Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φορτίο με διόπτρες σκόπευσης για Καλάσνικοφ και αντιαρματικά κατασχέθηκε στον Έβρο

Μια περίεργη υπόθεση κατάσχεσης φορτίου με διόπτρες σκόπευσης για Καλάσνικοφ και αντιαρματικά όπλα απασχολεί τις τελωνειακές αρχές του μεθοριακού σταθμού Κήπων Έβρου.

Οι τελωνειακοί κατέσχεσαν συνολικά 281 διόπτρες διαφόρων τύπων, νυχτερινής και ημερήσιας σκόπευσης, που μετέφερε στο αυτοκίνητό του προερχόμενος από την Τουρκία, 30χρονος Βέλγος υπήκοος, συριακής καταγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος ισχυρίσθηκε ότι το φορτίο είχαν αφήσει στο τούρκικο τελωνείο γνωστοί του και πως ο ίδιος μετέβη για να το παραλάβει και να το επιστρέψει στον ιδιοκτήτη του. Εν τούτοις, υπάρχει και εξετάζεται η πληροφορία ότι το φορτίο παρέμενε στο τουρκικό τελωνείο, που δεν επέτρεπε την είσοδό του στη γείτονα χώρα, καθώς είχε προορισμό τη Συρία.

Οι διόπτρες κατασχέθηκαν ενώ ο 30χρονος θα προσαχθεί στην εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]