Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κρεατομηχανή του "πρωτογενούς πλεονάσματος"

Συνειδητή είναι η εξαπάτηση και αφάνταστα τα δεινά των ανέργων, απόρων, βαριά αρρώστων και αναπήρων της πρόνοιας καταγγέλλει με Δελτίο Τύπου το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα, ενώ η δημοτική αρχή Καμίνη χρειάζεται 4 μήνες για να εκδώσει τα βιβλιάρια Πρόνοιας. Χιλιάδες άποροι, άρρωστοι και ανάπηροι απειλούνται από την έλλειψη φαρμάκων, αντιμετωπίζοντας απειλές κατά της υγείας τους ενώ άλλοι καταδικάζονται σε καθεστώς ένδειας και εξευτελισμού και οι Δήμαρχοι του δικομματισμού, η ηγεσία της ΚΕΔΚΕ, με βοηθό τον Καμίνη, παίζουν τα παιχνίδια της κυβέρνησης.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Βύρωνα.

Παρά τις αφάνταστες ταλαιπωρίες, τις στερήσεις και τις συνεχείς διαμαρτυρίες των άνεργων, άπορων, ανάπηρων ή βαριά άρρωστων πολιτών, που έχουν δικαίωμα να πάρουν βιβλιάρια Υγείας ή τα πενιχρά επιδόματα της Πρόνοιας, η Δημοτική αρχή Καμίνη, εξακολουθεί να διατηρεί το ίδιο απάνθρωπο καθεστώς και εκδίδει τα βιβλιάρια της Πρόνοιας με καθυστέρηση 4 και πλέον μηνών,  αδιαφορώντας για τα φοβερά δεινά, που προκαλεί σε χιλιάδες δικαιούχους. Σύμφωνα με καταγγελίες, που έχουν γίνει στο ΚΙΦ Βύρωνα, η καθυστέρηση σε ορισμένες περιπτώσεις  μπορεί να φθάνει και τους 7 μήνες!

Οι μεγάλες και αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην έκδοση των βιβλιαρίων υγείας της Πρόνοιας ,  έχουν τραγικές συνέπειες καθώς οι άρρωστοι αδυνατούν να προμηθευτούν τα φάρμακα,  από τα κρατικά νοσοκομεία ή να κάνουν χρήση των ιατρικών και νοσοκομειακών υπηρεσιών, ενώ οι δικαιούχοι επιδομάτων  καταδικάζονται σε καταστάσεις απελπισίας και απόλυτης ένδειας αφού  για 4 μήνες δεν έχουν κανένα πόρο για φαγητό, ΔΕΗ ή εισιτήρια!

Το καθεστώς αυτό φαίνεται ότι αποτελεί σχεδιασμένη και συνειδητή επιλογή των επιτελείων της κυβέρνησης, η οποία με συμμάχους, τον Περιφερειάρχη Αττικής και τους δημάρχους, που στηρίζουν τα παιχνίδια των αντιλαϊκών πολιτικών του δικομματισμού, καθυστερούν επίτηδες τις παροχές σε χρήμα και σε είδος, διευκολύνοντας, με το κόλπο αυτό, την εγκληματική πολιτική του «πρωτογενούς πλεονάσματος»…

Την ίδια δουλειά κάνουνε  και στις περιπτώσεις της ανανέωσης των βιβλιαρίων Πρόνοιας. Κάθε χρόνο οι κάτοχοι βιβλιαρίων Πρόνοιας είναι υποχρεωμένοι να ανανεώνουν τα βιβλιάρια. Το ΚΙΦΒ καταγγέλλει ότι η πολιτική των σχεδιασμένων καθυστερήσεων, στην έκδοση των σχετικών βιβλιαρίων, εφαρμόζεται ακόμα και στις περιπτώσεις ανίατων ασθενειών ή  βαρειών σωματικών αναπηριών, οι οποίες επιστημονικά βεβαιώνεται ότι είναι μόνιμες και μη αναστρέψιμες. Κανονικά τα βιβλιάρια αυτά θα έπρεπε να είναι διαρκείας ή να ισχύουν για 5 ή 10 χρόνια, τουλάχιστον.

Υπενθυμίζουμε ότι οι περισσότεροι δήμαρχοι του δικομματισμού, στηρίγματα των αντιλαϊκών πολιτικών της κυβέρνησης και της Ε.Ε, χρηματοδότες της κάθε είδους σπατάλης και συνεργάτες παρασιτικών ΜΚΟ,  αρνήθηκαν το 2012 να αναλάβουν το έργο της έκδοσης των βιβλιαρίων Πρόνοιας, με το γελοίο επιχείρημα  ότι δεν διαθέτουν δήθεν τις αναγκαίες υποδομές και το υπαλληλικό προσωπικό και ζήτησαν δύο χρόνια παράταση, για να οργανώσουν τις υπηρεσίες της Πρόνοιας ανά Δήμο (!….) ενώ την ίδια στιγμή, αυτοί οι ίδιοι,  εμφανίζονται ναν οργανώνουν «κοινωνικά παντοπωλεία», διαφημίζουν «κοινωνικά φαρμακεία» και οργανώνουν «αγορές παραγωγών» (!...).  

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν , με την σύμπραξη του Καμίνη και του Ασκούνη, ο οποίος εκτός από πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ είναι και Δήμαρχος Καλλιθέας, η κυβέρνηση σκέπτεται να παρατείνει  το άθλιο αυτό καθεστώς  καθώς αποδεικνύεται χρήσιμο στην προώθηση της απάτης του «πρωτογενούς πλεονάσματος» αδιαφορώντας για τα βάσανα των χιλιάδων ανθρώπων του λαού μας, που είναι δικαιούχοι της Πρόνοιας.  
      
ΚΙΦΒ
Βύρωνας 28.9.2014

Πηγή "Γρέκι"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]