Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ακροβατώντας ανάμεσα στον αργό και τον ακαριαίο θάνατο

Είμαι ένας από αυτούς που επιθυμούν να πέσει η τρικομματική κυβέρνηση για το καλό της πατρίδας μας γιατί οδηγεί τη χώρα σε ένα δρόμο χωρίς γυρισμό. Στο δρόμο του αργού θανάτου που πλέον έχει αρχίσει να γίνεται ορατός.
Υπάρχουν όμως πολλοί που επιθυμούν να πέσει η τρικομματική κυβέρνηση όχι για το καλό της πατρίδας μας αλλά γιατί αυτό εξυπηρετεί ξένα προς τη χώρα μας συμφέροντα αφού η χώρα μας έχει μετατραπεί σε γήπεδο στο οποίο παίζουν μπάλα ξένοι παράγοντες πατώντας με τις τάπες των παπουτσιών τους πάνω στα κεφάλια του Ελληνικού λαού.

Στην παρούσα φάση προέχει η σωστή εκτίμηση της κατάστασης. Η χώρα μας βρίσκεται κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο. Μπορεί να παρομοιαστεί η θέση της με την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το πολιορκημένο Μεσολόγγι. Η κατάρρευση της κυβέρνησης θα οδηγήσει στην απότομη οικονομική κατάρρευση με ότι αυτό συνεπάγεται για το λαό και τη χώρα. Και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή θα έχουμε απέναντι μας τους ισχυρούς του κόσμου και μια Τουρκία που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη δεινή μας θέση.
Εάν αυτή τη χρονική στιγμή αναλάβουν την ηγεσία της πατρίδας μας άνθρωποι που δεν πιστεύουν σε πατρίδες, άνθρωποι παντελώς ανίκανοι και επικίνδυνοι Θα οδηγηθούμε σε άτακτη οπισθοχώρηση και σε πανωλεθρία.

Εάν θέλουμε να έχουμε κάποιες ελπίδες σωτηρίας πρέπει να ηγηθούν της εξόδου αγνοί πατριώτες, άνθρωποι που πιστεύουν σε πατρίδες, που έχουν την αρχοντιά και τη μεγαλοσύνη του Έλληνα και που θα βάλουν την πατρίδα πάνω από τη ζωή τους.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]