Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ελεύθερη διέλευση στην Ελλάδα ζητούν οι Κοσοβάροι


Μετά την συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του και την περίφημη ανακοίνωση, για την διεξαγωγή επίσημης συνάντησης με τον εκπρόσωπο του τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους Ν. Έρογλου, ο κ. Βενιζέλος συναντήθηκε στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών και με τον Πρωθυπουργό του Κοσσυφοπεδίου Χασίμ Θάτσι και τον Υπουργό Εξωτερικών του Ενβέρ Χότζα.

Στη συζήτησή τους, ζήτησαν από τον Βενιζέλο την αναγνώριση των διαβατηρίων τους από την Ελλάδα, δηλαδή, την επισημοποίηση της αποδοχής των διαβατηρίων του Κοσσυφοπεδίου ως αναγκαιότητα, προκειμένου να κινούνται οι Κοσοβάροι ελεύθεροι στην Ελλάδα, καθώς αυτή η πράξη θα είναι προς όφελος της αμοιβαίας εμπιστοσύνης στις σχέσεις μεταξύ των δυο χωρών.

Στη συνάντηση συζητήθηκε επίσης το άνοιγμα οικονομικής έδρας εμπορίου στην Αθήνα, ως ένα πρώτο βήμα για την επισημοποίηση των σχέσεων, η οποία θα ήταν καλό για την οικονομία των δύο χωρών.

Ο πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου τόνισε πως η Δημοκρατία του Κοσσυφοπεδίου και η Ελλάδα έχουν σχέσεις στην οικονομία, το εμπόριο, την εκπαίδευση και την επιστήμη [τι να σχολιάσουμε εδώ!], οι οποίες σχέσεις θα πρέπει να συνεχίσουν να ενισχύονται.



Μετά την στήριξη των ισλαμοφασιστών της Συρίας, ο υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Βενιζέλος βλέπουμε να επιδίδεται σε άλλες "συμμαχίες", μείζονος ενδιαφέροντος για την Τουρκία, στηρίζοντας τους σφαγείς και τους εγκληματίες του UCC και του UCK! 

Τα ολισθήματα Βενιζέλου συνεχίζονται και εάν δεν βρεθεί κάποιος να του βάλει φρένο ενδέχεται ο Ελληνισμός να βρεθεί μπροστά σε μεγάλες και αρνητικές εκπλήξεις...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Όλοι έτσι κι αλλιώς σουλατσάρουν ελεύθερα στην Ελλάδα, τώρα θα 'χουν στο ένα χέρι τα χαρτιά με τη βούλα και στο άλλο το καλάσνικοφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]