρα συκοφαντίας. Γι αυτό, μάθε να σέβεσαι και να γράφεις ή να μιλάς αφού πρώτα σκεφτείς αν αυτά που γράφεις ή λες είναι αληθή ή έχουν κάποιο μέρος της αλήθειας. Πιό απλό δεν γίνεται.

      Διαγραφή
    2. Ρε Κωνσταντίνε τι χαλιέσαι! Δεν βλέπεις ότι ο ανθρωπος θέλει να του στείλεις και την εφημερίδα για να το πιστέψει; Βλέπεις, τα Νέα και το Έθνος δεν γράφουν τέτοιες ειδήσεις, οπότε...

      Διαγραφή
    3. Δεν παίζεσαι ρε μεγάλε. Δεν φτάνει που σου γράφουν την πηγή της είδησης, αλλά εσύ την αμφισβητείς. Γιατί δεν γυρνάς εκεί που συχνάζεις και που σου γράφουν κλεμμένες ειδήσεις και απόψεις εμφανίζοντάς τα όλα σαν δικά τους, αφού ποτε δεν βάζουν πηγή; Αλλά δεν φταις εσύ, φταίει το ότι μας έχουν κάνει να μην πιστεύουμε ακόμη και τα μάτια μας

      Διαγραφή
    4. Τελικά όμως δεν τον βγάλατε τρελό τον κύριο γιατί κανείς δεν του υπέδειξε πού ακριβώς στο site του ΤΑΙΠΕΔ λέει τα όσα η εφημερίδα υποστηρίζει...Κύριε Τερζή μπήκατε στον κόπο να σχολιάσετε αλλά για την ουσία κουβέντα καμμία...Δείξτε μας το πωλητήριο να τον αποστομώσετε τον "συκοφάντη"...Πιό απλό δεν γίνεται...!

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ, εγώ παρέθεσα την είδηση όπως αυτή γράφτηκε. Οσον αφορά για το "πωλητήριο", απευθυνθείτε στην εφημερίδα. Πιό απλό και κατανοητό δεν γίνεται.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]