Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αστυνομικός "παρακολουθούσε" τον Καμμένο

Αστυνομικός που υπηρετεί στην Ασφάλεια ήταν ο άγνωστος άνδρας που παρακολουθούσε τον Πάνο Καμμένο και ανακρίνεται αυτή την ώρα από στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ. Ο αστυνομικός συνελήφθη το πρωί μετά από τηλεφώνημα των ανδρών της προσωπικής ασφάλειας του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που αντιλήφθηκαν έναν ύποπτο να παρακολουθεί το αυτοκίνητο του Πάνου Καμμένου. Ο αστυνομικός επέβαινε σε μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες.

Μιλώντας στο protothema.gr ο κ. Καμμένος σημείωσε πως «ο άγνωστος οδηγούσε μοτοσυκλέτα χωρίς αριθμούς κυκλοφορίας και παρακολουθούσε το αυτοκίνητό μου από τη στιγμή που έφυγα από το σπίτι μου κατευθυνόμενος προς τη Βουλή».

Αμέσως μετά την ειδοποίηση των αρχών από την προσωπική ασφάλεια του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, περιπολικό της Άμεσης Δράσης εντόπισε και ακινητοποίησε τον ύποπτο στην λεωφόρο Συγγρού και προς έκπληξη των αστυνομικών αποκαλύφθηκε πως ο μοτοσικλετιστής ήταν συνάδελφός τους.

Ο Πάνος Καμμένος επικοινώνησε αμέσως μετά το περιστατικό με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από τον οποίο ζήτησε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης. Την υπόθεση έχει αναλάβει ήδη το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων. 'Εως αυτή την ώρα η αστυνομία δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε διαψεύδει ότι επρόκειτο για παρακολούθηση του κ.Καμμένου.


Πηγή: Πρώτο Θέμα 
Σχόλιο ιστολογίου: Βέβαια, είναι γνωστό πως οι παρακολουθήσεις των πολιτικών (αλλά και νομιμόφρονων πολιτών) διεξάγονται σε χώρες και πολιτεύματα που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την δημοκρατία. Τα συμπεράσματα δικά σας...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]