Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έτοιμη η νέα κυβέρνηση. Αν υποψιαστώ ότι δεν μας ψεκάζουν…

Ειλικρινά ελπίζω να μας ψεκάζουν. Γιατί αν δεν μας ψεκάζουν και απλά ανεχόμαστε όλο αυτόν τον συρφετό που θέλει να γίνει η…νέα κυβέρνηση της χώρας, τότε δεν ξέρω τι στην ευχή έχει γίνει με τους Έλληνες.
Ποιοί θα απαρτίζουν την νέα κυβέρνηση; Θιασώτες του μνημονίου, άτομα εθισμένα στα ψεύδη, πολιτικά “πτώματα” και τσεκουράτοι καβαλημένοι βιβλιοπώλες……
  • Πρόεδρος και αντιπρόεδρος, κάποιοι που απλά λένε ψέματα καθ’ έξιν και κατ’ εξακολούθηση, όπως ο Α. Σαμαράς των 3 Ζαππείων που τα ξέγραψε σε μια μέρα, ή ο αρχομανής βουλιμικός Ε. Βενιζέλος που έχει προσυπογράψει τα πάντα, αλλά διαφωνεί ή που ξέχασε, έχασε….το στικάκι με τη λίστα Λαγκάρντ ή ότι ξέχασε ότι ήταν ΥΠ.ΟΙΚ όταν έγιναν όλα αυτά που καταγγέλει.
  • Θιασώτες του μνημονίου με μόνα ένσημα αυτά της προσέλευσης σε άπειρα κανάλια, όπως ο καβαλημένος βιβλιοφάγος Μπουμπούκος και ο τσεκουράτος Βορίδης πρώην δεξιότερος της Χ.Α. και υβριστής του Α. Σαμαρά και του συγκυβερνήτη του.
  • Πολιτικά “πτώματα” όπως ο “δεν διάβασα” το μνημόνιο Χρυσοχοίδης και η Ο.Φ.Α. Χριστοφιλοπούλου.
  • Και από κοντά, χαρούμενες φατσούλες όπως ο Χατζηδάκης και ο Μητσοτάκης, και άλλοι επιτυχημένοι σωτήρες της χώρας.
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μαζί σε μια ανίερη συνεργασία όλων αυτών που επί 39 χρόνια μόχθησαν για να φτάσουν τη χώρα μας στα χάλια που είναι σήμερα. Στη χώρα που ότι καλό και κερφοφόρο ξεπωλείται, ότι διαφορετικό και νόμιμο διαγράφεται χάριν του μονοπωλίου και των…νταβατζήδων.
Στη χώρα που όλοι πρέπει να πεθάνουν ακούσια ή εκούσια (από μαράζι και ντροπή ή από πείνα και ευτελισμό), για να προστατευτούν οι τραπεζίτες, οι μεγαλοεπιχειρηματίες που δεν έχουν πληρώσει ούτε ευρώ, και οι εφοπλιστές που κάνουν προσφυγή επειδή πλήρωσαν λίγα (για να μην πληρώσουν τίποτα).

Στη χώρα που οι 6 στους 10 νέους έχουν ανεργία και οι άλλοι ένα ξεροκόματο για μισθό, ή εκεί που τα περήφανα γηρατιά (που έλεγε και ο συγχωρεμένος), πρέπει να εξαθλιώνονται από τις συντάξεις περιμένοντας να πεθάνουν στην ουρά του ΕΟΠΠΥ, μήπως και κάποιος τους γράψει τα φάρμακα.

Στη χώρα που σε λίγα χρόνια οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία, γιατί αυτοί τα πουλημένα τομάρια που αποκαλούνται σωτήρες, έχουν φροντίσει για αυτό.

Κι’ όμως, όλοι απλά χαίρονται το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος, φορώντας ένα ζαλισμένο χαμόγελο, περιμένοντας πριν βγούν για μια βραδυνή βόλτα, να δουν πρώτα τα κανάλια του μονοπωλίου DIGEA που φρόντισαν οι…κυβερνήτες Σαμαράς και Βενιζέλος να τους εγκαταστήσουν.
Τουλάχιστον η άλλη χούντα, αυτή της ΥΕΝΕΔ, δεν το έκρυβε…

Για αυτό σου λέω. Αν υποψιαστώ ότι δεν μας ψεκάζουν…!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Δεν ευθύνεται το ψέκασμα, είμαστε πολύ μοσχάρια όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γιατι την ονομαζουν νεα κυβερνηση ;
    Τα ιδια σκουληκια ανακατευονται και εμεις τους κοιταμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]