Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η δήθεν “αριστερή τρομοκρατία”… Made in CIA

Το είχαμε πει από την αρχή όπως και πολλοί άλλοι ότι η τρομοκρατία στην Ελλάδα είναι “γιαλαντζί” , όπως και σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου όπου ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ και “ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ” δημιουργούσαν την απαραίτητη ατμόσφαιρα και τα απαραίτητα συναισθήματα για την προώθηση τεράστιων συμφερόντων που σχετίζονται είτε με πετρέλαια, είτε με εξοπλιστικά προγράμματα. Η “τρομοκρατία” είναι ΑΚΡΙΒΟ χόμπυ και ο σκοπός της είναι συγκεκριμένος και είναι φυσικά η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΟΜΟΥ ώστε μετά να έρθουν οι “ΣΩΤΗΡΕΣ” τους οποίους ευχαριστούμε και μέσω της Βουλής αλλά και αγορές πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Είναι λογικό όπου υπάρχει χαμηλή νοημοσύνη να λειτουργούν περισσότερο τα ζωϊκά κι αρχέγονα ένστικτα, τα οποία ουσιαστικά εξυπηρετούν τα συμφέροντα ΟΣΩΝ επιχορηγούν την επικράτηση της βίας σε συγκεκριμένες στιγμές βάσει συγκεκριμένου σχεδίου. Το αίμα στα Ίμια έφερε το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ του ΣΗΜΙΤΗ και τον Οτσαλάν στους Τούρκους. Το αίμα του Αλέξη, οι ζημιές στις τοπικές οικονομίες και το συντονισμένο κίνημα δυσφήμησης της Ελλάδας στα ΜΜΕ του εξωτερικού έφερε την επιθυμητή πτώση στα ποσοστά της ΝΔ και του ανυπάκουου Καραμανλή.

Με το “κατά Αμερικανική παραγγελίαν” χτύπημα του “ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ” … ήρθε ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ…η σύσταση των ΗΠΑ για την τρομοκρατία στην Ελλάδα. Διαβάστε το άρθρο του Μιχάλη Ιγνατίου από το ΕΘΝΟΣ και θα καταλάβετε πως εξηγούνται ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ.

Την «τρομοκρατική ατζέντα» επαναφέρει η Ουάσιγκτον

Οι ΗΠΑ βρήκαν και πάλι την ευκαιρία να εκβιάσουν τη χώρα μας επαναφέροντας το θέμα της αντιμετώπισης της τρομοκρατίαςΛίγες ημέρες πριν από την ανάληψη της εξουσίας από τον Μπαράκ Ομπάμα, η έξαρση της τρομοκρατίας στη χώρα μας αναδεικνύεται σε μείζον πρόβλημα των ελληνοαμερικανικών σχέσεων. Οι αρμόδιοι του FBI και της CIA, που κατοικοεδρεύουν στην Αθήνα, μετέφεραν τη «μεγάλη ανησυχία τους» στη Διεύθυνση Αντιτρομοκρατίας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για το νέο περιστατικό, με δεδομένη και την αποτυχία των αστυνομικών Αρχών να επιλύσουν τον γρίφο της επίθεσης με ρουκέτα εναντίον της αμερικανικής πρεσβείας, στις 12 Ιανουαρίου 2007.

Οι Αμερικανοί διευκρινίζουν ότι οι πράκτορες του FBI δεν επισκέφθηκαν την περιοχή όπου τραυματίστηκε ο αστυνομικός Διαμαντής Μαντζούνης, απλώς συνεργάστηκαν με την Ελληνική Αστυνομία σε επίπεδο ανάλυσης των ευρημάτων και αλληλοενημέρωσης.
Εξήγησαν, επίσης, ότι δεν αναμένεται ενίσχυση του κλιμακίου ή της ασφάλειας του κτιρίου της πρεσβείας, η οποία -έτσι και αλλιώς- φυλάσσεται από ισχυρή ομάδα Αμερικανών πεζοναυτών και Ελλήνων αστυνομικών.

Πάντως, οι Αμερικανοί νιώθουν «δικαιωμένοι» για την απαράδεκτη απόφασή τους να μην εντάξουν την Ελλάδα στις χώρες των οποίων οι υπήκοοι δεν χρειάζονται βίζα για να επισκεφθούν τις Ηνωμένες Πολιτείες.Αναφέρεται συγκεκριμένα πως ήταν δικαιολογημένη η σπουδή τους να μιλούν και να θέτουν συχνά-πυκνά σε Έλληνες αξιωματούχους το θέμα της τρομοκρατίας, καθώς πιστεύουν πως η «17 Νοέμβρη» δεν εξαρθρώθηκε και ότι ο «Επαναστατικός Αγώνας» από το 2003 είναι μια άκρως επικίνδυνη οργάνωση.

Άλλωστε πιστεύουν -και δεν δέχονται αμφισβήτηση- πως τα ασύλληπτα μέλη της 17Ν δρουν τώρα με την ομπρέλα του «Επαναστατικού Αγώνα».

Οι φάκελοι. Ουδείς μπορεί να τοποθετηθεί με βεβαιότητα για τον τρόπο με τον οποίο θα ασχοληθεί με το πρόβλημα η νέα κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα, αλλά σίγουρα θα ληφθούν υπόψη όλοι οι φάκελοι που υπάρχουν στη CIA, στο FBI, σε άλλες υπηρεσίες και στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Εάν το περιεχόμενο των φακέλων θεωρηθεί σοβαρό και αξιόπιστο, όπως αναμένεται, οι πιέσεις θα συνεχιστούν αδιάκοπα, παίρνοντας τη μορφή «επίμονων συμβουλών» από την Ουάσιγκτον προς την Αθήνα.

Σε μερικές περιπτώσεις η κυβέρνηση Μπους είχε χρησιμοποιήσει εκβιαστικά το πρόβλημα της τρομοκρατίας και αρκετές φορές είχε προβληθεί ως δικαιολογία για την «πολιτική εκδίκησης» της Αμερικής στο Σκοπιανό και το Κυπριακό.

Πιστεύεται πως εάν πραγματοποιηθεί η επίσκεψη της κ. Ντόρας Μπακογιάννη στην Ουάσιγκτον, μέσα στον Φεβρουάριο όπως επιθυμεί, η νέα υπουργός Χίλαρι Κλίντον θα τοποθετήσει την τρομοκρατία στα υπό συζήτηση θέματα. Πάντως, η επίθεση εναντίον του αστυνομικού ήταν ένα από τα ζητήματα που έθεσε ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελληνίδα υπουργό Εξωτερικών, στη συνάντηση που είχαν την Τετάρτη.

Η κ. Μπακογιάννη, η οποία βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την ελληνική πρεσβεία της Ουάσιγκτον και τα στελέχη του «ελληνικού λόμπι», επιδιώκει να λάβει άμεσα πρόσκληση από τη νέα υπουργό Εξωτερικών για να επισκεφθεί την Ουάσιγκτον. Βασική επιδίωξή της είναι να εξασφαλίσει πρόσκληση από τον κ. Ομπάμα για τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, η οποία θα του τονώσει το ηθικό και θα τον ενισχύσει πολιτικά.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ, Washington


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]