Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ποιό κόμμα θα ψηφίζατε σήμερα;

Οι δημοσκοπήσεις που γίνονται από τις γνωστές εταιρείες έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αμφιβολίας στους πολίτες, σχετικά με την ορθότητα - αντικειμενικότητα των αποτελεσμάτων που δημοσιεύονται.

Πήραμε, λοιπόν, την απόφαση να κάνουμε τη δική μας δημοσκόπηση (με όλα τα κενά ασφάλειας του διαδικτύου ελαχιστοποιημένα), προκειμένου να καταγράψουμε τη δική σας άποψη και να την συγκρίνουμε με τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων των επαγγελματιών.

Τι θα ψηφίζατε εάν γινόταν τώρα εκλογές;
  
pollcode.com free polls 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. Απαντήσεις
    1. Γιατι Καζακη ;
      Για να αγάπησουμε σαν καλοί δούλοι τους αγαρινους ;
      Ο καζακης ειναι η άλλη όψει του ίδιου όμως σχεδίου καταστροφής μας .
      Πάρτε το χαμπάρι .
      Αριστερός και Ελληνας ΔΕΝ .......

      Διαγραφή
  2. αντιλαμβάνεσαι ελπίζω ότι το αποτέλεσμα σημαίνει ότι το blog σου το διαβάζουν κυρίως ψηφοφόροι της ΧΑ και τίποτε άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως σε στενοχωρήσω, αλλά η κύρια πηγή εισόδου στην συγκεκριμένη ψηφοφορία είναι από το facebook και εκεί μεταφέρθηκε σε ένα πλήθος "φίλων" που δεν ανήκουν στην ΧΑ. Αν και θα κάνω ανάλυση των αριθμών, των πηγών προέλευσης των "ψηφισάντων", αλλά και των πηγών προέλευσης των επισκεπτών, εκ πρώτης όψεως εγώ καταγράφω συσπείρωση της Χ.Α. και αδιαφορία των λοιπών "δημοκρατικών" και "συνταγματικών" δυνάμεων και τόξων. Αυτή η αδιαφορία μπορεί να μεταφραστεί ποικιλοτρόπως, όμως το σπουδαίο στο παρόν δείγμα είναι η αξιοσημείωτη συσπείρωση της Χ.Α., η οποία είναι αποτέλεσμα της τακτικής αντιμετώπισής της από τα ΜΜΕ.
      Από την άλλη, επειδή διαισθάνομαι μία μορφή - υπονοούμενο για τους αναγνώστες του ιστολογίου, θέλω να τονίσω πως θεωρώ επιτυχία και θετική ένδειξη πως παρά τις πλουραλιστικές δημοσιεύσεις (και αριστερών αρθρογράφων), στην παρατήρησή σου μπαίνει θετικό πρόσημο στο ιστολόγιο, αφού προκαλεί το ενδιαφέρον ψηφοφόρων της Χ.Α., οι οποίοι και διαβάζουν άρθρα που δεν ανήκουν στον χώρο που ψηφίζουν.
      Παραδόξως, όπου έχουν γίνει διαδικτυακές μετρήσεις προτίμησης ψήφου σε περίπτωση εκλογών, τα αποτελέσματα που καταγράφονται είναι αν όχι παραπλήσια, ενδεικτικά αυτής της συσπείρωσης και της πολιτικής αγριότητας που εισήχθη είτε λόγω κυβερνητικής σκοπιμότητας, είτε λόγω μειωμένων πολιτικών αντανακλαστικών της αντιπολίτευσης που έδρασε συναισθηματικά και απέτυχε να δει την παγίδα εμφορούμενη από την "ευκαιρία" αντιμετώπισης του φαινομένου της Χ.Α.
      Τέλος, τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δείχνουν κάτι πολύ σαφές: Όποιος και με όποιον τρόπο συμπεριφέρεται υποτιμητικά σε πολίτες που ψάχνουν στήριξη, δικαίωση και τιμωρία των πολιτικών που συνείργησαν ή συνεργούν στην καταστροφή της χώρας και συμμάχησαν ή συναινούν (έστω και δια της σιωπής τους) στον πόλεμο που υφίσταται κατά της Ελληνικής κοινωνίας, το μόνο που κατορθώνει είναι να αυξάνει το μέγεθος της Χ.Α. και ταυτόχρονα να δημιουργεί κλίμα πόλωσης (κάποιοι θα το χαρακτήριζαν με μεγάλη ευχαρίστηση και εμφυλιοπολεμικό).

      Διαγραφή
    2. Νά τα μας, νά τα μας. Αν δεν είσαι μαζί μας είσαι χρυσαυγίτης! Το απαύγασμα της δημοκρατίας και η χαβούζα της λογικής. Ο φασισμός στο μεγαλείο του είναι η "δημοκρατία" που βάζει ταμπέλες σε όποιον δεν είναι μαζί της

      Διαγραφή
    3. Με τον Κωνσταντίνο διαφωνώ σε πολλά, αλλά δεν μπορώ να του χρεώσω ότι έχει ένα διαδικτυακό χώρο φασιστών. Το αντίθετο ίσως να συμβαίνει και με αυξημένα χαρακτηριστικά πλουραλισμού στις απόψεις. Θεωρώ ευτύχημα να επισκέπτονται ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής το συγκεκριμένο ιστολόγιο κι αυτό επειδή έχουν τη δυνατότητα να διαβάζουν πολιτικούς προβληματισμούς και τοποθετήσεις και όχι κραυγές κενού περιεχομένου. Διάβασα και το σχόλιο που έκανε και θεωρώ ότι η προσέγγισή του είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και δίνει κάποια πρώτα στοιχεία μίας ενδιαφέρουσας ανάλυσης που περιμένω να κάνει ο ίδιος. Ειλικρινά, παρά το τραγικό μέχρι στιγμής αποτέλεσμα, χάρηκα που θα έχω την ευκαιρία να παρακολουθήσω καταγεγραμμένες τάσεις από έναν διαδικτυακό χώρο που είναι ανεξάρτητος και πολλές φορές εξτρεμιστικός απέναντι στο σύνολο του πολιτικού θεάτρου σκιών που υπάρχει. Κωνσταντίνε, περιμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να διαβάσω την ανάλυσή σου

      Διαγραφή
    4. Έχεις μεσάνυχτα .
      Αν διαβάσες το ιστολόγιο θα γνωρίζες οτι δεν είμαστε κομματοπροβατοποιημενοι .
      Ο τρόπος όμως που γράφεις ειναι φανερο οτι είσαι και φαίνεσαι .
      Αντε ρε ξυπνάτε .
      Σας έκλεψαν σας πέταξαν στους δρόμους σας βιάζουν με τα αγαρινα που κουβαλησαν σας κλείνουν τα νοσοκομεία σας ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ και εσείς εκεί . Μην σας λειψη η αγγλοσαξωνικη ολιγαρχικη αλήτεια .
      Ραγιάδες !
      Η βαλτοι , οτι και ναστε για τα μπάζα είστε .
      Ποιος σου δίνει το δικαίωμα να μας λες χρυσαυγητες ;
      Εθνικιστές είμαστε .
      Πατριδα Θρησκεία οικογένεια . Αυτό ειναι το πιστεύω μας και τον ¨ κόμμα ¨ μας .

      Διαγραφή
  3. Που ξεφυτρώσε τούτος μωρε ;
    Ρε συ μπαρπαμητρουση .....είσαι βρε τόξοτης και του λόγου σου ;
    Αριστερο χρήσιμο ηλίθιο η δεξί ;
    Ξυπνάτε μπουφοι ...
    Εθνοκτονια συντελείται ......και μας φόνευουν οι ¨ δημοκράτες ¨ .
    Αυτοι που πρώτα όμως μας πούλησαν σαν άδεια τομαρια στο αφεντικο ΣΑΣ .
    Διότι και η σιωπή ειναι ΕΝΟΧΗ . Πόσο μάλλον η συγκατάθεση και συγκάλυψη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]