Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έτσι το μνημόνιο θα πάρει τις περιουσίες των Κυπρίων

Αντιγράφουμε από το Κυπριακό μνημόνιο, όπου υπάρχει ειδικό εδάφιο που αναφέρεται στις κατασχέσεις περιουσιών. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.

Προσέξτε τι γράφουν:
«Μεγάλες προσπάθειες πρέπει να καταβληθούν για να μεγιστοποιηθούν οι ρυθμοί ανάκτησης μη εξυπηρετούμενων δανείων, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να ελαχιστοποιηθούν τα κίνητρα για στρατηγική στάση πληρωμών από δανειοδοτούμενους».
Προσέξτε τι προβλέπουν. “Στρατηγική στάση πληρωμών από τους πολίτες”, η οποία πρέπει να παταχθεί με σχέδιο.

Δείτε τώρα το δια ταύτα:
“Τα διοικητικά εμπόδια και το νομοθετικό πλαίσιο που αυτή τη στιγμή περιορίζουν την κατάσχεση και πώληση δανειοδοτικών εξασφαλίσεων θα τροποποιηθούν έτσι ώστε η περιουσία που χρησιμοποιείται ως εγγύηση να μπορεί να κατασχεθεί εντός ενός χρονικού διαστήματος 1,5 χρόνων το πολύ από την έναρξη νομικών ή διοικητικών διαδικασιών. Στις περιπτώσεις κύριων οικιών, αυτή η χρονική περίοδος θα μπορούσε να επεκταθεί στα 2,5 χρόνια».
Κατασχέσεις εξπρές ακόμα και στην Κύρια κατοικία, εντός (το πολύ) 2,5 ετών. Το μνημόνιο θα εξασφαλίσει ότι θα καταργηθεί η όποια προστασία υπάρχει στους δανειολήπτες ακόμα και της κύριας κατοικίας, μέσω νομοθετικών παρεμβάσεων.

Που εμπλέκονται οι Τούρκοι;



Όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι.
Είναι επιτακτική ανάγκη να απεμπλακεί η Κύπρος να πει άλλο ένα βροντερό “ΟΧΙ”.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]