Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Τουρκία επιδιώκει να αναζητήσει πετρέλαιο ανοικτά του Λιβάνου



Ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, Τανέρ Γιλντίζ, δήλωσε ότι η τουρκική εταιρεία TPΑΟ θα συμμετάσχει στην έρευνα υδρογονανθράκων ανοικτά του Λιβάνου.

Ο Τούρκος υπουργός είπε ότι η χώρα του κατέθεσε σχετικό υπόμνημα στο Λίβανο, όπως και άλλες εταιρείες, για να συμμετάσχει στην έρευνα πετρελαίου και φυσικού αερίου ανοικτά των λιβανικών ακτών. Οι αποφάσεις του Λιβάνου θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

«Ελπίζω η TPAO να είναι σε αυτές που θα επιλεχθούν», είπε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ‘Σταρ’, αναφερόμενος στις δραστηριότητες της Κύπρου να προβεί σε έρευνα στη Μεσόγειο Θάλασσα, είπε ότι πρόκειται για αμφιλεγόμενες περιοχές και πρόσθεσε ότι από τυχόν ευρήματα θα πρέπει να ωφεληθεί όλος το πληθυσμός του νησιού και θα πρέπει η διαχείριση των αποθεμάτων να γίνει από κοινού με τους Τουρκοκύπριους.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]