Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χριστός Ανέστη αδέλφια!

Χριστός Ανέστη! Αληθώς, ο Κύριος...!

Η ευχή αυτή απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους, πιστεύσαντες και μη, αφού αποτελεί την παρακαταθήκη, την εγγύηση της δικής μας ανάστασης, που υπογράφτηκε με το αίμα και την Αγάπη Του Χριστού.

Χριστός Ανέστη, αδέλφια και ήρθε η στιγμή της χαράς, της λύτρωσης από τα πάθη. Ήρθε η στιγμή που το φως το ανέσπερο εισβάλει στις καρδιές και τις γεμίζει με ελπίδα, πως τα βάσανα έχουν τέλος, πως ο πόνος δεν διαρκεί, πως το σκοτάδι δεν μπορεί να επικρατήσει, πως ο μόνος θάνατος που μπορεί να υπάρξει είναι ο πνευματικός...

Χριστός Ανέστη! Και οι δρόμοι φωτίζουν τη στιγμή που τρέχουν να κρυφτούν οι εχθροί του ανθρώπου και οι αρνητές της αλήθειας.
Αληθώς Ανέστη! Και καλούμαστε όλοι εμείς να γευτούμε το δώρο της λύτρωσής μας, την ζωντανή ελπίδα της απαλλαγής μας από τα βάρη και τις πληγές που οι δαίμονες και οι συνεργοί τους μας γεμίζουν καθημερινά...

Χριστός Ανέστη πατριώτες!
Ο ίδιος ο Θεός έχει εγγυηθεί πως δεν θα μας εγκαταλείψει, πως θα σταθεί δίπλα μας, πως το δίκιο και η αλήθεια θα λάμψουν διώχνοντας μακριά το άδικο, το ψέμα και το σκοτάδι που αυτά φέρνουν.

Ας είναι αυτή η Ανάσταση η τελευταία που ζούμε κάτω από τα χτυπήματα του πονηρού, κάτω από τον ζυγό και τα δεσμά των καταχθόνιων υπανθρώπων.
Ας βάλουμε στην καρδιά μας την Αγάπη που απλόχερα μας προσφέρει η Ανάσταση του Χριστού και ας την προσφέρουμε στους γύρω μας για να την πολλαπλασιάσουμε, για να την δυναμώσουμε και μαζί με αυτήν να μπορέσουμε να βαδίσουμε προς όλα εκείνα που αφήσαμε να ξεχαστούν, προς όλα εκείνα που παραδώσαμε μέσα από τα κελεύσματα του μαμωνά.

Αυτή η Ανάσταση ας γίνει το εφαλτήριο της επαναφοράς μας στην ανθρωπιά και στην ειλικρινή μεταξύ μας σχέση ζωής...

Χρόνια Πολλά αδέλφια, με την ευχή να ζητήσουμε για να μας δοθεί, με την ευχή να βοηθήσουμε για να βοηθηθούμε, με την ευχή να καθαρισθεί ο νους και η καρδιά όλων για να μπορέσουμε να γευθούμε αυτά που αιτούμαστε...

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά, με Αγάπη...

Κωνσταντίνος


 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Αληθως Ανεστη , αδελφε Κωνσταντινε .
    Καλη δυναμη και καλη Λευτερια στην Πατριδα μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληθώς Ανέστη Κωνσταντίνε, περιμένουμε την ημέρα που θα αναστηθεί και η υπόδουλη Πατρίδα μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας γεμίσουμε τα μάτια και την ψυχή μας με το ανέσπερο Φως που μεγαλόψυχα μας χάρισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]