Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στόχος της Μέρκελ ο ενεργειακός πλούτος της Κύπρου

Δεν πείθει κανένα πλέον η ΕΕ πως υπάρχει αυτή η περίφημη «αλληλεγγύη» μεταξύ των κρατών-μελών.
Και όχι μόνο δεν πείθει για αυτό, αλλά αντιθέτως, η μεγάλη δημοσκόπηση του Newsbomb.gr έδειξε πως η πλειοψηφία του κόσμου θεωρεί πως η «ταμπακιέρα» που εξηγεί και την στάση ειδικά της Γερμανίας έναντι της Κύπρου στο Eurogroup, εξηγείται από την πρόθεσή της να «αλυσοδέσει» την Μεγαλόνησο και μαζί τα γιγαντιαία κοιτάσματα υδρογονανθράκων της.

Πιο συγκεκριμένα, στο ερώτημα προς το αναγνωστικό κοινό, εάν «πιστεύετε ότι η εμπλοκή που έχει προκαλέσει η τρόικα στις διαπραγματεύσεις με τον Κύπριο Πρόεδρο κ. Νίκο Αναστασιάδη, που έγινε στις 24 Μαρτίου, «αποτελεί νέο πειραματισμό της Γερμανίας για να ελέγξει τον ορυκτό πλούτο», απάντησε σύμφωνο με αυτό το ενδεχόμενο το 66.15% δηλαδή 3621 αναγνώστες.
dimoskopisi

Ακολουθεί ως δεύτερη επιλογή, αλλά με μεγάλη διαφορά πίσω, η απάντηση πως «αποδεικνύει ότι το τραπεζικό σύστημα ήταν μια μεγάλη «φούσκα»» με 15.97% και 874 αναγνώστες, ενώ ακολουθούν οι απαντήσεις, πως «οφείλεται στους κακούς χειρισμούς που έγιναν από τον Δ. Χριστόφια» με 12.18% και 667 αναγνώστες και πως «ήταν φυσικό επόμενο μετά το δισταγμό των Ρώσων να στηρίξουν την Κύπρο» με 5.7% και 312 αναγνώστες.

Πηγή: newsbomb.gr

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]