Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δένδιας: Ο νέος «Κέννεντυ»;

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός

Το ότι έχει χαθεί το μέτρο στην Ελλάδα και ειδικά στις κυβερνήσεις τουλάχιστον των τελευταίων ετών είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο. Αλλά το να διαβάζουμε σήμερα ότι υπάρχει και συμβόλαιο θανάτου για κάποιους υπουργούς της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ από ποινικούς κατάδικους, το οποίο λέει ότι προέρχεται από την Χρυσή Αυγή, ε, αυτό ξεπερνά κάθε όριο φαντασίας.
Πως λέμε δηλαδή ότι κάποιοι ήθελαν να δολοφονήσουν τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή;
Ήθελαν λέει να τον «ξεφορτωθούν» κάποιοι...
Αλλά γιατί να τον σκοτώσουν;
Τον «τελείωσαν» πολιτικά και ούτε γάτα ούτε ζημιά! Ούτε λέρωσε κανένας τα χέρια του με αίμα ούτε τίποτα…
Για να μην πούμε ότι γιατί να δολοφονηθεί από κάποιους ο πρώην πρωθυπουργός αφού «αυτοκτονούσε» μόνος του με τις γαστριμαργικές του συνήθειες;
Με λίγα λόγια πήξαμε στους «Κέννεντυ» στην Ελλάδα…
Κάτι τέτοιο… Πωπωωωω… Τι τύχη για εμάς να έχουμε τέτοιους πολιτικούς…

Τώρα, το έχουν οι νεοδημοκράτες πολιτικοί μόλις δουν τα δύσκολα, μόλις αντιληφθούν ότι θα γυρίσουν μπούμπεραγκ οι άφρονες πολιτικές τους, να τραβάνε και ένα σενάριο δολοφονίας;
Ειλικρινώς δεν ξέρουμε τι να απαντήσουμε. Εκείνο που ξέρουμε είναι ότι και από εξωτερικό όλοι μιλούν για τις ενέργειες της κυβέρνησης πάνω στο θέμα της Χρυσής Αυγής και εκφράζουν αμφιβολίες κατά πόσο ο χειρισμός που έγινε ήταν ο κατάλληλος. Και σε αυτό τείνουν να συμφωνούν και οι δημοσκοπήσεις όπου τα αποτελέσματα τους δείχνουν ότι οι επιπτώσεις των κυβερνητικών χειρισμών δεν ήταν ανάλογες των προσδοκιών του κ. Σαμαρά και των άλλων συμβούλων του.

Ο λαός, που είναι πιο ολιγαρκής, από τον όψιμο νεοναζιστοφάγο κ. Δένδια θα προτιμούσε να είχαν γίνει άλλοι χειρισμοί στην υπόθεση.
Για παράδειγμα να μην υπήρχε λόγος ο κόσμος να καταλήξει στην Χρυσή Αυγή για να λύσει τα προβλήματα του ή για να εκδικηθεί τις κυβερνήσεις.
Θα πει κανείς ότι η όλη υπόθεση θυμίζει τον άνδρα εκείνο που για να τιμωρήσει την γυναίκα του έκοψε το μόριο του…
Όμως κάποιος άλλος θα πει αφού δεν το χρησιμοποιούσε ή δεν επρόκειτο να το χρησιμοποιήσει το μόριο του σκασίλα του…
Έτσι και ο Έλληνας. Αφού έχει περάσει τα μύρια όσα με τους «δημοκράτες» πολιτικούς, είπε να δοκιμάσει και τους «νέο-ναζιστές» πολιτικούς. Σου λέει το πολύ-πολύ να γίνει μαντάρα η υπόθεση… Μπορεί οι «άλλοι», οι τρελοί, να χώσουν και κανέναν «δημοκράτη» πολιτικό στην φυλακή…

Ο λαός θα προτιμούσε να είχαμε αστυνομία, θα προτιμούσε να μην υπάρχει τέτοια διείσδυση της Χρυσής Αυγής στα σώματα ασφαλείας και οπουδήποτε αλλού, να είχαν ξυπνήσει κάποιοι υπουργοί πολύ νωρίτερα και όχι τώρα που πχ μαθαίνουμε ότι από το εμβάσματα του εξωτερικού έχουν εισπραχθεί φόροι από 2 άτομα.
Και το χειρότερο δεν είναι ότι έχουν εισπραχθεί οι αναλογούντες φόροι μόνο από δύο άτομα, είναι ότι οι αναίσχυντοι πολιτικοί το λένε κιόλας και είναι και υπερήφανοι για το… έργο τους!!!
Ο λαός θα προτιμούσε η κυβέρνηση να αντιστεκόταν στην Τρόικα και στα όσα τρελά κάνει.
Ο λαός θα προτιμούσε να ασχολείτο ο κύριος Δένδιας με τα σκάνδαλα στο Υπουργείο του.
Μην νομίζει ότι τα έχουμε ξεχάσει…
Ελπίζουμε να μην τα έχει ξεχάσει και η ίδια η δικαιοσύνη…
Ο λαός θα προτιμούσε να μην σκέπτεται πως θα ταΐσει αύριο τα παιδιά του, πως θα πληρώσει το ρεύμα του, πως δεν θα του πάρουν το σπίτι οι τράπεζες…

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει τέρατα και σημεία σε βάρος της μεσαίας και όχι μόνον αυτής τάξης και όλοι αυτοί οι πολιτικοί που μας έφεραν σε αυτή την άθλια κατάσταση ζουν, δεν τους έχει σκοτώσει κανείς, ούτε καν πειράξει και καλοπερνάνε.
Και τώρα θέλουν να μας πουν ότι υπάρχουν και συμβόλαια θανάτου εναντίον υπουργών της κυβέρνησης;…
Αν υπάρχει ένα «συμβόλαιο θανάτου» αυτό είναι εναντίον του Ελληνικού λαού για την εξόντωση του, προκειμένου να απολαύσουν κάποιοι άλλοι τον ορυκτό και όχι μόνον πλούτο που υπάρχει στην χώρα μας…
Τον κύριο Δένδια τον περιμένει η τύχη που περιμένει όλους αυτούς τους πολιτικούς φαφλατάδες…
Ας θυμηθεί π.χ. πως ήταν κάποτε ο προκάτοχός του κ. Χρυσοχοΐδης, ο «τρομοκρατοφάγος» και πως είναι σήμερα.
Ένας «αητός» χωρίς φτερά…
Αλλά λίγο μας ενδιαφέρει η πολιτική τύχη του κ. Δένδια.
Πολύ περισσότερο μας ενδιαφέρει η δική μας, των παιδιών μας, του λαού μας δηλαδή…
Αυτοί ας πάνε στο… καλό…


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]