Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η προπαγάνδα των Σκοπίων

Δίπλα στη χώρα μας υπάρχει ένα κράτος που τρέφεται, ζει και αναπνέει με τον αλυτρωτισμό του. Διαθέτει έναν προπαγανδιστικό μηχανισμό στον οποίο έχει επενδυθεί πάρα πολύ χρήμα, χρόνος και προσπάθεια και σαν Λερναία Ύδρα έχει διεισδύσει παντού σε παγκόσμιο επίπεδο και προσπαθεί να πείσει τους πάντες πως αυτοί είναι οι ‘Μακεδόνες’. Επιπλέον κάθε χρόνο μια νέα γενιά κατοίκων του νεοσύστατου κράτους της ΠΓΔΜ διδάσκεται ότι τάχα αυτοί είναι οι πραγματικοί Μακεδόνες και ότι οι Έλληνες είναι οι δήθεν κατακτητές της Μακεδονίας.

Αυτή την πραγματικότητα δεν την βλέπει κανείς; Η διεθνής κοινότητα δεν βλέπει ποιος πραγματικά είναι ο σκοπός του Μακεδονισμού των γειτόνων; Αν αληθινά θέλουν να βοηθήσουν την κατάσταση πρέπει αρχικά να πείσουν την ηγεσία της ΠΓΔΜ πως πρέπει το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας να σταματήσει να φανατίζει τη νεολαία πως τα σύνορα της χώρας τους πρέπει να φτάσουν ως τον Όλυμπο και πως η Θεσσαλονίκη λέγεται ‘Σόλουν’, η Φλώρινα ‘Λέριν’ και οι Μακεδόνες Έλληνες είναι οι ‘Αγαιάτες Μακεδόνες’ μην αναγνωρίζοντας την ελληνική κυριαρχία μέσα στα ίδια τα σύνορα της χώρας μας.

Ποιος αλήθεια λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος θα δεχόταν ποτέ να διαπραγματευτεί με τον κλέφτη του σπιτιού του;
Παρακαλώ θυμηθείτε: Το καρναβάλι επιχορηγείται από το Υπουργείο Πολιτισμού των Σκοπίων. Προσέξετε τη Μεγάλη Ενωμένη Μακεδονία.
Με εκτίμηση,

Νίνα Γκατζούλη
Συντονίστρια Επιτροπής Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Σαν αδιάβαστη φαίνεται η κ.Γκατζούλη.
    Ας διαβάσει τα επόμενα άρθρα και τα σχόλιά τους, για να πεισθεί κι αυτή και όλοι οι έλληνες ότι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
    Αντί οι έλληνες της διαποράς και η ελληνική κυβέρνηση να συζητούν θεωρητικά περί ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ στην Ξένη Χώρα,ζητούσαν ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ με συνυποψήφιες όμως την Βουλγαρική,Σερβική, Αλβανική και Ελληνική οι Σκοπιανοί θα καταπίναν τη γλώσσα τους.
    Γιατί δεν το κάνουν και ασχολούνται όλοι μόνο θεωρητικά με το θέμα;
    Τί ενδιαφέρει τι κάνουν οι Σκοπιανοί, εμείς γιατί δεν τους ταπώνουμε ΚΙΧ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ;
    Δειλία,ασχετοσύνη ή σκοπιμότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. E,καλά έτσι θα το τελειώναμε το θέμα και δε θα διαιωνιζόταν!

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]