Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χιλιάδες διαδηλωτές βγήκαν ξανά στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης

Σε μία ακόμα διαδήλωση διαμαρτυρίας συγκεντρώθηκαν στην Κωνσταντινούπολη χιλιάδες διαδηλωτές. Οι άνθρωποι βγήκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του δολοφονημένου Κούρδου νεαρού στη διάρκεια της διάλυσης μιας αυθόρμητης διαδήλωσης στα νότια της χώρας.

Περίπου 10000 διαδηλωτές κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Ταξίμ, που ήταν το κέντρο των διαδηλώσεων στη διάρκεια αρκετών εβδομάδων, αλλά οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας δεν άφησαν το πλήθος να εισέλθει στην πλατεία.
Μετά από λίγη ώρα οι περισσότεροι διαδηλωτές εγκατέλειψαν το σημείο, ενώ τους υπόλοιπους η αστυνομία απομάκρυνε από την πλατεία. Δεν έγινε χρήση αντλιών νερού ή δακρυγόνων.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]