Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

O Τέρενς Κουίκ καταγγέλλει τους κολαούζους της Άγκυρας που απειλούν με μηνύσεις Έλληνες πολίτες της Θράκης

Με μία αιφνίδια παρέμβασή του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, δείχνει πως όχι μόνο γνωρίζει όσα γίνονται στην Θράκη, αλλά έχει πάρα πολύ καλή γνώση και όσων μεθοδεύονται από τα ανθυποπρακτορίδια και τους λοιπούς παρακοιμώμενους του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής.

Με αίσθημα ευθύνης και με μία δήλωση που προειδοποιεί τους διάφορους τουρκοτσολιάδες, πως ο ίδιος όχι μόνο έχει άριστη γνώση των σχεδίων τους, αλλά και πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες διατίθεται να σταθούν στο πλευρό των πολιτών της Θράκης που αγωνίζονται κατά της δράσης των πρακτόρων και ομοϊδεατών του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής.
Σε συζήτησή μας, μετά την δημοσίευση της δήλωσης που ακολουθεί, ο Τέρενς Κουίκ μας είπε πως «έχουν γνώση οι φύλακες» και επίσης «δεν θα δεχθούμε κανενός είδους εκβιασμό, κατά εκείνων που δίνουν έμπρακτα αγώνα υπέρ της πατρίδας και όχι από τους καναπέδες των σπιτιών τους. Είμαστε στο πλευρό των Ελλήνων, είμαστε στο πλευρό της πατρίδας και δεν θα διστάσουμε να ξεσκεπάσουμε τα γιουσουφάκια της Άγκυρας, εάν κάποιοι έχουν διαφορετικές προτεραιότητες από εκείνες που το εθνικό συμφέρον επιτάσσει».

Η ανακοίνωση – δήλωση του Τέρενς Κουίκ:

«Η απόλυτη αθλιότητα. Ο απόλυτος εκβιασμός. Τα απόλυτα σημάδια του πανικού των θρασύδειλων εκείνων που νομίζουν ότι μπορούν να κλείσουν τις φωνές όλων των πολιτών που υπερασπίζονται τη Θράκη μας.
Πληροφορούμαι ότι οι πρακτορίσκοι και οι κολαούζοι του Τουρκικού Προξενείου έχουν αρχίσει να εκβιάζουν με την απειλή μηνύσεων και αγωγών, όλους όσους ανεβάζουν στο διαδίκτυο άρθρα τα οποία προφανώς δεν αρέσουν καθόλου στην Άγκυρα και στους εδώ υπηρέτες τους.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ο Πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει ότι θα είμαστε η σκιά του Προξενείου και των πρακτόρων του.
Μην επιχειρούν οι θύτες να παριστάνουν τα θύματα. Με τον τρόπο μας θα τους ξεσκεπάζουμε σε κάθε περίπτωση».



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. μα το αυτονοητο ειναι να ελεγχουμε το τι συβαινει κατω απο την μυτη μας και να φερουμε τα πραγματα εκει που συμφερει εμας τους ελληνες,και ειδικοτερα τους ντοπιους που ζουν εκει που εργαζοντε ,που κανουν οικογενειες,που πανε σχολειο,που σπουδαζουν,που θρησκευοντε,ειναι πολυ υποτιμητικο για τους ελληνες να παραμελουμε και να εγκαταλειπουμε ελληνες και ελληνικο χωρο στους τουρκους,γιατι???για ποιο λογο επειδη το θελουν η Γερμανια,η οι ΗΠΑ,εεε ως ποτε θα τρωμε καρπαζες,ως ποτε θα ειμαστε δουλικα,καποτε πρεπει να σταθουμε στα ποδια μας και να ορθωσουμε το αναστημα μας ας ειμαστε και 1,50μετρο,αυτοι ειμαστε,και οφειλουν να μας ΣΕΒΟΝΤΑΙ,γιατι σεβομενοι εμας σεβονται και τους αρχαιους μας προγονους οπου τους ξεστραβωσαν και δεν τρωει ο ενας τον αλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο!!συγχαρητηρια!!στον κ.Τερενς Κουικ,και στους ανεξαρτητους Ελληνες...ετσι πρεπεινα ελεγχοντε ολοι αυτοι οι υποχθονιοι εχθροι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο ακόμα θα ξεφτιλίζονται οι καημένοι οι ψευτο-αριστεροί; Ντροπιάζουν και τους πραγματικούς αριστερούς. Αυτά τα γλειψίματα με τους φασίστες του προξενείου και με τους γκρίζους λύκους, ας τους πεί κάποιος πως δεν είναι "δημοκρατία" και "πρόοδος". (Ξε)πουλημένοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]