Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φορολογική τρομοκρατία


Η φορολογική τρομοκρατία εντείνεται τον τελευταίο καιρό από το κατοχικό καθεστώς Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη. Καλοσχεδιασμένα και μεθοδικά οργανώνεται νέα μορφή καθεστωτικής τρομοκρατίας, η φοροτρομοκρατία. Επιβάλλοντας τις καταστροφικές εντολές ΔΝΤ – ΕΕ, και από Μνημόνιο σε Μνημόνιο μας οδήγησαν στην υποαπασχόληση ή στην ανεργία, διέλυσαν τις κοινωνικές δομές, μας εξαθλίωσαν τις ζωές μας. Τι κι’ αν το ΔΝΤ παραδέχεται τώρα ότι έκανε λάθη, το καθεστώς δεν βάζει φρένο στις δολοφονικές πολιτικές του και συνεχίζει να φτωχοποιεί το λαό. Και σαν να μην φτάνει αυτή η καταστροφή, συνεχίζει να φορολογεί και να απειλεί ότι θα κατασχέσει τα εισοδήματα της φτώχιας και όποια περιουσιακά στοιχεία βρει. Θα ανοίξει λέει και φορολογικές φυλακές. Απαιτεί από τους νεόπτωχους να πληρώσουν. Φορολογική τρομοκρατία!

Διαβάζουμε από τα καθεστωτικά ΜΜΕ ότι περίπου 1.000.000 μικροοφειλέτες φόρων θα λάβουν

συστημένες επιστολές ζητώντας την εξόφληση των φόρων, με την απειλή της κατάσχεσης των πενιχρών εισοδημάτων και περιουσιακών τους στοιχείων.

Κατασχέσεις περικομμένων μισθών, ημερομισθίων και συντάξεων, μειωμένων ενοικίων και πάσης φύσεως εισοδημάτων θα γίνονται από τις ΔΟΥ. Κατασχέσεις κινητών περιουσιακών στοιχείων, όπως Ι.Χ. αυτοκίνητα και δίκυκλα.

Και σαν να μην φτάνουν οι κατασχέσεις, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ετοιμάζουν και φορολογικές φυλακές, για να φυλακίζεται με συνοπτικές διαδικασίες ο απλός λαός. Μήπως θα ανοίξουν πάλι και τα ξερονήσια;


Τι καταγγέλλει ο γνωστός δικηγόρος κ. Δημητρακόπουλος για τις φορολογικές φυλακές τις οποίες ετοιμάζουν για τον απλό λαό.

Η υπερφορολόγηση, τα κάθε είδους χαράτσια και η με κάθε τρόπο είσπραξή τους από ανθρώπους και οικογένειες που δεν έχουν πια να βάλουν τσουκάλι για το καθημερινό τους φαγητό, που δεν έχουν πια να αγοράσουν τα αναγκαία φάρμακά τους, που ζουν με το φως των κεριών και κάθονται σε παγωμένα δωμάτια, προσομοιάζει με την εποχή της Οθωμανικής κατοχής.

Το νεοκατοχικό καθεστώς, αφού μείωσε μισθούς και συντάξεις, αφού στραγγάλισε την οικονομία και οδήγησε σε ανεργία 1,5 εκατομμύριο ανθρώπους, με φορολογικούς τυφώνες, προσπαθεί να αρπάξει και το τελευταίο ευρώ. Για παράδειγμα, φορολογεί τώρα και εισόδημα κάτω από το όριο της φτώχιας, ενώ επέβαλε αυξήσεις 465% μέσα σε μία διετία στα ακίνητα. Αύξησε το φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης, άκουσον άκουσον 1500%!!! Για το 2013 ετοιμάζει την επιβολή φόρων στα ακίνητα που θα υπερβούν τα 3,2 δισεκατομμύρια ευρώ. Και όλα αυτά όταν το οικογενειακό εισόδημα στραγγαλίζεται με συνοπτικές διαδικασίες.

Χιλιάδες άνθρωποι έχουν αυτοκτονήσει γιατί τους έφεραν σε αδιέξοδο ζωής. Χιλιάδες άνθρωποι δεν μπορούν να προσφέρουν τροφή και ιατρική περίθαλψη στα ανήλικα παιδιά τους. Υποταγμένο στις απαιτήσεις των οικονομικών δολοφόνων το καθεστώς, πέρα από κάθε έννοια νομιμότητας και ανθρωπισμού, αγνοεί παγερά τις ανάγκες και τις εκκλήσεις του λαού.

Οι μνημονιακές κυβερνήσεις συντάσσουν, σε συνεργασία με τους οικονομικούς κατακτητές, εξοντωτικά φορολογικά νομοσχέδια. Πρόθυμοι βουλευτές, με εξασφαλισμένες φοροαπαλλαγές, τα υπερψηφίζουν πειθήνια και νομοθετούν σε παγκόσμια πρωτοτυπία ακόμα και επέκταση του χρονικού ορίου αυτόφωρης διαδικασίας σε 20 μήνες.

Τρομοκρατία και έρεβος παντού. Μετατρέπουν τον Ελληνικό λαό μέρα με τη μέρα σε τρόφιμο μεταμοντέρνου στρατοπέδου Άουσβιτς.

Κάθε μέρα που μένει στην εξουσία αυτό το ξενόδουλο καθεστώς γδέρνει ακόμη περισσότερο το φτωχό λαό.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]