Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ίσως μερικοί τελικά να έχουν απλά το ακαταλόγιστο…

Μόνο εάν είσαι… περιορισμένης ευθύνης θα μπορούσες να γράψεις στα σοβαρά αυτό που έγραψε ο αγωνιστής σύντροφος Ανδρέας Καραγιάννης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σε προσωπική του σελίδα σε ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, στο διαδίκτυο…

Ο καλός αυτός αλλά…οργισμένος άνθρωπος, σε μια στιγμή αγωνιστικού οίστρου, έβγαλε τα πολλά απωθημένα του απέναντι στην εξουσία (την οποία υποτίθεται το κόμμα του διεκδικεί) γράφοντας, ότι «…ο Αύγουστος να είναι γλυκός όπως το τραγούδι… και μη ξεχνάτε… αυτό τον Αύγουστο συλλέγουμε πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα, σίδερα, σχοινιά, αναπτήρες, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε το Σεπτέμβριο για να καταστείλουμε την κρατική βία…»

Πόσο λυπηθήκαμε που διαβάσαμε ότι η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, για το αν τελέστηκε το αδίκημα της πρόκλησης σε τέλεση κακουργηματικών πράξεων. Μα γιατί καλέ! Αφού για καλό σκοπό το είπε ο άνθρωπος! Τι το μεμπτό βρήκανε! Δεν μιλάει καν για πυροβόλα όπλα! Μάλλον διότι αυτά δεν «συλλέγονται» με αυτό τον τρόπο.

Άτομα που τον γνωρίζουνε μιλούν για έναν καλό και ευαίσθητο άνθρωπο. Δεν φτάνει όμως. Είναι προφανές ότι ο αυτοπεριορισμός είναι η μεγαλύτερη αρετή όχι μόνο για έναν πολιτικό, αλλά για τον οποιονδήποτε πολίτη. Πολλοί νιώθουμε μεγάλη οργή, για πολλά, άλλα συμφωνούν με αυτά που οργίζουν τον Καραγιάννη και άλλα όχι. Αν αρχίσουμε και παίρνουμε όλοι καδρόνια, πέτρες και ποιος ξέρει τι άλλο, στο τέλος θα χτυπηθούμε μεταξύ μας, κάτι που θα είναι η απόλυτη κατάπτωση της ελληνικής κοινωνίας.

Για να μη συμπληρώσουμε ότι οι του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν κάνει τη χάρη στη Χρυσή Αυγή, πέραν δηλαδή των ευθυνών τους για την ανάδυση του φαινομένου (κι ας μην το καταλαβαίνουν… ή παριστάνουν ότι δεν το καταλαβαίνουν). Όχι ότι απέχουμε πάντως πολύ…

Πηγή Defence-Point



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αυτος ξερει πολυ καλα τι λεει .
    Ο αρθρογραφος μαλλον εχει προβλημα και ας μην ξεχναμε τον Αριστοτελη που λεει οτι οι μη οργισμενοι εφ'οι δει , ΗΛΙΘΙΟΙ δοκουντες ειναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]